15

СП2 - ноемри 2016

преди 6 години

Киев и Варшава са против реализацията на проекта, защото ще останат без такси за транзита на газ от Русия. Затова те по всички начини се опитват да попречат на Северен поток-2. Антимонополният регулатор на Полша не позволи на австрийската компания OMV и на още четири енергийни концерна да създадат съвместно предприятие с Газпром, обаче в Австрия намериха обходен път!Каква икономическа война се води в Европа, само БГ е на друга планета и се отказа доброволно от транзит и ток.Безумие!!!

14

БГ и ЕС

преди 6 години

Факт Полша използва дори безумието "Ступпидчок", за да принуди Меркел да не строят "Северен поток" 2. Германският външен мин. Маас отговори на поляците, че СП 2 е икономически проект.Извод: Спечелиха държавите и политиците които милеят за народа си - Германия.Разбира се, от Балканските войни БГ винаги е губеща, лоши управленци.Крайно време е да преосмислим качеството на политиците си и да боравим с факти.А те са БГ не печели от слугинажа си към ЕС и САЩ, да вземе пример от Германия и Меркел.

13

ЕС

преди 6 години

ЕС притисна Русия да продава газ на по-скъпи цени ЕВРОПЕЙСКИ. Русия започна да продава по-скъп газ, Украйна ревна и започна да не плаща и да краде с хъбчета. България и БАЛКАНИТЕ пострадаха от Украйна - защото Русия не беше съгласна да я крадът. След това ЕС в това число и БГ отпуснаха пари на Украйна, за да си плати милиардите дългове. Полша и Украйна реват от скъпия втечнен газ на САЩ.ББ реши "няма ЮП - няма проблем" - народът на БГ ще страда.Плащаме милиарди за съхранение на реактор и тръби

12

САЩ и ЕС несигурни

преди 6 години

На кой е собственост "Булгартранс газ"?ЮП беше замразен от ЕС и условията и др. д-ви да ползват тръбите на Русия.В същото време "Северен поток" беше изграден, Германия доволна, България нещастна.ББ каза "За кво са ми половин милиард транзитни такси" ? и остави БГ без ЮП под натиск на САЩ-тримата сенатори и ЕС.Всяка транзитна д-ва има роля в политиката на ЕС. Ненапразно Полша и Украйна реват срещу СП. Искат евтин, газ купуват втечнен скъп от САЩ.Германия доволна, България, Полша, Украйна зле

11

Русия е несигурна

преди 6 години

Руснаците са несигурни партньори. С тях не трябва да имаме общи енергийни проекти.Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене.

10

Анонимен

преди 6 години

Газпром разпродава всичко де каквото може. Закъсацията на т.н. руска икономика е огромна. Стрелят на всяка копейка. За някакви папки ще издоят България с 15 милиона лева. Халал да им са само по-скоро да се махат от България тия руски крадци, бандити и разбойници.

9

Анонимен

преди 6 години

Е те това е бойко икономика - направиха компания захранихая с 400 милиона а сега плащат още 16 милиона за да я купят - за едно име 416 милиона официално!

8

Анонимен

преди 6 години

До ЩеревИзвади си пръстите от контакта и следвай инструкциите на Главната сестра, че ще ти нахлузим пижамката с дългите ръкави.

7

Анонимен

преди 6 години

До МеВярно бе. И Крим ще върнат на гъзоблизците . и Северен 2 няма да правят сигурно.Те руснаците са като нас ,само като им подсвирнат и са готови.

6

Щерев

преди 6 години

"Изборите" в руската империя закончили и потоците няма да ги има..ха.ха И Китай се отказа от Силата на Сибир . Жалко за изписаните томове коментари на рубладжииските ***..ха.ха

5

Анонимен

преди 6 години

Хъб на Бойко Г.за!Тоя окончателно погреба българската държава.

4

История...

преди 6 години

Южен поток тръгна от Анапа на запад. Насочи се към Варна, но по средата зави на юг, към Турция. После се поспря и направи чупка на югозапад. Насочи се към Истанбул, но се сети нещо и зави отново на север. После тръгна към Армения. Направи осморка, после втора осморка. Тръбите тръгнаха на изток. После спряха и отново завиха към Варна. Оттам към Румъния, после към Крим. Останаха два квадратни километра непокрити от тръби, тази грешка беше поправена и нскрая Потокът излезе... в Анапа!

3

бЕ

преди 6 години

ме,купувай си запалки ,да ти зарежда чичко Байден с Тръмп течен газ,но си купувай много запалки ,а то ще останеш без газ ,щом няма Южен поток.

2

Ме

преди 6 години

И турски поток няма да има, ако не сте разбрали още :)

1

ognyanz

преди 6 години

До Александър Йорданов: Честито на п'родажниците. Ще си доставяме газ от Турски поток. Ние сме богата държава, можем да плащаме транзитни такси, вместо да ги получаваме. Важното е да не бъдем зависими само от Русия, а от Русия и Турция едновременно.