29

Анонимен

преди 6 години

Какво стана с Истанбулската конвенция?

28

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИнституций? Май и ти си от чалгарите!

27

Andreshko

преди 6 години

И само с ограбване и бой ли се е разминало или другото не е за пред хората...

26

Анонимен

преди 6 години

Така наречения "Стидентски град" отдавна е "Чалгарски град".Обаче институцийте нехаят.

25

анонимен

преди 6 години

До УчуденТипичният *** български коментар и гениално решение на проблема - да спрат да ходят по заведения и дискотеки, и няма да има повече нападения...Нито съм фен на помийната яма, наречена Студентски град от някой болен мозък, нито на множеството чалготеки там, но всеки един млад човек посещава в някой момент бар, дискотека и т.н. , не може да изискаме всички да си стоят затворени по домовете и да не излизат, за да избегнат наглата престъпност и абсурдност, която се шири по улиците...

24

Анонимен

преди 6 години

Май ще се ходи на квартира.. :D давам двустайна до сердика 800 лева :)

23

Анонимен

преди 6 години

Всички сте ненормалници.Момичето е жертва, откъде се е прибирала НЕ Е ВАША РАБОТА.

22

Учуден

преди 6 години

Ми да яде бой.! Там е да учи, не да обикаля заведения.! После се чудим че нищо не върви.! От такива студенти, слаба държава.!!!

21

Анонимен

преди 6 години

Е дано си е научила урока.. Живота е най-големият учител

20

Анонимен

преди 6 години

Kade e vstredchnia minister koito kadva napadeniata prestapnosta e namsljala laji polizaite s vidokite saplati ot boiko saschto ne sa v studeski geat tam vseki den stavat 4udesa na prestaplenija gerberite sigurni ograni schofiori a naroda go trepat

19

Луд

преди 6 години

До До ЛудА не, бъркаш премиер и господ. Нищо, ама нищо не може да се промени, ако ще господ да е премиер, при положение, че 70 % от народонаселението е пълен леш.

18

До Луд

преди 6 години

Премиера носи отговорността да се санкционират и пресекат всички малоумия! Аз плащам данъци /аз лично плащам много данъци/, срещу които разни държавни структури са поели ангажимента да ми осигурят нормални условия на живот. Премиерът е избран, за да управлява и контолира тези структури да си свършат качествено работата. В момента никоя от структурите към МВР не работи и затова навсякъде е пълна анархия. Но... аз продължавам да плащам данъци. Надявам се разбра къде е отговорността на премиера.

17

Луд

преди 6 години

До Boko boСъгласен съм с всичко, само с това премиера да е виновен не съм. Без значение кой е премиер, не може той да е виновен за малоумността на всички останали. Аре да си потърсим вината, всеки в себе си.

16

Анонимен

преди 6 години

Младата жена се е връщала от библиотеката с новите книги на Избел Алиенде, в очевидно приповдигнато настроение, когато среща двама културтрегери. След кратка, но високо интелектуалена дискусия върху световното литературно наследство, нападателите са взели назаем ценната литература за бърз прочит, но любезно са оставили мобилния телефон на дамата. Издирват се двамата културтрегери, за да им бъдат поднесени извинения от МВР за евентуално причинените неудобства.

15

Анонимен

преди 6 години

Това че са ограбили или пребили някой у нас вече не е новина, новина ще е, ако изобщо ги разкрият и оръжието се окаже законно.

14

Анонимен

преди 6 години

"Пребиха зверски"... "21-годишната жертва САМА се е обадила"...Мен са ме пребивали зверски 8 рома(може и коняка да са били). Връщах се от втора смяна и ми скочиха от 2 коли. Със сигурност 2 седмици след това не бях в състояние да се обадя на когото и да било САМ. Не знам защо ме биха, но със сигурност ако се е обадила сама не са я били ЗВЕРСКИ.

13

Моряк и половина

преди 6 години

До 7.В кой район по-точно? :)

12

Драган

преди 6 години

Всичката *** е дошла в София, особено студентски град !

11

!

преди 6 години

Момичето се е връщало от лекции или е бързало за лекции, нали? Ученолюбиви деца!

10

Boko bo

преди 6 години

Няма държава с присъщите и институции и органи. Няма елементарно уважение и човещина. Тотален разпад и на обществено-държавно ниво и на чисто човешко. Вече стигнахме тази точка, която няма връщане. Благодарете на неграмотния ни премиер. Най-необразованият в новата ни история. И не само на него де... Ние самите сме си...