47

бургазлия

преди 6 години

Всяко лято почивам в Бургас.Така ми излиза най-евтино.Защото съм от Бургас.

46

500Е

преди 6 години

Септември с чартър от Варна за 1 час в Анталия . 5 звезден на ал инклузив .Морето чисто и топло.Само баклавите бяха над 10 вида,плодове над 10 вида.Повечето гости в хотела руснаци но не от селата.

45

Хубаво но...

преди 6 години

И Иракли го подпукаха на входа в дясно бетотени хижи направо на пясъка...

44

scott

преди 6 години

слънчака е един път.требва да победи.

43

от морето

преди 6 години

Г-да мърмрморковци, работим по един хотел м/у Обзор и Бяла, като е резервиран но още не е довършен напълно даже!!! Не знам кой и кога от пишещите е идвал но лятото е ад от трафик, хора от цяла Европа и Русия/ Украйна и т.н. Българите също са добре дошли, но се дразнят от цените- биричка-2,5-3 лв+мезе 3-5лв, не му се плащат, в панелката е 3 пъти по-евтино. Затова се хвали Гърция -защото е срамно да кажеш, че и там се прецакваш с цените. А, че е е по-чисто и са по-добри в туризма -всички знаем!

42

мутрагеньо

преди 6 години

Ах морето...ах моретов мен остава.То навярно, бъдещетоми спасява.

41

В. Магриотов

преди 6 години

Аз в моя хотел ще пускам само Джентълмени от UK, този сезон ще е забранено за бай *** с бохчите с бурканите.

40

Г. Осеменителя

преди 6 години

Таковат ми се рускини, украинки, молдовки, полякини и чехкини. Нямам търпение да се открие сезона.

39

BIK

преди 6 години

Каквo море?? Аз си почивам на хижа на планината както и на палатка на реката, спокойно, тишина, чист въздух, няма кой да те напсува. Е това е почивка.

38

РОССИЯ

преди 6 години

6 год.подред отивам в созопол с колегите си от москва доволни сме не сме на хотел а в частна кв.. шезлонги скъпи за мен и колегите ми не е скъпо.за бг да скъпо е отидохме в сл.бряг за един ден това е дивотия англичани викат пискат псуват пияни без никаква култура групата ни всички знаем англииски чисто просто ми беше срам какво става в бг.как тека позволяват на англичаните.това е безобразие.тази год.ще ходим в созопол и велинград .ако се въведе без визов режим с русия. турция египет ще фалират

37

Анонимен

преди 6 години

До ШуменецDa. Goliam kef za jena ti - da ti gotvi i na pochivkata si!

36

Анонимен

преди 6 години

Туй показаното на сликата горе,не може да бъде място за почиване в никакъв случай.Това някакъв майтап ли е ? Такава тълпа може да се види около Сена през лятото,когато стане 40 градуса и отгоре,и хората ходят да се поразхладят на реката по пиковите часове.Но да отидеш на море,и да се вмъкнеш в това стадо на снимката ? Неееее по добре на който и язовир,или река,но не и на показаният плаж.А всъщност,това на сликата е нормален плаж за БГ-черноморието,или както там си го наричате.

35

Шуменец

преди 6 години

От 5 години ходим с жена ми и трите деца на един хотел до Обзор. Само от апартаменти е, с хубав басейн, двор за колите и е на 50 м от плажа. Плажът е извън Обзор, към Бяла - голям, чист, място-бол , хора няма много. Апартамента е 115лв на вечер, с напълно оборудвана кухня.Можем да си готвим като в къщи. Решаваме с жена ми и тръгваме от днес за утре. Няма букинзи, няма резервации от зимата - обаждам се на собственичката и места за нас винаги има. Пътят ми от Шумен е 1 час. Кое му кофтито а?

34

АЛБЕНА или ДЮНИ

преди 6 години

10-тина години сме там - нито е шумно, нито е мръсно, има паркинги, градини, има охрана, плажът е чист, чадъри, шезлонги, хавлии / от хотела / ,храната е чудесна и най-важното няма НЯМА *** КАТО ПОВЕЧЕТО ХЕЙТЪРИ ТУК.Тава лято - през август, пак АЛБЕНА.

33

Шопско пиво

преди 6 години

До Софийска баницаКолега, написал си го максимално точно. Аз и хората около мен, също сме така - от десетина години никакво Черноморие, Л-номорие или, както там му викат.

32

Joko

преди 6 години

БГ черноморието отдавна е една клоака за изпаднали "туристи" . През лятото Слънчев бряг е дана гмеж ... през зимата по улиците дупка до дупка....

31

Анонимен

преди 6 години

От около две години цените по морето хвърчат все по-нагоре. Бира под три лева няма. Навалица, презастрояване, скъпи чадъри които никой не ползва. Тихи и чисти места почти не останаха.

30

4 тона суджук

преди 6 години

На Кафяво море наистина още от сега са вдигнали цените с 15-20 % спрямо миналогодишните. Като се има предвид, че ще има доста по- малко туристи, отколкото миналата година, сезона определено се очертава да бъде доста интересен.

29

Хе хе!

преди 6 години

Вносът на "професионалисти" от Молдова и Украйна окончателно ще профанизира туристическия бранш у нас. Вече спокойно може да се нарече основна руска дестинация.

28

Анонимен

преди 6 години

големите фирмаджии за 25 години не се научиха че не става само с далавери не сме 90те вече хорат искат качество сигурност нестава само с бухалката требва и акъл е затова на същата цена в турция ол инклузива дето имаш всичко и както казава асенчо хасмокар на мен ми е добре браааат