Сулфати и сулфиди в растенията са в органична форма и не са отровни за разлика от тези, които са произведени по химичен път.Не правете сравнение , излишно е.
До Анонимен #1Скачали , НЕскачали , все същите ни управляват и след 10 Ноември 89г. И капитализЪма им , досущ като комунизЪма им. Единствената полза от "промяната" е, че децата ни поне, могат да се спасят по белия свят , където продължителността на живота е с десетилетия отгоре.
Нека ни тровят, ама ние ще живеем напук. Я вижте на японците като им пуснаха американците две бомби каква умна нация станаха.
Т.нар. в статията "сярна киселина" всъщност са сулфати и сулфиди. Част от тези "опасни съединения" се съдържат в смъртоносно отровни зеленчуци като зеле, ряпа, лук, чесън.Естествено не изключвам съществуването на ***.или, включително написалият (преписалият) статията, които считат че става въпрос за концентрирана сярна киселина.Все пак днес е международния ден на Даун синдрома.
Така е при демокрацията и ЕС..............недейте да ревете!Нали скачахте по площадите като маймуни за демокрация?Сега яжте Е-та!!!Може да се оплачете на арменския поп!
Сярна киселина в състава на някои храни. В кои?