11

Архимандрит Груйчо

преди 6 години

Не разбирам много от футбол, така че не мога да оценя много гения на Марадона (само наглостта му :)). но от тези, които съм оценнил - има двама гении - Меси и Роналдиньо - вторият е човека, който за първи път видшх да вкарва гол, като промуши топката под стената.

10

Роналдиньо

преди 6 години

Най-големият футболист на света за всички времена,велик артист ,художник с топка в крака,истински мотор в отбора за който играе,най-елегантен на терена,радост за окото, може би единственият диамант на световния футбол.Класация за мен :1-во място Роналдиньо,2-ро Пеле,3-то Марадона -великите трима на света за всички времена, засега....

9

Х

преди 6 години

Велик футболист

8

11

преди 6 години

До х + - :Щом говориш за реклама и позициониране на Меси, значи класацията ти не струва пукната пара. Толкова си гледал...

7

х + - :

преди 6 години

Аз пъ гледам футбол от 1974 (Не че съм разбирал много тогова) ,но досега единствено Мародона който ми по-харесва от него . Моята класация е 1 Марадона 2Роналдиньо а за 3 -МЯСТО има много добри футболисти . Меси и Роналдо ,добри,но имат и много реклама и позициониране към тях,не че не са добри ,но си задвам въпроса ,ако и преди имаше тази информация и тези реклами ,то мисля че и Меси и Роналдо ще са към 10-ка.АИ ФУТБОЛ сега се играее по-леко и меко .)

6

Анонимен

преди 6 години

Гледам футбол от над 20 години и смело мога да заявя, че това е най-добрият, който съм гледал. Правеше чудеса, а финтовете му освен наслада за окото бяха и много ефективни, а не някаква показност. Магьосник! Жалко, че такъв гений не беше постоянен както Кристиано Роналдо и Меси, но пък се чувствам щастливец, че имах възможност да гледам най-добрите му години! Жив и здрав да е още дълги години!

5

Анонимен

преди 6 години

Един най-добрите футболисти за всички времена, жалко че се контузиите му попречиха да спечели повече титли.

4

Анонимен

преди 6 години

Да е жив и здрав! Винаги много се забавлявах да го гледам как играе! Магьосник с топка!!!

3

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 6 години

ЕТО ТОВА Е ФУТБОЛИСТ... ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ. НЕ КАТО ЛУДОГОРСКИТЕ НАЕМИ БЕЖАНЦИ, СЛЕД ВРЕМЕ НЯМА И ДА ПОМНЯТ.

2

Bit

преди 6 години

ЗЪБЪТ!!!! ВЕЛИКАН. ЧРД.

1

Честито!!!

преди 6 години

Великан! И радост за окото беше! И не беше медийно преекспониран и титулован.