158

Рошла

преди 6 години

Защо ЕС трябва да прави това, което Великобритания казва??!! Те никога не да били истински членки на съюза. Те винаги са с големите претенции.

157

BG

преди 6 години

До пророка Олегтази ми прилича на Императора от Звездни Войни - същия зъл поглед...На мен ми прилича на Круела Де Вил от 101 Далматинци - същия зъл поглед.

156

Анонимен

преди 6 години

baхtи синджира, като куче

155

Jimmy

преди 6 години

Все повече почвам да мисля, че тия насъскаха Германия да нападне Русия през втората световна но нещо не им излезнаха плановете точно както требваше:) На тия *** не трябва да се отстъпва нищо защото стават все по нагли и нахални и ти се качват на главата. Жириновски да им потопи острова и тогава задокеанските *** нема да имат сащзник в европа:) те европейците не ги понасят и тях и говедата и без тва:)

154

Олег

преди 6 години

Крайно време е безмозъчни русогнили да схванете, че процес, който протича 18 години в следствие на който за избити и измрели всички противници на Путин и нито един негов привърженик може ЕДИНСТВЕНО и САМО да е организиран от НЕГО. За какъв зор запада ще хаби ресурси да му убива противниците с цел да го "омаскари", като това безспирно води до проблеми, които засягат главно тях? Със същите разходи срещу путиновия екип би дал доста по-добър резултат.

153

Анонимен

преди 6 години

С тази дивотия,която сътвориха Великобритания и ЕС удариха дъното. Крайно време е да се доразпадне и кой от къде е.

152

JJIvanov - Warning

преди 6 години

Тази жена има специфични *** черни убиици в тялото.Лично подадох протест писмено до Нейно Величество да не я допуска до този пост.Да се провери писмено защо не е уважен протеста .протеста е подаден през майла на британското посолство в София.Става въпрос за черен птичи синдром подържан от *** масови убиици ..Подобни направиха масови жестоки убииства в Югославия през МАдлин Олбраit и Мира МАркович.

151

JJIvanov - Warning

преди 6 години

Тази жена има специфични *** черни убиици в тялото.Лично подадох протест писмено до Нейно Величество да не я допуска до този пост.Да се провери писмено защо не е уважен протеста .

150

Щирлиц

преди 6 години

Баба Яга лети с едно устройство,което се нарича кутел.А вещица.та от снимката с какъв апарат хвърчи,и дали отговаря на "евронормите"за екология?

149

Бай Иван

преди 6 години

Тея дето си сложиха за кмет талибан ,който им каза да свикват с атентатите , изнасилванията и коленето по улиците ,тръгнали за Москва да мислят ,голям смях ;) !!!

148

ЧАР

преди 6 години

МАЛЕЕЕ....КАТО ИМ ВИДИШ ДЪРЖАВНИЦИТЕ НА ТИЯ АНГЛИЧАНИ И АМЕРИКАНЦИ И РАЗБИРАШ , ЧЕ НЕЩО В СВЕТА НЕ Е КАКТО ТРЯБВА. ТАЯ ДЪРТА ВЕЩИ.ЦА СТАВА ЗА ПРИКАЗКИТЕ НА БАБА ЯГА , НО НЕ Е НИКАКЪВ ДЪРЖАВНИК!

147

явер

преди 6 години

Еххх поредния кукундрел, живеещ още с мисълта за Студената война! 21 век и продължават с глупостите! Айде да излизат от ЕС и да млъкнат, че се излагат!

146

Edna

преди 6 години

До браво на Мей 145Ти да не пи нещо рано сутринта??? Или почваш да заработваш левчетата??? По-кротко с Русия, не е лъжица за всяка уста! Без руския газ ЕС ще се вкочани за нула време, пък Мей нека дрънка. Май е забравила, че с Русия бяха съюзници през Втората Световна война, и общият им враг беше нацистка Германия!?

145

Анонимен

преди 6 години

Голяма държава. Всичко в нея се случва.

144

DNES

преди 6 години

Англия е Противник на ЕС .Не Русия .Кой избяга ?Кой топли ЕС с Газта си ?Това е проект на Англия за да не плаща за Развода .

143

Анонимен

преди 6 години

До пророка ОлегДа, от едно племе са. Майка й се казвала Сара, т.е. Мей е от правилните по майчина линия... А това всъщност обяснява всичко.

142

Анонимен

преди 6 години

Грозната вещица се насади на пачи яйца .

141

браво на Мей

преди 6 години

Всички руски шпиони вън от Европа ! А моето лично мнение е - независимо дали са шпиони на Кремъл или не са , всички руснаци вън от Европа за да не се стигне до положение да искат да си правят републици в Европа както правят в Украйна - Лугански ,Донецки и разни други републики ! Очите на руснака не те гледат за добро , винаги искат да отмъкнат нещо от тебе !

140

Гост+

преди 6 години

Демократи от всички страни - съединявайте се!

139

Ако се Събуди

преди 6 години

Ще успее ли Тереза Мей да убеди колегите си от Европа , че с *** като нея ?