10

Анонимен

преди 6 години

Тая снимка ако я покажа на общинарите в града, в който живея, ще се пукнат от смях...

9

Анонимен

преди 6 години

Без значение дали е голям сняг или малък и бройката на снегорините, щом не се чистят малките улици и междублоковите пространства, които са собственост на общината значи не е почистено!

8

аз

преди 6 години

Пак да кажа, че е все тая колко снегорина чистят. И ако е чисто, и ако не е.

7

гост

преди 6 години

Вземете да почистите и бул."Брюксел", че вече е като снежна пързалка. Вече има и ПТП на моста от терминал 2 в посока бул."Цариградско шосе" така че внимавайте ако шофирате в този участък.

6

DiesIrae

преди 6 години

Русе също има Герберски кмет - но понеже сме на север от столицата когато заваля лед нямаше кои да хвърли пясък и сол. Всеки път един и същ цирк. Където има нужда от снегорини ги няма, където не са нужни е пълно за да се отчита дейност.И 1000 снегорина да изкарате като минават с вдигнати гребла, не хвърлят смеси и излизат след като е спряло да вали, а вече е утъпкано от колите и хората ползата е нулева. ЖУРНАЛЯТА има и други населени места освен София, я вижте там какъв леш е!

5

АМАН

преди 6 години

СТИГА ЛЪСКАЙТЕ "ИМИДЖА" НА ДАСКАЛИЦАТА , КЪДЕ ВИДЯХТЕ СНЯГ ЗА СНЕГОРИНИ, А ДУПКИТЕ И ОКОПИТЕ ПО УЛИЦИТЕ НЕ ВИЖДАТЕ !!!! ПРАВИТЕ ХОРАТА ХЕПТЕМ НА ......КЬОРАВИ !!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Та сикимде столицата има ли сняг няма ли.

3

Руснака

преди 6 години

..че то това сняг ли бре? Когато имаше къде бяха? )) Сега лесна работа и с лопатка пред блока. То само там има, де, ама снегорина, не може да се качи. Ай и вие у лево!

2

Анонимен

преди 6 години

Извинете, ама за 3 сантиметра сняг ли изкарахте 135 снегорина?? Армията няма ли да се включи с тежка верижна техника??

1

Жоро

преди 6 години

стига сте се хвалили с бройките-важното е какво къде и как сте почистили