56

Анонимен

преди 6 години

До славянинкви славяни в Азия бе ушaнко? Разбираемо е да искаш да си част от по-висшата раса на европейците, но за съжаление гените ти са руски.

55

Анонимен

преди 6 години

Платена "журналистка" !

54

песимист

преди 6 години

Християнствого утвръждава триединството, а Путин се стреми да стане самодъпжец.Как ще стане тази работа? Нещо като математическите формули дето доказват че 2+2=5. Най-много да не стане.

53

tt

преди 6 години

Какво разбира едно бившо ченге от КГБ от ребрандиране? Сигурно толкова, колкото индианец от пишеща машина.

52

Анонимен

преди 6 години

както казва Л.П да духат супата

51

не ве

преди 6 години

тоя ще се избере напрао за бог и ще влсатва безкрайно!

50

сад

преди 6 години

Освен това се прави на истински "славянин"-а същевременно създаде уникално добри условия за проникване на мюслиманството в Раша, построии най-голямата джамия на континента в мАсква?!? Другия Божи закон, който нарушава е "не лъжи"-тоя Ботоксов късак лъже като за световно-например про3тотията с дошлия в рашките земи език-от "македоснките земи бил дошъл?!?!Пеша вероятно!? Излъга за Южен пАток, после излъга и за турския пАток-а после се оказа, че пАтоци няма да има!!?И това е най-малкото-тоя е клоун

49

zdv

преди 6 години

Не може един убиец и крадец да "ребрандира" каквото и да било!!Този *** е на власт единствено заради робския и страхлив манталитет на една изостанала нация във всяко едно естество-културно, икономически, личностно, морално...., просто няма начин в Руската *** да се случи нещо стойностно!Например-Путин се прокламира като ревностен християнин, а същевременно нарушава два основни Божи закона!!Доказан убиец е-по негова заповед биват убивани хиляди хора в Сирия, КРАДЕЦ е-има авоари за милиарди

48

noFreeman

преди 6 години

хаха.. поредната некомпетентна драсканица... малоумницииии... каквото и да пишете руснаците се върнаха там където им е мястото... над джен-дърска европа и цига-низирана англия, печатащата хартийки хамерика - мислеща се за икономика без производство... С.В.И.К.В.А.Й.Т.Е и не ревете, ами се снишете мишки неолиберастити...

47

Анонимен

преди 6 години

21ви век очаква разпада на Руската и Османската империи. Свобода за окупираните територии.

46

Анонимен

преди 6 години

Ако тегля една майна на Путин триете веднага. Cazo Duro го оставяте да му се радват децата и русофобилите.

45

Какво ребрандиране

преди 6 години

Санкции до дупка, докато не върнат Крим.

44

Крим не е руски

преди 6 години

много точно написано:Путин се нуждае от тази "причина за съществуване" не само като средство за отклоняване на вниманието от намиращата се в застой руска икономика, но и за да осигури наследство, предлагащо алтернатива на западния модел на либералната демокрация.

43

РУСКИ СМРАДЛИВ ТРОЛ

преди 6 години

Пиша по двеста поста на ден във възхвала на путиновата ***. Дано да не разберат децата ми как се унижавам за дребни копейки.

42

славянин

преди 6 години

Както и да го въртят и сучат демократите, Путин от 18 години само се гаври с онези с високите стандарти, ''великите'' армии и големите БВП-та, държи ги в шак и перманентна истерия и праща в канализацията всичките им усилия и стотици милиарди долари и евра наливани срещу Русия! Вече е повече от очевадно че ''превъзходният'' атлантизъм няма никакви полезни ходове - нито икономически, нито политически, нито военни, нито пропагандни!

41

cazzo duro

преди 6 години

На сила никой нищо не може да ти даде. Може само да ти вземе. Може би е вярно, че не познаваме руснаците. Наистина са уникални!! Хибридни създания между азиатска простотия,имперски амбиции, глад, и..............."блаженството" "бащицата" да ги шиба с нагайката до посиняване...............Уникални са тези и з р о д и!!

40

Анонимен

преди 6 години

СТРАННО Е, ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ РУСИЯ СЕ КОНСОЛИДИРА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЕВРОПА СЕ РАЗЕДИНЯВА.

39

Анонимен

преди 6 години

Тоя пехотинец, каквото пише, го прави същото но предз американците.

38

tangra

преди 6 години

Убеждавам се, че БТА просто трябва да се саморазпусне и да се самозакрие.

37

Калеко Алеко

преди 6 години

Какво "ребрандиране" ... С поредния си Бащица, раССия по-скоро се путинизира, както преди по времето на товарищ Сталин, беше сталинизирана ... Тя раССията си е просто такава, все ще се намери някой който да я вкара и нагоди по калъпа си ... !!!