275

Жиб.

преди 6 години

Ташко Арменков е разбира се *** и руски лакей- ще прекара живота си в слугуване и в очакване да ни окупира руска армия,за да го инсталира до нашенския "кокал".

274

Анонимен

преди 6 години

До МорскиОТСКОРО ВИ ЧЕТА ТВОРЕНИЯТА И ВЕЧЕ МОГА СЪС СИГУРНОСТ ДА ЗАЯВЯ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ИЛИ СТЕ ПЛАТЕНИ КЛАКЬОРЧЕТА ИЛИ СТЕ ЗОМБИТА БЕЗПОДОБНИ. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО - ТОЧКА /както пише едно от вас/. Губене на време да ви чета наизустените нискоиздържани фразички.

273

Edin

преди 6 години

*** има навсякъде, но не е добре за България да казват американските *** как да се развива! Нека да да си оправят техния континент. А повечето гербаджии са *** и мухльовци.

272

Бесипету

преди 6 години

Която от създаването си досега служи на рассия Гнусни Анти- българи, които искат да ни направят *** като Рушката

271

Анонимен

преди 6 години

Доналд Туск не бил в настроение да празнува победата на Путин.Чухте ли го по телевизията?За малко да се разреве даже!!!

270

batevale

преди 6 години

Българската политика по отношение на Крим , трябва да бъде свързана единствено с безкористна грижа за хората с българско самосъзнание , живеещи там . Всяко пригласяне на нечия чужда идея , носи само негативи в дългосрочен план при всяка промяна на геополитическата ситуация...................

269

Анонимен

преди 6 години

ГРОБ е протурска партия, троянски кон на диктатора Ердоган пред Брюксел. Хвалена е тази партия от Ердоганския медиен слугинаж - разни там Пикове, Близове и тн до полуда. На власт са след предизвикани избори от ДПС, и ДПС бди в сянка ако не дастигне някой патриотичен глас за някой закон дава мощна подкрепа в състезание с Марешки...

268

Морски

преди 6 години

Европейско значи антибългарско,всичко което ЕС прави е за унищожаване на България и народа ни.

267

Анонимен

преди 6 години

Руснаците в Крим е ясно как гласуваха, това е очевидно. А как гласуваха руснаците у нас? Как не се сети един предан на идеята и професията си журналист да попита когото трябва и да ни каже, все пак - интересно е. И активността на избирателите - също.

266

Колкото и да скачате

преди 6 години

Крим си е турски, а не рускиРусия е водила доста войни за Крим, но ги е губила до една. Турция го отстъпва на рассия под давление на БританияВъпрос на време е султана да си го прибере ;)

265

Анонимен

преди 6 години

Аверите на Ердоган срещу един българин цитирал Ботев! Кога ли ще забранят и " пустите клисурци втанали московци а панагюрци донски казаци"")))

264

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски, свикнаха ли лицемерите от ЕС??Който не е съгласен, да се записва доброволец в армията на Потрошенко и да ходи да се бие и да върне Крим на неофашистите в Киев от десен сектор!!

263

Зозо

преди 6 години

Т.Ерменков е абсолютен руски подгъзник! Комунистически ***!Глад и лабут за Таско!

262

Анонимен

преди 6 години

Единственото което мее яд някои хора във феисбук зеха да пишат на турски език в българия.се пише на.български език ще изчакам още малко и ще си отблокирам на профили

261

Анонимен

преди 6 години

А за Косово, какво ще каже ЕС за косово, нали и те искаха, е там може нали, двоен стандарт?

260

Крим е руски

преди 6 години

Крим е руски, окончателно и завинаги!!Крим не е анексиран.Крим принадлежи на Русия по ред исторически, културни и геополитически причини.Референдумът само узакони един факт.Евроатлантиците да приемат фактите!!

259

Анонимен

преди 6 години

САЩ СА АНЕКСИРАЛИ ФРЕНСКАТА ТЕРИТОРИЯ ЛУИЗИАНА, А СЛЕД ВОЙНА СА ЗАГРАБИЛИ ПОЛОВИНАТА ТЕРИТОРИЯ НА МЕКСИКО.ДА СЕ ВЪРНАТ!А КРИМ СИ Е РУСКИ.

258

Анонимен

преди 6 години

А "европейската" партия ГЕРБ какво мисли за тези водещи немски вестници, които определиха България като "*** НА ЕВРОПА"?.

257

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ са слугинажа на Брюксел.Мислят едноканално и говорят като папагали само това, което говори Брюксел. Истински европейци са Орбан и Качински, които имат собствени позиции и мислят ная пърлво място за своите страни.

256

Анонимен

преди 6 години

САЩ и Западна Европа разграбват бъгларския народ чрез българската партия ГЕРБ създадена и спонсорирана от Меркел!Ако имате още въпроси - вероятно сте ***.. питайте Ботев!