109

Анонимен

преди 6 години

До РОССИЯ, точно така. Русия е дошла да окупира...каква свобода в годините когато самите руснаци са роби-крепостни селяни. Първо те не са се освободили........ и след 140г пак са си роби.

108

РОССИЯ

преди 6 години

аз живея и работя в москва живота ми и на моят син със сто процента имаме бъдище дали ще имат българите светло бъдище при герб и ес , в нато.за какво мислете за руският народ мислете си за своят живот нали радев се отказа че русия ни освободи от турско наще освободители са латвия литва фините поляците евросъюза и нато.забравете за русия

107

зомби

преди 6 години

До тя. Най-великият политик в най-новата история на света е Ким Чен Ун. Той печели изборите с 99% (доста повече от Путин) и успява да задържи толкова време пещерния комунизъм в страната си - това е уникално.

106

Тинтири Минтири

преди 6 години

Русия щяла да обяви война, щяла да нападне САЩ... Май сомнамбулите, които ги пишат тези идиoтизми скоро не са гледали картата и военните бази на САЩ и НАТО, и живеят в холивудските бози, вместо в реалността.

105

тя

преди 6 години

Най- великият политик в най-новата история на Света!

104

Бож.

преди 6 години

Не вярвайте,че Русия ще се отърве толкова лесно от тоя пореден велик вожд- той ще обяви война за да остане на поста,инак трябва да влезе в затвора до живот!

103

Да бе!

преди 6 години

Путин и да иска да има приемник, това не може да стане, тъй като той няма да си изкара мандата, защото той ще атакува Щатите и веднага след това примитивна Рус ще изчезне от картата на света.

102

Нееееее

преди 6 години

Ще го обявят за божество и ще управлява вечно.

101

Анонимен

преди 6 години

До Няма да стане!Ти ли бе руски слуга обичаш България? Ти ли бе подръжник на терористи и гнусни убийци обичаш България? Ти единственото което обичаш са рублите. Марш в Русия ***!

100

Няма да стане!

преди 6 години

До АнонименМоята родина, юродивий, е България и няма да я оставя на такива празни тикви и безмозъчни псевдоподи като теб. Не се опитвай да ме гониш, защото аз мисля да те изгоня в днякое ***-педофилско село на бивша велика британия, да ти *** дъщерите и внуците, а полицията да мълчи от политическа коректност. Разбра ли?Спрете да ни гоните нас, обичащите България! Няма да стане. Тръгвате си вие, соросовите ***!

99

777

преди 6 години

До 123Оцицана и след него и потоп е точно казано, но не за Русия а за нашата мила България! А в потопа знаем кой ни вкарва-бб цц!!!

98

Анонимен

преди 6 години

Путин сложи всички западни лидери в малкия си джоб следващите избори ще гласувам пак за него

97

Анонимен

преди 6 години

Че той Путин има много подготвени кадри които могат да го заместят по всяко време на денонощието и годината ако се случи нещо непредвидено с главатаря на Русия (да не чуе дявола). Например ефективния мениджър Игор Сечин успял да баталяса държавната Роснефт и за няколко години натрупал дълг над 60 милиарда долара с 15 милиарда повече отколкото е пазарната капитализация на Роснефт в момента. *** такива ефективни мениджъри с държавни пари с лопата да ги ринеш. Така че не се притеснявайте за Русия.

96

Анонимен

преди 6 години

До НедаПутин е просто един ПР продукт на руската олигархия при това доста успешен.

95

Неда

преди 6 години

Путин е велик. Да зомбираш 150 милиона не е лека работа.

94

Анонимен

преди 6 години

Ще си избере много ясно. Във всяка демократична страна президента си избира наследник да ни си мислят, че изборите на които ходят хората имат значение?

93

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСтига с това болно любопитство. Как не те е срам да се ровиш в личните страдания на хората. КЛЮКИТЕ ли те хранят теб ?

92

Анонимен

преди 6 години

Чудя ти се на акъла що си толкова глyпав та стоиш при пияния Юнкер и ошашавената Меркел. Ей къде е твоята родина Русия само на 2 часа със самолет. Отивай там пък сменяй колкото си искаш руската конституция............ От 95 година както офейках в Русия така и си стоя тука и даже не сьм мислил за врьщане в Бьлгария или други европейски страни не ми се учи турски и арабски

91

Анонимен

преди 6 години

До Ами ако не е...?Чудя ти се на акъла що си толкова глyпав та стоиш при пияния Юнкер и ошашавената Меркел. Ей къде е твоята родина Русия само на 2 часа със самолет. Отивай там пък сменяй колкото си искаш руската конституция.

90

Анонимен

преди 6 години

Милиони хвьрлиха на изборите в Русия само и само да не изберат Путин а пьк за ПРО да не говоря там са милиарди ама едно си баба знае едно си бае ум царува ум робува ум патки пасе кога ще им дойде акьла ще им дойде ли изобщо !?