7

ААА

преди 6 години

А в мазетата на протежетата на "ченгеджийската мафия", там кога ще се влезе ? Васил Божков добре, там май по времето на ДАНС се ходи, ама някой някога правил ли си е труда да се поинтересува така лекинко, как е решил да стане колекционер, да би други да са го решили, какви са хората дето му висят на врата като вампири и дали не са същите дето навремето други момчета от улицата като ги разкараха и се спомениха. Даааа за "ченгеджийската мафия" говоря, тази от ДС, която дефакто управлява капитала !

6

Анонимен

преди 6 години

На иманярите трябва да се режат ръцете, също , като в Иран. А на контрабандистите на на откраднати антики и колекционерите, да се конфискува цялото имущество, неговото и на наследниците му.

5

Зрителка

преди 6 години

В НДК е изложено национално богатство, което един крадец е присвоил!! И вместо да бъде затворен, осъден и ключът от килията - хвърлен в Дунава, то той с цялата си наглост ни представя пред цяла Европа!! Как всички благоовеем пред тази душичка,решила, най-накрая да ни покаже какво е спастрила през ченгеджийските си времена.

4

Анонимен

преди 6 години

А АРТЕФАКТИТЕ НА ВАСИЛ БОЖКОВ ТЯХ КОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

ШибиРиби

преди 6 години

Това са хората на Светлин Русев и Васил Божков - черепа . ГДБОП трябва да влезе в техните мазета а не да ми се фука с кокошкари. Оня бореца с пурата също Боян какъв беше там. Обраха националната история тези сладури.

2

ха ха

преди 6 години

на снимките се виждат само сувенири, т.е. копия, ментета на оригинали - това ли е "големият удар" !?!?!?

1

Анонимен

преди 6 години

Tova da ne sa na 4erepa vasil bojkov ????