63

ПУРКО

преди 6 години

ВСЕКИ ПОЛИЦАЙ ДА СИ ИЗБЕРЕ ДУПКА ВМЕСТО ДА СЕ КРИЕ В ХРАСТИТЕ......

62

Отврат!

преди 6 години

Защо се правят НЕКАЧЕСТВЕНИ пътища и магистрали, които се ремонтират "на другия ден" след рязането на лентичката? За да спечелят общ. поръчки, бизнесмените използват некачествени материали, пък после - ще видим. И всичко това за сметка на народеца. Отврат!

61

Анонимен

преди 6 години

Голяма сила ,голяма държава,велика сила.30 години борба и война с дупките.Супермена от Банкя за един ден може да ги запълни.

60

лъки иу

преди 6 години

то полицайте са повече от дупките ...да имвестираме тогава в дупки та да не стоят без работа държавните служител ...важното е да има игра иначе ше е скучен живота като на запад сичко имаш и си нещастен

59

Анонимен

преди 6 години

Абе да питам - бюджета приет ли е или предстои?

58

Анонимен

преди 6 години

"Прави го вече 17 години, но дупките са си все същите. Защо ли? "Защото Борисов си е все същия.

57

Стамат

преди 6 години

А до средата на май пеша или с луноход да се придвижвам ???То вярно, че ей го къде е месец май, ама ми звучи като "Тия дни, по Коледа" !До средата на май, поне 2 криви джанти и разпорена гума, а това е равно на 4 нови гуми, за моя размер по 110-130 лева на гума, смятай, и това всяка година. Крив носач, скъсани тампони, биелети, тия да ги смятам ли ? Докога ???????????????????????

56

Манджата

преди 6 години

Много тежка зима ужас - на боцко комунистите виновниНа дупките зимата виновна !

55

Шлоко

преди 6 години

Защо си купуваме винетка и си плащаме данъците ,минаваме на преглед ?

54

Анонимен

преди 6 години

Защо ни имат за бала.мурници? Всяка година се повтаря едно и също. Едни и същи пътища едни същи дупки. А виновни няма ли? Виновните сме ние че ги търпиме да си правят гаргара с нас! Всяка година едни и същи прибират милионите за нищо правене. Така ли се кърпят пътища? Хвъргаш с лопатат загрлаждаш и след два дни дупките се отварят? Докато тези които рамонтират пътищата не се вкарат в затвора положението ще продължава да е трагично. Лошото е че пътищата се кърпят от наши хора и си делкат милиони!

53

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАко ти си крал,другарю,Фандъкова е работила здраво да ти осигури някакъв комфорт.

52

Анонимен

преди 6 години

Йорданка Фандъкова е окрала над 80 милиона лева само от строителството на софийското метро.

51

Пешо

преди 6 години

До Хитър ПетърНяма да пази дупката,а ще пази тебе,тъпия комунистически ***,да не влвзеш в дупката! Защото 80 % ***-комунисти де видите дупка ,влизате,че и България вкарвате в нея!

50

Морски

преди 6 години

Пък с 16 милиарда лева ГЕРБ са ощетили хазната от умишлено не събрани данъци.Данъци на приближени до ГЕРБ мафиотски босове.А пари за болни деца и пенсионери няма.ОСТАВКА за Мафията ГЕРБ!!!

49

Нов

преди 6 години

При толкова много чиновници, за някой може и да няма дупка

48

Анонимен

преди 6 години

Само Народен Съд с полагащите се ЕКЗЕКУЦИИ ще оправи нещата.Човешкото око е НЕНАСИТНО и само ГРОБА го спира.Така е било така и ще бъде.

47

Анонимен

преди 6 години

Важното е шампанско да се лее в Куршавел, волумето да е на "мах" а Цоло Вутов и Бойко да се кефят на ОТКРАДНАТОТО!!!

46

Миташки

преди 6 години

А сега колите виновни те разбили пътя

45

DiesIrae

преди 6 години

И 5 трилиона да изхарчим, докато на власт са все бивши БКП-та никога няма да живеем дори на нивото на африканците.Дали ще са БСП, ГЕРБ, Патриоти и незнам си какви други сини,зелени,червени,*** и тн. - те всички в момента в парламента са бивши БКП-та.Трябва да има закон - бил ли си член на БКП - нямаш право да работиш на държавна работа или в управлението!Иначе нищо ново, цялата държава вече колабира - то не бе наводнения, свлачища, липса на инфраструктура, корупция и каквото друго се сетиш

44

Трандафор Босев

преди 6 години

До АнонименТе комунистите са за затвора! И в тази връзка ГЕРБ са по-лошите комунисти! Неграмотни и крадливи! ЦЕЦО, ЦЕЦКА, ЦВЕТКА, ДЕСИ, ТОМА, ДАНИ *** .... и т.н. и т.н., и начело великия магистрално-инфарструктурен стратег и дипломат от ново поколение Борисов Бойко! Те ми говори за търпение, щото гореизброените, не са паднали от Луната, моля!