14

?!?!?

преди 6 години

Ама, ама.. !?!?Нали уж бяха жестоки руски хакери ?! :( Нали данните бяха неоспорими ?Друг е въпроса, защо Путин ще избира президент на Америка, който към днешна дата му налага санкции и го обвинява за ... на практика всичко.

13

жалко

преди 6 години

Добре дошли в многополюсния свят на Русия.Всеки луд вече се милси за император и скулптор на световния ред.Всеки възражда империи и наказва някой друг.Вместо глобализам,ще имаме империализам,което както ни е научила историята,следва голяма война.Ще измрат няколко милиона или милиарда,и тогава ще си кажем,а,*** то глобализма не беше чак толкова лош.

12

Пълни глупости

преди 6 години

То бива човек да е технологично неграмотен, ама тази глупост "имейли с "таймер за самоунищожение" е точно толкова възможна, колкото перпетум мобиле.Не само, че няма такъв механизъм, но и никога не може да се гарантира колко копия има на даден email. Има такова нещо като служебно препращане (mail forwarding) което се ползва в разни случаи и не зависи от получателя.

11

ДУРАЧОК

преди 6 години

ДЕЙСТВА ГЛОБАЛНО--УДРЯ ЯКО АНГЛОЕЗИЧНИТЕ--ПОБЪРКВА ГИ..ПРИТЕСНЯВАМ СЕ ЗА БОКО--ДА НЕ Е И ТОЙ ЗАМЕСЕН В ИЗБОРА НА ТРЪМП ЗА ПРЕЗИДЕНТ,ЧЕ ЩЕ ОТНЕСЕМ ЯКИ САНКЦИИ ОТ ООН.....

10

Мишо

преди 6 години

Англичани - Американци = безскрупулни лицемери.

9

Анонимен

преди 6 години

Голям смелчага който изкарал това на яве. Дано не загине в автомобилна катастрофа)))

8

1

преди 6 години

Поредният фишек !

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Хващам се на баз, че САМ НЕ РАЗБИРАШ какво си написал!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Англичаните са наемали руски хакери и шпиони да хакнат изборите и понеже се разсмърдя убиха Скрипал и дъщеря за да не проговорят, все пак Тръмп е трябвало да бъде избран заради зетчето да му дърпа конците. Ерусалим е еврейски хахаха.

5

Анонимен

преди 6 години

До ТиневЕ, здрасти!!! Чак сега ли дойде до главата ти, че ВСИЧКО, което правят ападнярите е ЛЪЖА, ФАЛШ И ИЗМАМА!!! КАКТО И ПРЕЗ хилядолетното им съществуване! Тези нации са си въобразили, че са нещо повече от другите, но явно, в най-скоро време това високомерие ще им изяде главата!

4

Анонимен

преди 6 години

Тръмп=Путин=Ердоган=Ким Чен Ун=Си Дзинпин=Меркел=Орбан=Борисов

3

Анонимен

преди 6 години

Щом са го махнали, значи е истина и това са им ценностите... А пък и нали живеем в дигитална ера, весникът и медиите преди; сега са имейли и сайтове.

2

Тинев

преди 6 години

Ама нали Русия манипулира изборите?Защо лъжете сега, че АНГЛИЧАНИТЕ са манипулаторите? Ааааааа, таман се кефих, че фанаха Путин, а то - Путин невинен излезе. Цялата патардия за руско вмешателство излиза, че е ГРАНДИОЗНА манипулация на общественото мнение.Започвам де се съмнявам и в обвиненията, че Русия е отровила Скрипал.Какво се съмнявам, явно е още една лъжа.Губя вяра в " демократичната " преценка. Мамят ни, както на господата им е изгодно!

1

Анонимен

преди 6 години

САЩ няма ли да наложат санкции на Англия?Пилят на руснаците за вероятната намеса на виртуални руснаци в изборите, а това тук какво е?