8

Анонимен

преди 6 години

това НЕ Е НОВИНА

7

брех

преди 6 години

Бааа го и обратния завой,с ръчна ли е врътнал ТИР-а!?

6

Анонимен

преди 6 години

За белите които ни правят фесляците от Анадола, всеки да плаща по 20 евро при влизане, на човек. Защото карат безобразно, дават на катаджиите и им се разминава. Така поне в държавата ще влизат пари а не в джобовете на катаджиите и тези от ДАИ.

5

А+

преди 6 години

Ходил съм в Итснабул и съм шофирал вътре ,да ,там е натоварено ,но си спазват знаците и тми дадоха предимство когато сгреших и един път ми свирнаха ,че не бях спрял в тази лента и задържах малко потока . Иначе нормално е карането ,стига да знаеш къде отиваш ,но е доста натоварено -не е София . А ,да .видях и турско каране ,возех се в автубус и уау и доста неразумно каране . Всякакви има шофьори има в Турция,но няма страшно ,в Букурещ е също напрегнат графика,а пък за Италия в онез малки улички.

4

Анонимен

преди 6 години

Много често ми се случва да застигам Турски тирове. Най опасни са когато са в градски и предградски пътища. Умните водачи когато видат турски тир никога не предприемат изпреварване а намаляват скороста и се отдалечават възможно най далеч от него. Но има и такива които не се съобразяват с Турският тир и си мислят че водача на тира ще ги пази! Не няма да ви пази а ще ви убие. Които са ходили в Турция знаят как се шофира там. Всеки си кара като си знае няма правила няма знаци. Шок и ужас!

3

до 1

преди 6 години

Не е така! В Гърция и Хърватска спазват до педантизъм ЗЗП, ту обаче е разграден двор и те много добре знаят това!

2

Анонимен

преди 6 години

Е те са такива турците така карат по нашите пътища трябва да им се забрани въобще шофирането в България

1

Анонимен

преди 6 години

Тия турци, не се научиха да спазват законите по пътищата значи.