38

niko

преди 6 години

I v Plovdiv KAT imat moshtna kola Mercedes sin na cviat koito go paliat 4 pati v godinata edin pat za moto sabora , edin pat go vidiahme na moreto ,a drugite dva pati moje i da e "gonil" djegitite...A Sofiiskiat prilicha na mutrenski kato se ima predvid vrazkarskia nomer 28 28 , vse pak sme golemi , katadji breee...Tova v London nema kak da stane drugari Katadjii.Blagodaria i leko s Mitsubisheto che ne moite mu kupite saidenitelia !

37

Урку

преди 6 години

Не са им нужни мощни коли на пътна полиция, а мощни камери.

36

Анонимен

преди 6 години

много свалят нивото преди имаха порше,спортен мерцедес не съм разбрал да са предотвратили нещо или заловили някой.само дето изгоря един началник който се разхождаше с порше.

35

Анонимен

преди 6 години

Каква е тази простотия пък сега, звучи като шега това. Май е трябвало да се усвоят едни кинти - на там удря по-скоро. Не е ли достатъчно да ги заснемат и ... после по каналния ред, дори не знам как да коментират това недоразомение

34

Чикън

преди 6 години

Крайно време е да се създаде и магистрална полиция. Присветкащите да плащат поне 1000лв глоба, а прелитащите директно в затвора!

33

Хей

преди 6 години

Магаре да управлява 400 коня???

32

Дядо Петър

преди 6 години

Тия некадърни ояли се типове ще гонят мощни возила!?!По-вероятно е да участват в гонките.Защото, ако им махнеш униформите, изобщо не се различават от най-долнопробни мутри.

31

Руснака

преди 6 години

.. заедно с автомобила, вървят безплатно кафе и поничка всяка сутрин от близката кафетерия. Аре *** не новината. Трафик да има ...Веднага да се самосезират, от къде са тия пари и проверка на поръчителя и на изпълнителя.

30

Сандо

преди 6 години

Плашат гаргите

29

Дизела

преди 6 години

Пак у реката

28

Анонимен

преди 6 години

Най-много като тръгнат да гонят и да предизвикат ПТП! Друго няма да постигнат!

27

Пончо

преди 6 години

Чакам пъцулайте с моя CLS!

26

ПЕРО

преди 6 години

АЙДЕ ПО ТАВАН....

25

Моторджия-аматьор

преди 6 години

Навремето бягахме с МЗтата от ченгетата в Шумен като минем през стълби с мотора.Най-лесно ставаше на стъпалата до "младежкия".До там те гонят и се отказваха. Патрулката и 1000 коня да е по стъпала не може да слиза.А като ще я ползвате за екскорт и респект, що не взехте за тея пари и на тея коне едно Камаро или Мустанг например? Поне им личи, че са мощни и ще отказват тоя дето е решил да им бяга. На туй Ево, ако не бяхте написали че е 400 коня, никой нямаше да знае.

24

Димитър Стоянов

преди 6 години

Граждани, качете се на тротоарите, за да не ви згазят другарите.

23

Навигатор

преди 6 години

Глупости, трбва им само една ТЕСЛА R90 и няма коя печка да се скрие от електричката.Нито Бугати, Порше и разни ламборджинита смешни ,ТЕСЛА-та ги мачка за закуска.

22

Дядо Радой

преди 6 години

Чак сега ушевите ще се изпотрепят!

21

.

преди 6 години

Нали има камери ? Така да ги хващат !

20

Бобчо

преди 6 години

До 16Ами то затова сме на туй дередже, колега. Някакви толупи да харчат държавни пари, удържани от мен, теб и още милион работещи за да храним безумните им изгъзици. За тия пари няколко камери можеха да купят. Ко ще се гонкат с гамените. Снимаш му номера и къде ще избяга, талигата си има каруцар....

19

Анонимен

преди 6 години

Човек не трябва да кара по-бързо, от колкото може да мисли. А както всички ние знаем, в милицията не е фраш от невиждани капацитети и хора с умения на пилоти. Ще я потрошат за месец, но пък какво им пука, те са на хранилката за да чакат пенсията на младини, пазейки се от работа, като дявол от тамян.