182

Анонимен

преди 6 години

Предателите нима незнаят какво е Наказанието за тях И защи плачат, какво са си Въобразявали.

181

Анонимен

преди 6 години

важното е парите им да са в британски банкови сметки и бизнеса им да се води при тях.. Май Путин ги уговарял да се връщат с парите и сега този случай циментира да не се врьщат става дума за трилюнери.

180

Няма Спасение

преди 6 години

Ходорковски , спасение няма ! Направо гълтай "отровата" !

179

Анонимен

преди 6 години

До пенко188Пенко,не си нормален.Руските служби избиват години наред,неудобни по свет,Георги Марков е един от тях.Руските служби,под командването на Путин са ликвидирали цялата фамилия на Скрипал,чудо е,че той е още жив,но в тежко състояние.Едва ли,ще живее много.

178

пенко

преди 6 години

Евреите купиха първо" Горби" после Елци ...и двамата чрез съпругите и дъщерите им -лакоми -лакоми стерви!!! "Сибирякът" раздаде на "комсомолските руски еврейчета" богатствата на Русия ,за да се превърнат в "о-ли -га- вер-си"!!! Ходорко подписа декларация да не се занимава с политика ,ако бъде освободен /живее в Швейцария -не в САЩ / и... какво -еврейска подлост! Почвам да желая да има световна война ! Аз ще убивам натовци и банкери !!!

177

Reptile

преди 6 години

***! Подмамиха ги да отидат в Англия, да *** срещу Путин, а сега ги трепят, като скакалци - с пестициди!

176

Баи х.и

преди 6 години

До 183:по добре да управляват олигарси от колкото нашите случайно попаднали в управлението ...физкултурници и разни ***...

175

Анонимен

преди 6 години

отворен той, имитатор на шорош

174

Тежък Сокол

преди 6 години

182 Колко олигарси е имало тогава и колко днес , знаеш ли

173

Тежък Сокол

преди 6 години

182 А сега кой командва Русия - олигарсите около Путин които са КГБ-ски произход

172

???

преди 6 години

Най интересното е че Лондон въобще не се интересува как и скакво са спечелили парите си руските олигарси в изгнание....важното е парите им да са в британси банкови сметки и бизнеса им да се води при тях.....другото е блал блал бла

171

Добре де

преди 6 години

Преди да излезе от затвора нали се закле, че повече нямардапсе занимава с политика??? Путин го пусна от затвора срещу това обещание, а той като се оказа на Запад, пак започна старата песен на нов глас и сега - няма спасение! Ами няма и няма и да има, Москва не вярва на сълзи, а ти трябваше да си спазваш обещанието, ако искаше с живееш!

170

Анонимен

преди 6 години

Прав е. Скоро и неговия ред идва ако не изплати откраднатото.

169

Анонимен

преди 6 години

Този същият Путин го освободи предсрочно и го остави да напусне Русия. Подари му живота на този *** който купуваше руски депутати срещу 6 млн.долара и работеше за ЦРУ! Този същия има наглостта да се прави на жертва!!! Пфууу

168

Reptile

преди 6 години

Англичаните вдигат мизата, както преди световните войни ... иии, и употребените предатели и платени мекеренца се разквичаха, като виждат какво ги чака. Бе, прочетете 'Теория на войната', писано преди хиляди години, там има глава за шпионите, изключително четиво. Тича нашето *** пред вятъра да не го килнат по особено жесток начин англичанските агенти... че много кофти им станаха мурафетите!

167

Щирлиц

преди 6 години

Защо руските бизнес айдуци,все се наместват във Англия?За да са подръка на британските тайни служби сигурно?

166

Анонимен

преди 6 години

Няма спасение, ако ти се мре, мишко. Мри с удоволствие, никой няма да плаче.

165

Анонимен

преди 6 години

Нищо не пишат за "най-силния и най-сериозния" опозиционен лидер, "непримиримия" борец срещу корупцията (съден за финансови престъпления) в Русия, поддържания от незнам-си-колко хиляди Алексей Навални. Защо така 'неска?

164

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"И тоя ли го гласят за сакрална жертва ?"---Не, бе! И него господарите му го развяват като Алексейчо дНевални. Да разлайва кучетата. Тоя, както и Скрипал, нямат никаква стойност вече. Отдавна са употребени.

163

Открито и ясно

преди 6 години

Пореден национален предател,плюещ срещу родината си.Боже,колко е страшно да си негод...ник..