94

ТЮХ

преди 6 години

ПЮХ те тез баби клюкарки само дразнят младите,и тук е станало така.Да му бе дала някой кинти като го е видяла,че е озверял,да завърши друсането и да ходи да спи.НЯМАШЕ ДА ГО ЧЕТЕМ ТОЯ ***...

93

Анонимен

преди 6 години

Да допуснем хипотетично, че бабата имаше оръжие, и е била в кондиция (или по-млада)да го застреля.Щяха да я съдят, нали?Сега ще я погребат, нали?

92

Анонимен

преди 6 години

То всички сме така...ама се прикриваме.Повечето едва издържамеТия политици ни побъркаха :(

91

Анонимен

преди 6 години

Това е костовизма !

90

Анонимен

преди 6 години

Я да видим сега кой не си е свършил работата! Вчера едно хлапе убива майка си, днес някакъв психо убива съседката си... докога, бе?! Докога тия няма да са в специализирани заведения, а ще се оставят да вилнея на свобода?

89

Анонимен

преди 6 години

AMI KATO GI PUSKATE OT LUDNICITE TAKA SCHTE E KAK DA JIVEQT NORMALNITE XORA

88

Анонимен

преди 6 години

Оръжието на путин в дйствие.

87

Анонимен

преди 6 години

БПЦ, президент и патриоти нямат нищо против домашното насилие, даже го одобряват. Трябва да се борим против джендеризма така, че всичко е шеС!!!

86

123

преди 6 години

Облъчват ни от всякъде с гадости и кофти храна, мръсен въздух и какво ли още не. Някои откачат. Но пък естественият подбор не прощава. Ако не е едно, ще е друго. Винаги има поне няколко неща, дето да отсяват. Това е положението.

85

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

да не продължавам да римувам заглавието, че ше развалиме на михаела с кофти рецептите фън-шуя

84

агуш

преди 6 години

Такъв човек не се осъжда нито от Всевишният нито от съда

83

УБиват децата

преди 6 години

Стотици хиляди деца са пострадали тежко от СПИН Активни и black dead масови убиици през контролирани от педофили камери в училищата..жертвите са снимани от НЕЗАКОННИТЕ КАМЕРИ може да свалите инфо от престъпниците ползващи камерите вкл от МВР и училищата..

82

Анонимен

преди 6 години

Еми вече ни трябва оръжия като Америка. Ако бабата имаше оръжие щеше да го гръмне младия пич и бабата щеше да каже млади момко кой луд и луда те създал тебе и после да и паднат чинетата върху трупът на младия момко и ГДБОП да и разбият врата и да видят че тя е убила момчето и да я вкарат в затвора като доктора.

81

Арести за убииците

преди 6 години

Учителката се разтреперва неконтролирано само при споменаване на някой от нагло престъпните групировки маскирани като партии ограбващи БЪлгария през |София вкл ГЕРБ<ДПС<БСП и други..Всички дец а и учители са трайно увреждани всеки учебен ден от НЕЗАКОННИ КАМЕРИ И ПРОНИКВАЩО РАДИОАКТИВНИ СКЕНЕРИ>

80

JJIvanov страшно

преди 6 години

Попаднахме на двама много кротки и образовани съседи с доказани качества.Мъж управител на хотел и жена учителка в начален курс. Двамата по време на тестовете изпадаха няколко пъти в неконтролируеми състояния..Мъжът бе готов да слезе от малката си кола/опел корса/ и д а убие водач на TIR спрял плътно в дясно пред гумаджииница с включена сигнализация

79

JJivanov geolog

преди 6 години

НАгли престъпници на власт в София разпространяват тежко терористични пси активни скенери маскирани като стикери за тех прегледи.ПОлзват ги за трайно увреждане на биосферата,климата,земята,йоносферния екран./Комбинирани с тежко терористични холограмни отрязъци принудително държани в купето на автомобила психизират и озверяват милиони водачи на МПС.Жертвите се вбесяват за микро секунди и са готови да убиват вкл пешеходци или водачи на тирове ..Провеждаме експертни анализи УЖАС И безумие..

78

Анонимен

преди 6 години

До до 74 от славянинкомунистическата деменция няма край ... храната в училищния стол беше отвратителна !често развалена, още по често лелките е крадяха !

77

Анонимен

преди 6 години

До до 62 от славянинне съм, бях дете. родителите ми, инженери копаха, щото заплатите бяха малки, а по магазина нямаше нищоа ти щом ис бил сит, явно си пазарувал от гастроном Но1 :):) ... но не всички сме били деца на партията, като теб ... то и за това сега имаш носталгия, щото няма кой да ти работи и слугува :):) ... така че на всички които искат да се върне татово време, може да си бат майката !!!

76

Уинстън Чърчил

преди 6 години

Така е като не се прибират психичноболните за лечение.Няма регистър,никой не им следи състоьнието...Някакъв тотален батак е.Законите трябва да се променят и тези хора не трябва да са между нормалните.

75

Анонимен

преди 6 години

До АНТИи така беше всяка вечер докато не се събуждахме сутринта с горчивата реалностгладна кокошка, просо сънува в прекия смисъл