67

АГЕНТ ЧИК-ЧИРИК-ЦРУ

преди 6 години

НИЕ ДОНЕСОХМЕ АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ НА ИРАКЧАНИ И ТЕ С ЖЕЛАНИЕ ПРЕГЪРНАХА НАШИТЕ ЦЕНОСТИ--ИРАК ВЪРВИ УВЕРЕНО ПО ПЪТЯ НА ДЕМОКРАЦИЯТА--ПРЕВЪРНАХМЕ ЕДНА ИЗОСТАНАЛА ,ФЕОДАЛНА ДЪРЖАВА В ПРОЦЪФТЯВАЩА И БЛАГОДЕНСТВАЩА ИКОНОМИКА--НИЕ СМЕ ВЕЛИКИ-КЪДЕТО СТЪПИМ И ТРЕВАТА НЕ НИКНЕ...

66

Анонимен

преди 6 години

Време е да освободят руснаците от Путин.

65

До 82

преди 6 години

Ти май не помниш коя война за какво беше.

64

Burzum

преди 6 години

САЩ не нападат....те освобождават...когато американски сенатор пр.ъдне мирише на рози...

63

Лъжи

преди 6 години

Само не мислете че беше грешка. Имаше даже един инспектор английски от ООН който официално каза че такива оръжия няма . 2 седмици по-късно се "самоуби"

62

Анонимен

преди 6 години

Садам напада Кувейт. Това го припомням на русофилите. Ако Ердогон нападне България ще се молим на Сащ да ни защити.

61

Анонимен

преди 6 години

Добре че бяха американците да махнат Садам. Трябвало е едно време да ни освободят по времето на социализма.

60

Анонимен

преди 6 години

Трябваше да нападнат и Русия когато Русия анексира Крим.

59

САЩ и Uk престъпници

преди 6 години

Престъпление към човечеството . Това беше войната в Ирак. 1 000 000 са загинали за времето на американската окупация в Ирак.

58

Gotti za Kadafi

преди 6 години

Okaza se che kampaniata na Sarkozi e finnsirana s 50miliona ot Kadafi...

57

Анонимен

преди 6 години

То няма нужда от история, и днес се вижда че американските и английски окупатори превърнаха една нормална и спокойна страна в развалина и база на терористи, съсипаха милиони човешки съдби, и заложиха взривоопасни политически мини в региона за десетки години напред...

56

Анонимен

преди 6 години

*** Тони Блеър се кълнеш, че има химически оръжия!Дано клетвите му го стигнат!А САЩ по този сценарий колко страни разориха и ограбиха?Някой казва, че някой е направил "нещо", атакуват го и докато всички се усетят , всичко е приключило! МАлко ми прилича на друг един метод blitzkrieg. Явно за това им викат ФАЩ.След В.С. война по програма кламер САЩ изкарват хиляди нацисти от Германия в САЩ и им дават нови самоличности, вместо да са изправени на съд .

55

Тежък Сокол

преди 6 години

Тероризма е продукт на Америка.Тероризмът е продукт на КГБ и Русия . Тя има вековни традиции в тероризма и когато видя че не може да победи в Студената война прибягна до това старо изпитано средство

54

se

преди 6 години

Великобритания...Отново задкулисие и в тези дни на британците.Те са в основата на всички беди на планетата ни в последните 300 години.

53

Без име

преди 6 години

Светът ще стане по-добър,ако Америка признае грешката за свалянето на Садам и спре да налага демокрацията със сила.Тероризма е продукт на Америка.

52

Моряк и половина

преди 6 години

САЩ са паразитна държава - впиват се като кърлеж в ресурсите на някоя слаба държава и като я изцедят до дупка просто се местят в друга!

51

@

преди 6 години

Битка за ресурси. В случая за нефт.За това "демократизираха" Ирак и Либия, затова опитаха и още опитват в Сирия.Ирак на Садам и Либия на Кадафи имаха стандарт на живот който минаваше повечето западни демокрации. Но имаха и много нефт, а им мина през ум да го търгуват и в други валути, не само долари.Тези войни с нищо не се различават от колонизациите в Африка и Америка. Идват англичани, испанци, французи, избиват местното население и окупират страната.Света не се е променил.

50

Гнидю

преди 6 години

А колко от вас знаят, че всичко построено в Ирак , Либия и други конфликтни държави беше строено от българи? Имам познати които плакаха когато видяха бомбардираните магистрали в Ирак. Те са ги строили - Главболгар Строй. След Виетнам Хамерика само руши.

49

Sonq

преди 6 години

Като съм срещала американски войници по света, които имат бази някъде си, съм останала с впечатление за тях, че са изключително *** ( не че нашите не са де) и че те ама наистина вярват че помагат на хората. Казвали са ми как спасявали малки деца от глад и жажда, ама те тези деца благодарение на тях са гладни и жадни

48

Sonq

преди 6 години

Работех при иракчани, които бяха с арменски произход в Англия. Хората много ми помогнаха, повече от роднините българи. Мъжът се е грижел за доброто прекарване на шапкарите в иракската армия. Цялото им семейство се е разпръснало по света, та те са ми казвали, че по времето на Садам са били богати, щастливи и не са носели бурки. Просто са се изнесли преди тази война, защото трета нямало да издържат