124

Башка Луд

преди 6 години

Сети се Мара да се побара!Това са хора с друга ценностна система, те не желаят да се приобщават, те желаят да ни заличат. За тях ние сме нечисти и ненужни.Какво да очакваме от авганистанските овчари, които освен упътването на Stinger, друго не са чели! Или арабите, дето смятат жените за стока! За хората от Африка с алтернативен цвят, не искам и да споменавам!Това не са мигранти, това са завоеватели!

123

анонимен

преди 6 години

на кораби и към сирия хора без образование нямат място в европа те идватне да се интегрират а да получават детските надбавки

122

по-добре късно

преди 6 години

А нас на какво ни учат.Май ще дойдат на нашия.

121

Анонимен

преди 6 години

Има решение, всеки да си отива там, от където е дошъл.За какво ги държат, като не искат да се интегрират, да учат, да работят??Само да живеят на помощи, които са изработили другите ли?Спирате им помощите, повече от половината ще си заминат сами.

120

Факт!

преди 6 години

Ми споделяйте вие техните ценности къф е проблема!

119

Изненадааа!

преди 6 години

Я, каква изненада!

118

Анонимен

преди 6 години

Щом не са си направили труда дори да научат датски, значи са дошли само с цел да ги хрантутите. Защо ги търпите?

117

Кривондел

преди 6 години

Ама пък се размножават в пъти повече. Накрая да не бягате насам, а?

116

Анонимен

преди 6 години

О,нима гинеколозите и инженерите и бъдещите такива които щяхте да обучите за да подпомогнат икономиките ви отказват да изпълняват задълженията и нещо не им се учи??О,каква изненада ама нашите роми и не само са ви проблем,ами и нашите роми и "бежанците"дойдоха при вас за ДЕЦКИ и социални помощи!Плюйте още по източноевропейците и особено против българи и румънци поплювковци надменни.Какво е това Мигрант,прелетен вид някакъв ще да е!?

115

Анонимен

преди 6 години

А добро утро,сетихте се! С времето ще ди проличи и какви точно ценности имат,но няма да ви хареса!

114

толерастия

преди 6 години

Карадайъ"баш" председателя на ДПС веднага да изпрати протесно писмо на датския премиер Ларс Льоке Расмусен,че нарушава правата и сЛободийте на мюсулманите.Пречи им да си живеят по техните традиции и да си говорят и изучават майчиния им език.Обаче трябва да се водят европейски граждани и да ползват всички блага без да се интегрират.

113

Анонимен

преди 6 години

И защо живеят в паралелни общества?Защото обществата им е позволило.Ако за да живеят трябваше да работят, а не да лежат на помощи нямаше да се изолират толкова. Ако с помощите не се стимулираше раждаемостта на слабообразовани, неработещи майки момичетата щяха да учат и да работят. Не като сега, единт мюсюлманин, - 4 жени, три от които се водят самотни майки и получават насърчения, че били самотни. Как се раждат деца в самота? Най-древната професия ли практикуват?

112

Анонимен

преди 6 години

Когато изнасилят дъщерята му и жена му може би ще си помисли,че някои трябва да се депортират :D

111

Анонимен

преди 6 години

Колко десетилетия са необходими докато стигнат до истината? По същия начин вярваха, и ни уверяваха, че нашите "шведи" могат да се интегрират. Докато не им се наложи да ги опознаят.... Е, добре дошли в реалността!

110

Ами сега?

преди 6 години

Нали точно датчаните посрещаха мигрантите с домашни бисквитки, прегръдки и целувки??? Как така се обърна палачинката? Ще си ги търпят и това е!

109

П.Петров

преди 6 години

Добр'утро! Невъзможно е да събереш хора с корено различен манталитет и да очакваш, че нещата ще се наместят от само себе си ! Неминуемо пришълците се маргинализират ! Отделно западняците са лицемери - гледа те, усмихва ти се вежливо, говорят ти благо, а си мисли "Тази май.муна откъде дойде!?". На политическо говорене са много толерантни иначе - ползват "български и румънски граждани", като евфемизъм за ***.

108

Анонимен

преди 6 години

за сметка на това пък евопейците споделят доста $$$$ с имигрантите , и един ден ЕС ще е мюсулманска заради тази идиотска политика

107

Анонимен

преди 6 години

Да,ама фрау Меркел е на друго мнение.Кой може да я убеди в очевадното?Май никой.Лошото е,че останалите ов-це в ЕС и свирят по гайдата.

106

до Авторката

преди 6 години

След като си споменала Немския вестник що не потърси в гугъл на немски колко дават на 4-члено Семейство в Германия , само 3000 Евро готова пара без 40 % Данаци в Германия

105

ХОРАТА СА ПОКАНЕНИ

преди 6 години

Ще ги дондуркате да са нахранени за да се размножават по- добре." СЕТИЛА СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА" И ЩЕ СЕ ПОЧЕСВА ДОКЪТО ДОКАТО ДАТЧАНИТЕ СТАНАТ ПО-МАЛКО ОТ МИГРААНТИТЕ И ЩЕ ИМ СЕ НАЛОЖИ ТЕ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ.ДАТСКАТА ИНТЕГРАЦИЯ ДА ЗАПОЧНЕ МОМЕНТАЛНО!