11

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПОЛИЦАИ - какво е това животно ??? До днес от тях грам помощ не видях. ПРИМЕР - съсед от 20 години денонощно дъни на хиляда децибела. Стотици обаждания до ПОЛИЦИЯТА - резултат - ЗЕРО.

10

Анонимен

преди 6 години

Нормално е да се инвестира в затворите и надзирателите, все пак тези от парламента в училище няма да с върнат, но в пандела може да попаднат.

9

Горкият той!

преди 6 години

Все наведен и надупен?!На изток,на запад,на север,на юг?!Който не му е поискал,на него не му е дал?!У наше село на такива викаха селската ***!!!Приликите на лица,места и неща са случайни???Иначе на високо хвърчим,ама на ниско летим или както е казал народът:"Страх лозе пази!".

8

Анонимен

преди 6 години

Тази държава е май само за полицаите , искат дават им, пак искат пак им дават - превръщаме се вече в полицейска държава. Сега ще ги искарат пак от нас , за сметка на работната заплата и пенсии. Полицаите ще глобяват за било и не било да понапълнят малко празните дупки на бюджета, не дупките по пътищата за да си опровдаят увеличенията. за сметка на останалата част от народа.

7

До чарли

преди 6 години

Има ама са стадо.

6

чарли

преди 6 години

Пенсионерите няма как да притиснат МС за увеличение на пенсиите.

5

Анонимен

преди 6 години

Интересно тоя, който така щедро раздава парите откъде ги вади.И дали са негови.

4

Ovtor

преди 6 години

Znachi semeistvo radevi sa prodali orajiata i drogata i sa spechelili v izrael za nadziratelite v bg....?!

3

Анонимен

преди 6 години

До zeusТези сладури - надзирателите са нахални. Та те са по-големи престъпници, от тези които уж "надзирават. Всички знаят как. На *** ли ни правят ???

2

Анонимен

преди 6 години

Господи , каква смрад.ли.ва , управляваща , безсрамната гербавска шайка !

1

zeus

преди 6 години

Увеличението ще е само за заслужили партийни другари и роднини на такива :)