22

ognyanz

преди 6 години

До Handel: Много преди Русия да подпише т.н. Беловеждко споразумение, всички европейски държави бяха подписали в Хелзинки договор, че следвоенните граници в Европа няма да се нарушават. Но! Но след това имаше едно Косово, където под натиска на големия бял брат всички западни и други сателити на САЩ признаха държавата Косово. Това беше прецедентът: правото на самоопределение е над териториалната цялост. И чак след това беше референдума в Крим. Е, не е изгоден за запада, но щом може за Косово..

21

ГРАБИТЕЛИ

преди 6 години

БОКО ИСКАШЕ ДА ГЕПИ ЧЕЗ ,НО НЕ УСПЯ--СЕГА ТЪРСИ НАЧИН КАК ДА ЗАМАЖЕ ПРОВАЛА НА БАНДИТСКО-ТЕРОРИСТИЧНАТА СИ ПАРТИЯ-ГРОБ--КЪДЕТО Е ГЕРБ ТАМ СА КРАЖБИ,ДАЛАВЕРИ,ИЗМАМИ--КЪДЕ ИЗЧЕЗНА ЗАЕМА ОТ 16 МИЛИАРДА--КЪДЕ Е ДДС ЗА ОЩЕ 16 МИЛИАРДА--ФОНДОВЕТЕ НА ЕС СЕ ТОЧАТ ОТ ПРИБЛИЖЕНИ НА ГЕРБ И ДЕЛЯТ ПАРИЧКИТЕ--ГЕРБ СА МИЛИАРДЕРИ И МИЛИОНЕРИ С КРАДЕНИ ПАРИ---БАНДИТИ-МАФИОТИ....

20

ПАРАЗИТИ

преди 6 години

Време е ГЕйРБ вече да изЧЕЗне.И от държавните институции да се изрине цялата шуробаджанашка ***, настанена там на прехрана.

19

Анонимен

преди 6 години

Вече няма нужда да обсъждаме всеки от скандалите на ГЕРБ. ОСТАВКА и нищо друго!!! Няма търпимост, няма надежда, няма смисъл с това управление! Животът ни мина в лъжи!

18

Анонимен

преди 6 години

Ташунко пак се е изакал в ефир.

17

Мале,малееее

преди 6 години

А какви ги е натворил и Патриарха......Не случайно ходи на свиждане в Правителствена болница,заради 180кръвно на бащицата. Има много за какво да му е благодарен........Отдавна е видно,че няма нещо в тази държава,зад което да не стои Борисов.

16

Анонимен

преди 6 години

Боже, как ми е писнало от червени !

15

Ставри

преди 6 години

Това е малък Шошо. Много компетентен се оказа. Защо не каже нещо за баща си?

14

русская сволочь

преди 6 години

Няма по мръсно и противно нещо от руският фашизъм и техните ***!

13

Анонимен

преди 6 години

До До Nr.7И Турция ли да си вземе своето!?

12

Че

преди 6 години

Народе! Време е да изметеш ШАЙКАТА!

11

До Nr.7

преди 6 години

Ами то Окрайна си е цяла, Русия си е взела само своето!!!!!

10

Вангу

преди 6 години

90% от народа в Крим да гласува за Путин и ти да казваш ,че искат да са в украйна-е това е хамериканско безочиееее

9

Анонимен

преди 6 години

Режима в София се оплете в корупция и всякакви грабежи.Виновна им е опозицията, ес и папата.

8

Анонимен

преди 6 години

Отдавна е време всички сили анти гроп да се обединят. Няма ляво няма дясно, от хунтата трябва да се отървем като спрем да гласуваме за патерици на гроб, начело със Слави Трифонов в момента - поредната патерица.

7

Handel

преди 6 години

***. Не е въпросът в това дали хората в Крим искат да живеят в Русия или в Занзибар, въпросът в че Русия се е подписала като под международен договор като гарант че територията на Украйна ще си остане непокътната в границите след разпада на СССР... И този кретеноид сме го избрал иза депутатин?

6

месара

преди 6 години

поредния другар който се опитва да каже нещо смислено, но и неговото е като на всички другари, едно голямо бръщолевене безпочвено! в бсп_то е така - аз смятам, той смята, ние смятаме. абе, бсп, мислители. СМЯХ!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Четете в Афера истината за сделката за ЧЕЗ. Зад Гинка стоят Суджука, Прасето и дори Патриарха.

4

Умото не е тъпо

преди 6 години

аде да се пробаме с едно гласуване:"Ти, Гражаданино на Република България" искаш ли Путин да заеме поста "Изпъляващ Длъжността Президент на България"аде де. аде Андора чака.

3

everybody

преди 6 години

То пък този е един социалист ....