13

Анонимен

преди 6 години

магистралите на баце са само за лятно ползване и то между ремонтите!

12

Анонимен

преди 6 години

съчувствам на хората. стоя си на отворен прозорец в атина.топло и всичко цъфти.а как миришат само цветовете на портокаловите видове! в момента 18 градуса.прогноза 20 следващите дни.

11

Магистала Струма

преди 6 години

Никой нищо не пише за магистрала Струма. ??? Преди тунела при Дупница посока София е блокирана от тирове в трите ленти. Движението преди 1 час беше в насрещно, за да можем да излезнем от магистралата и да тръгнем по обходния стар път през Дупница. Нямаше ДАИ, КАТ и всякакви подоби. Евала!

10

Метеоролог

преди 6 години

По информация идва страшен циклон към бг. Снеговалежите в област софия ще бъдат интензивни и ще продължат до средата на април. Снежната покривка ще достигне до 1,70 метра, ще стане страшно в софия.

9

Анонимен

преди 6 години

ИзненадАни !

8

Ф.С.В.

преди 6 години

До Discovery- Ако не знаеш - винаги отговора е - затваряме за да почистим - най удобният отговор от над 20 г на властимащите- В белите държави се чисти постоянно- не се чака да падне 20 см сняг и ВИДИТЕ ЛИ !! Трябва да затваряме ! Така че *** - вземи си шейната "чук и гек" и отивай на терасата да тренираш -за другата зима и същият отговор за затваряне на магистрали!

7

Discovery

преди 6 години

До 1:Какво ни е изненадала бе??? Ти статията прочете ли?"Магистрала "Люлин" в посока София е затворена за всички видове автомобили, за да бъде почистена от снега."За да я почистат хубаво до асфалт, е добре да няма движение сеш се.... мисли малко

6

Кметичката

преди 6 години

Не се притеснявайте, взимаме мерки и пътя ще е почистен скоро, някъде през Май ще се движите без приблеми. Важното е, че чистим и мислим за Вас. Моля за търпение, до Май има малко повече от месец.

5

Анонимен

преди 6 години

Отлична възможност Правителството да покаже отлични пожарникарски умения да спасява народа от бедствието!Бойко разпореди за утре Код ,,Зеленичко''! Под всяка снежинка - калинка!

4

123

преди 6 години

Хемус пак са я затворили със закъснение за камиони, познати в момента са там и не мърдат.

3

Анонимен

преди 6 години

Снегът запълни дупките по пътя и покри мръсотиите с красота! Нека вали! Аз на плейлистата имам само ,,Томбе ла неж'' и детските зимни песнички от детството при социализма!

2

от провинцията

преди 6 години

Дано навали 2 метра сняг в софия и темперетурите да паднат до -20 и така да държи до май месец

1

Ф.С.В.

преди 6 години

Зимата пак ни изненада !! Ужас - Тези синоптици трябва да бъдат уволнени-- 22 март всички магистрали са затворени ХМ !! Герб се молят на шамани и врачки да идва пролетта че да стопи визията на некъдърното им управление във всички дейности сектори и т.н.-