34

Мунчо

преди 6 години

В Търговско-банковата в София има камери даже и в тоалетните- в мъжките писоари на втория етаж даже има две- за радост на заместник-директорката! Нека гледа- друго няма да я огрее!

33

път

преди 6 години

средата променя човека/детето много деца отгледани в добри семейства впоследствия пропадат заради средата и обкражението си а изтървеш ли едно дете особенно 12 -19 години нема връщане назад ...иситната е в разговорите само с наказания или с напълна свобода резултата е еднакво пропилян ...

32

Гн Миташки

преди 6 години

Трябва възпитание от родителите не чакаите от даскалите

31

Анонимен

преди 6 години

Не камерите ще решет проблемите, а групите НЕЗАБАВНО да се направят по 10/15 деца, не може групата да е претъпкана 30/35 деца и да се очаква да се случат велики неща. Къде остават нормативите за квадратура на дете, а за децибели. В Европа 7 деца на една учителка, тук 30+, в Европа 2000/3000 евро заплата тук 760 лв- тук гледаме 5 пъти повече деца и получаваме 9 пъти по малка заплата.

30

Бг Татко

преди 6 години

И в градината на дъщеря ми пуснаха анкета за камери, но бях абсолютно против биг-брадърските въжделения на шепа изтръпнали бг-*** и слава Богу не само аз. Чунким ние сред видеонаблюдение сме расли.....

29

Анонимен

преди 6 години

До анкета?Камерите и всички тинтири минтири са измислени за ПАРИ! Срещу камерите има качулки на главите и лицето не се вижда! Трябва ред и ПОРЯДЪК , Крумови закони и това е!

28

Анонимен

преди 6 години

До до 'журналячкитВсеки малограмотен се засяга от това, което малко знае и още по малко поназнайва, джанъм, де! Уважението се заслужава!

27

до 'журналячкит

преди 6 години

Моля Ви престанете да употребявате думата 'забавачка'. Всеки ден като си остявям детето в детската градина, там ме посреща учителка, а не ***/фокусник/аниматор. Хайде да се отнасяме с малко повече уважение към учителите и възпитателите

26

анкета?

преди 6 години

Как стои реално въпроса с анкетата в дет.градини-в една част от тях е с имена родители, деца и т.н., но във всички започват с уговорките, че нямат пари и ще трябва родителите да плащат поредното нещо от джоба си, току виж да не вземе да напише някой, че иска тези камери.

25

Анонимен

преди 6 години

Ред ,контрол и дисциплина в училищата има само от отговорни и мотивирани директори.

24

Анонимен

преди 6 години

Всяко институционално "насилие" /принуда под каквато и да е форма/ се прекратява при постигане на ефекта. Не го разбирайте като бой с пръчки, може и да е просто строг разговор. Докато между децата насилието не се прекратява при постигане на ефект - напротив, задълбочава се. А вие искате учителите да стоят и да гледат как това се случва, неспособни да се намесят.

23

Анонимен

преди 6 години

Ако поведението на учителят е грубо и брутално,това дава пример за агресивни прояви у децата.

22

Анонимен

преди 6 години

"Явно лъжеш. За да призоваваш към насилие към тези страшни 'минитерористчета'"Явно си много неостър. Виждал съм ги в действие като дете, виждал съм ги и в действие срещу собствените си деца. Насилието между децата е в ПЪТИ по стресиращо и смазващо, отколкото институционалното "насилие" учител-ученик и възрастен-дете. В момента едно дете бързо разбира, че учителят НЕ МОЖЕ да го защити. Сещай се, философе, за резултатите от това наложено бездействие.

21

Анонимен

преди 6 години

Камерите ще оправят нещата. Ако учител не може да си върши работата, камерите просто ще го докажат.

20

80%+

преди 6 години

Камерите няма да оправят нещата. Даже напротив. Защото намаляват авторитета на учителя. Кой нормален учител ще се занимава да вразумява полуидиoтчeта, вместо да ги остави да се саморазправят, под угрозата накрая той да излезе виновен?

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Явно лъжеш. За да призоваваш към насилие към тези страшни 'минитерористчета', означава, че за теб това е познат механизъм - бой. Нормален и добре възпитан човек никога не би си и помислил да бие деца и да ги нарича 'минитерористчета'.

18

Анонимен

преди 6 години

"Сигурен съм, че като малък са те счупвали от бой"Тц. И с пръст не са ме пипвали, но и никога не съм правел глупости, че да трябва да ме пипат. Както и около 90% от хората. Но не, нека сега да оставим ена шепа мини-терористчета да смачкат останалите нормални.Но нали това е и целта?

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 14Като не може да се справи 'с тези източници на насилие' децата, да си търси друга работа. Няма да позволя на никого да удря или унижава детето ми.

16

Анонимен

преди 6 години

До Нерво-хаплантик:)) На такива като теб трябва да им се забрани да имат деца със закон... или поне да ви се отнема правото да отглеждате деца. Сигурен съм, че като малък са те счупвали от бой и сега, в 'зряла' възраст със потрошена психика, психични отклонения смяташ че си добре възпитан....

15

Нерво-хаплантик

преди 6 години

"'Госпожата' трябва да бъде уволнена и забранено да работи с деца."За да възтържествува *** доктрината на меките китки и лиглите, които знаят, че каквото и да спретнат, нищо лошо не може да им се случи. Щото имали права.Да де, но правата произтичат от задълженията. В случая, понеже са деца, трябва да внимават и да пазят дисциплина. Ако не спазват тези си задължения, значи нарушават правата НА ОСТАНАЛИТЕ ДЕЦА. Следват санкции във всяко нормално общество, където бг-мама не е победила.