47

Анонимен

преди 6 години

Тогава ние що сме в б група бе умнико умен я да попитам зарад чии е това безумие в ловеч футбол да няма а великата кметица обеща да има а дирете си акъла при кралев и боби михаилов село

46

Анонимен

преди 6 години

Село кои сие сменил името нали вие направихте да ни няма берете си плода сега

45

сфинете плачат...

преди 6 години

УЕФА доуби хибрида ЦСКА-София, като го обяви окончателно за напълно нов отбор без история...

44

Това не е ЦСКА

преди 6 години

Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

43

Цска умря

преди 6 години

По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

42

КРЕТЕН

преди 6 години

КОЛИБАРИНА и в трандафори да го обуеш си остава КОЛИБАРИН! Еталон за просташка селендурщина заслужаващ излагане в Лувъра е Стойчо Стоилов.ТАКИВА КАТО НЕГО ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ ПРАВАТА ДО ЖИВОТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС СПОРТ ! Този човек създаде хаоса с изваждането на ЛИТЕКС ! Този е подстрекателя на безобразията които прави "елитната " публика! Този е от елитните недосегаеми от мутрите на микренския хитрец!

41

То6

преди 6 години

Защо в началото на т.н. демокрация всички играеха за Лефски, защото били сини и синия цвят бил демократичен, не ревяха и не плачеха. Сега им е виновен Каранга. Ами бийте и няма да има подигравки. Ми лефски не играе нищо, кой е винонен ???

40

Анонимен

преди 6 години

ГАДНИТЕ ДОНОСНИЦИ ОТ ПОДУЯНЕ, МОГАТ И ПРАВЯТ САМО ЕДНО: ДОНОС, ДЕКЛАРАЦИЯ, ДОНОС, ДЕКЛАРАЦИЯ. ЗАБРАВИХА ЧЕ СА ФУТБОЛЕН КЛУБ! КОЛКО ПЪТИ си СМЕНЯХА ИМЕТО: ПРИНЦ КИРИЛ, ПОЩЕНЕЦ, ДИНАМО, ЛЕВСКИ-СПАРТАК, ВИТОША, ЛЕВСКИ 1914..., И КРЕМИКОВЦИ ПРИПОЗНАВАХТЕ И ИГРАЧИТЕ НА СПАРТАК. ПЪРВОТО ТИРЕ В БЪЛГАРИЯ Е ЛЕВСКИ-СПАРТАК. ДОРИ ЦЕЛИ ДВА ПЪТИ ФУТБОЛНИЯ ЛЕВСКИ Е ФАЛИРАЛ! А НАСТОЯЩИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ НЯМА НИЩО ОБЩО ЮРИДИЧEСКИ С АВТЕНТИЧНИЯ! НАПИШЕТЕ В ГУГЪЛ: "Настоящият ФК "Левски" е фалшив и е създаден от дс"

39

Анонимен

преди 6 години

Срам е друго това което става между фенове да се бият а не цска какво е цска сие цска литекс сие литекс и искаме оставката на живко же/лев тоя трениор е последна грижа оставка не работи за клуба ходи си живко стига сме брали срам с теб.

38

Гонзо

преди 6 години

Колко жалко е да си Искат.По земята наведен да ходиш с фалос забит в синият изход.

37

Анонимен

преди 6 години

Уефски е с далеееееч по богата история на Простащина, Идиотизъм, Надменност и Селяния. И последната им декларация го доказва!

36

Анонимен

преди 6 години

На тези, които твърдят че Левски трябва да се казва "Подуене" - по същата логика не същестувува отбор ЦСКА и никога не е съществувал, има само АС 23

35

Анонимен

преди 6 години

Предлагам Левски да закупи играчи за 200 милиона - Неймар, Меси, Роналдо....ще станем 3-4 пъти шампиони после ще фалираме, ще станем Левски- Спартак и след една година пак ще можем да играем за ШЛ.

34

Анонимен

преди 6 години

Всъщност ми е много интересно как ЦСКА с 30 милиона дългове започва от Б група и се озова в А група, при това - без да си изчисти дълговете, а Локо СФ за около 800 000 лева потъна във В група? значи за едни можело, а за други -не можело.

33

Щом е нормален жеста

преди 6 години

Предалагам оттук нататък всеки който вкара гол на ЦСКА да им показва жест с рязане на глави....да видят какъв кеф е.

32

Анонимен

преди 6 години

в никоя нормална държава този жест не означава ще ви победим. Знакът "Победа" са двата разперени пръста, а рязането на глави, значи именно рязане на глави и разпалва омраза. Припомням, че за много по-малко - размахан пръст към публиката - Ефенберг бе отстранен от националния отбор и никой треньор не пожела да го върне.

31

Синята пъпка

преди 6 години

Само ,,ПОЗОР'' Подуене!!!!! Уле!!!

30

Анонимен

преди 6 години

Кравите пак мучат жално и това много ме кефи. Иначе в никоя нормална държава нямаше да накажат Каранга за жеста, който в преносния смисъл означава - ще ги победим!

29

ЦСКА

преди 6 години

Ако сме честни то Вие сте ФК ,,Лафчис,, 1992 село Подуене !

28

Анонимен

преди 6 години

Пък на синият обор името е Подуяне, но ползват друго. Не, че не са прави за тирето от селцето.