15

анонимен

преди 6 години

До Анонимен Холокост е избиване на евреите, конкретно на евреите. По-добре трябва да познаваме историята всички.

14

анонимен

преди 6 години

До ЧикънУправляват, защото могат. Защото днешната епоха ги цени, както би трябвало.

13

анонимен

преди 6 години

Мракобесни времена. По суша и море са бягали евреите от този жесток нацизъм. В България е имало антисемитизъм в огромни размери, във фатална степен, имало радикални хора, а антисемитизмът е нацизъм, фашизъм. Манипулативните историци се опитват да твърдят, че у нас не е имало фашизъм. Имало си е, имало е властници с фашистки разбирания. А съдбата на евреите е сред най-тежките в историята на човечеството.

12

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Това всъщност е била гемията Цар Крум, преправена за превоз на хора и преименувана в Салвадор, така че нищо чудно, че старото корито се е разпаднало, а според оцелелите, дългият корпус се е пречупил на две половини.

11

Анонимен

преди 6 години

За каква родина пишете? Та те са *** от хиляди години!

10

българина

преди 6 години

англия 15 век 3.5 млн, България 3 млн, Англия 1878 36 млн, България 3.5 млн, т.е. турция е виновна за нераждането или убийството на 33 млн българи! аз по голям геноцид след Сталинския и Хитлериския не знам! но декларации на ООН няма за това

9

Анонимен

преди 6 години

Чърмил пише доста за българския фашизъм в мемоарите си и накрая заключава, че България трябва да бъде заличена като държава.Добре, че не е бил вече на власт в 1948 г., когато се е подписал мирния договор.

8

Анонимен

преди 6 години

МИШО, АКО БЕШЕ ЖИВЯЛ ТОГАВА, СИГУРНО ЩЕШЕ ДА СИ ОТ ТЕЗИ, КОИТО СА РЯЗАЛИ ГЛАВИ, ЗА ДА ПОЛУЧАТ 50000 ЛЕВА.

7

Резил

преди 6 години

Вместо да останат като Виолета Якова;))) и да попълнят бойните групи на БКП, те тръгмали да ми бягат, затва ЙеХоВах ги е наказал;)))

6

Никакъв нацизъм не е

преди 6 години

имало в България; родителите ми( родени 1901 и 1909г)са имали приятели евреи( Сара и Адолф) в голям град.Идвали са на гости,родителите ми са ходили при тях, докато през 1947 г. децата на Сара и Адолф- 14-18 годишни са поискали да се преселят в новата държава Израел- тогава е имало патриотичен повик и младите, както винаги са първи! По-късно Белинка(Ора на евр.) се омъжва в Израел за Марко- от Ямбол,братй Давид почива(за съжаление..) Сега Белинка и Марко имат внуци, снахи-рускини( преселници след

5

Мишо

преди 6 години

До Анонимен 4Какви фашисти ти се въртят пък в твоя болен мозък? Властта се е борила да защити държавата от червените диверсанти, които са извършвали атентати, ограбвали са предприятия и са избивали невинни хора. Закона за защита на държавата си е бил съвсем на мястото. Всички ***, ***, убийци и престъпници са били червени диверсанти, включително и малките *** от Ястребино, които са саботирали военното подразделение разположено в селото им.

4

Чикън

преди 6 години

Спасихме ги, сега управляват световните финанси, а ние тънем в бедност. Добре, че на всяка годишнина ни потупват по рамото.

3

Анонимен

преди 6 години

4 Малко ли паметници имаше на шепата избити комунисти

2

Анонимен

преди 6 години

1 Разликата е че евреите не са имали държава и не са били воюваща страна и освен това само срещу тях е предприето така нареченото ОКОНЧАТЕЛНО РЕШЕНИЕ за тотално изтребване .

1

Анонимен

преди 6 години

А cтига с тия евреи. Хитлер като нападна Русия колко руснаци умряха да ме мислите че във концлагерите е имало само евреи имало е всякакви и поляци и руснаци и българи и англичани и французи. 3ащо само за евреите се зачита холокост или за всички или за никой.