138

Анонимен

преди 6 години

Ок, искате 6 часов работен ден, искате 4 дневна работна седмица - Ами хора, това е пътя !Ако не беше машинизацията , автоматизацията и научния програс, щяхме да махаме като луди лопатите и да умираме на по 28 години от зъбобол.

137

Анонимен

преди 6 години

Добре , че няма да съм жив да видя...

136

Уж не е пенси

преди 6 години

Тоя май е изтрещял отвсякъде! Не е пенсионер на преклонна възраст, че да не знае какво говори. Абсолютен кукумицин. Напоследък на такива взеха само да дават думата. Ужас!

135

Анонимен

преди 6 години

Ще си взема робот- теляк да ми изтрива гърба под душа.

134

Анонимен

преди 6 години

Ами, смятам че някъде от средната част ще се дои. Но ще видим

133

Анонимен

преди 6 години

Прясното мляко от коя част на робота ще си го издоя? Щото и за това трябва да сме информирани все пак.

132

Гражданин

преди 6 години

Този като го чета,първо неговата професия ще изчезне.

131

ИЗВЪН

преди 6 години

Да му мислят кибиците - чиновниците окупирали бюрата. Дори не е нужно да чакаме 20-30 г. Още сега могат да съкратят половината щат и да го заменят с "Правец" (ама от най-първите).Ама не искат управляващите, защото ще трябва да им търсят нова работа, а те не са научни на друго, освен на лентяйство.Втори проблем : ще скочи безработицата и ще ни скръцнат със зъби от ЕС.Иначе... друго си е да те посрещне некомпетентен и сърдит чиновник, който се издържа с данъците на такива, като мен.

130

Анонимен

преди 6 години

очаква ни киберпънк общество, но няма да е през 2030

129

Робокоп

преди 6 години

Този много фантастични филми е гледал! Вярно,че някои професии ще изчезнат или ще се променят,но не до такава степен за това време! Ако изчезне професията депутат,най-добре ще е!

128

ШибиРиби

преди 6 години

Казано накратко ще има нужда само от ловци и *** титли. Нещо като връщане към камената ера.

127

Анонимен

преди 6 години

Не го знам тоя Наков, но тези твърдения са" леко" абсурдни. "Министерство на талантите", ами да отиде в художествената академия, да види "професори", например по скулптура, които не могат да" убодат кучето в ***", например, работа в мрамор трагедия, но са на държавната хранилка, дават акъли, без да имат и уменията, та такива, негодници ли ще фигурират в "министерството на талантите"?Че те повечето държавни служители са абсолютни без да раници, затова ложата задница, измикярстват, иначе лошо.

126

Русев

преди 6 години

Аз не мога да разбера какво означава "нискоквалифициран работник". За метачките по улиците-ОК.Те махат с метлата и това е.Но те слагат в тази категория всички,които не са компютърни програмисти.Е аз съм тръбар(даже в регистъра на професиите няма такава професия) от около 20 години.Нямам дори висше образование,но всеки ден ползвам геометрия(и ъглошлайф 😀😀😀).Означава ли това,че съм нискоквалифициран,при положение че на 99% от програмистите щр им трябват поне пет години,за да стигнат моето ниво?

125

Анонимен

преди 6 години

Стига глупости. Нищо създадено от човека не може да е по -добро от самия човек.То винаги ще се бъгне,хакери ще изтрият информация, софтуер и т.н.После всичко е каша.Всеки човек се ражда с потенциал за да може да се развива и уцелва,да работи и да отглежда и възпитава семейство.А това с роботите- *** явно го измислят хора,които си мислят,че света се върти около тях и заради тях.

124

Отвратен

преди 6 години

До Анонимен 127 Така е , ако Путин реши може да ни върне в една по стара ера. И без това нищо не дават на цивилизацията , но мерака да я унищожат е голям. Дали ще му позволим да ни отнеме смартфоните?

123

Съвет

преди 6 години

До Ицо 108 Пребий тостера че и той е измислен от Запада , а от Русия нищо, но по братски и от сърце.

122

шматка

преди 6 години

И в лудниците санитарите ще бъдат роботи.

121

Анонимен

преди 6 години

след 30г. може да сме се върнали в някоя по стара ера.

120

Анонимен

преди 6 години

И всичко що фърчи ще се яде.. Хаха ха-ха този е траллала

119

Малък Гейтс

преди 6 години

След 30 години роботите ще програмират сами роботи и всички грешки и бъгове направени от човешки ИТ специалисти ще бъдат наказвани с един изстрел на плазмения бластер :)))