31

Анонимен

преди 6 години

И всички вкупом непотребни станахте !

30

ognyanz

преди 6 години

България има нужда от дясна партия, а не от нейна имитация, каквато е ГЕРБ. Но дали останките от досегашните ще успеят да се обединят, ще видим. Дано поне да са разбрали, до какво ги доведе коалицията с Бойко.

29

Анонимен

преди 6 години

Няма защо да се карате,ГЕРБ ви разказа играта на всички партии!Вината си е ваша.Москов с ваксините ви го сложи много яко.Това,че не беше уволнен и осъден веднага след този случай,както и реалните виновници за този случай,отврати хората.

28

Гост

преди 6 години

Какъв седесар е Лукарски, нека си подаде оставката. Нужна е силна дясна партия, в името на всички надежди за промяна.

27

Анонимен

преди 6 години

Има ли още такава партия - СДС???Тия отдавна са в канализацията на историята.

26

Анонимен

преди 6 години

KAKVI SA TEZI,SDS UMRYA PREDI 20 G.

25

Анонимен

преди 6 години

Няма пари, няма субсидии, няма държавни постове. Единственото, от което разбират, е да приватизират за себе си нещо държавно за 1 лев или с компенсаторки и да са на държавна издръжка. Десните, ако толкова разбират от бизнес и пазарна икономика, нека си направят една частна фирма и да печелят и да се махнат от политиката и държавната издръжка. Нищо не разбират от пазарна икономика, бизнес и политика.

24

Активист на БКП

преди 6 години

Кой не скача е червен ! Наскачахте ли се ? Стигат ли ви пенсиите от 100 ? ?

23

Анонимен

преди 6 години

Да Ви имам лидерите !:)))))))))))(((

22

чарли

преди 6 години

Кой го бръсне Лукарски ?

21

Докато беше коалиция

преди 6 години

СДС, идейно разминаване ВСЕ ОЩЕ нямаше или поне не излизаше на преден план, защото през 90-те години проблемите бяха други.Тогава СДС се бореше за властта и я спечели два пъти на парламентарни избори и много пъти на местни избори.Пагубната инициатива на Ив.К. да направи една партия от коалицията унищожи СДС. Ако СДС продължеше своето нормално развитие, щяха да се очертаят няколко различни варианта на дясното, това е естествено. Кукловодите на Ив.К. се погрижиха това да не се случи.

20

Винету

преди 6 години

Щом в бъдеще ще водят анти-ГЕРБ политика, значи отиват в канавката окончателно.

19

и двамата

преди 6 години

И за двамата и Костов и Лукарски думите :демокрация, честност, интелект и почтеност не се отнасят : за тях важат думи , като: корупция, агентура, измама и безкрупулност.

18

убитото СДС

преди 6 години

До Ф.С.В."Този алчен адвокат - направо разсипа Сините ....." Ха-ха-ха Лукарски ви е виновен, а другаря Костов, любимецът на Луканов е светец!Ограби фонд Демокрация, закри в.Демокрация и разби СДС, но той е икона!Една маса хора свършиха ялкохола, изгониха ги от барчето им на Раковска 134 и сега търсят най-краткия път до утайките от Дай България!

17

Вън!

преди 6 години

Жалкото нищожество Румен Христов - ГЕРБаджийска *** и банкянски гъзолизец, мазното и слузесто нищожество - Лукарски, отявлен и неприкрит лакей на Пеевски и потенциалният престъпник Масков - вън от автентичната десница! Няма място за тях! НИКОЙ не ги иска, НИКОЙ!

16

този нещастник

преди 6 години

Заедно с Червената кукувица разбиха автентичната десница и обслужиха мутромилиционерите от Герб! Проблемът е,че "борецът" срещу това,Р.Христов е същият нагаждач и използвач!

15

Анонимен

преди 6 години

Тия ,отдавна никой не ги брои за живи, за което те са си виновни!

14

Анонимен

преди 6 години

Лукарски бил лидер...

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Второто!

12

Анонимен

преди 6 години

Не им се ядат трохи от масата,искат мръвки!