53

пенко

преди 6 години

Само дребна забележка : " Иво Инджев не е политолог, а е ЛЪГОПОЛИТ " !!! Другият си е просто "Пинокио " !!!

52

по-далече от Русия

преди 6 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.

51

Анонимен

преди 6 години

нека си ядът салама и пият одеколона тяхна си работа светът им се смее

50

Фаскин

преди 6 години

До Анонимен 52,Кога беше за последно в Русия, че знаеш има ли или няма салам, ти'ба мамито продажно!

49

Анонимен

преди 6 години

Тук някои гольовци, които разчитат на сребърника, който ще получат от някое НПО за да оживеят и днес, се пишат големи спецове по всички руски въпроси. Забележете - руски! Без да са стъпвали там, те знаят всичко! Нямало било салам!Има, има-а! Абе, муньовци, вземете погледайте една седмица предаването "Контрольная закупка" по ТВ1! Там купувачите оценяват качествата на различни продукти и гласуват. Като оставиш "Докторская" и "Ливерная кольбаса", всичките им салами са отлични и достъпни! Глад няма!

48

До Анонимен 39

преди 6 години

Цъ! Статистиката показва категорично, че населението на Русия расте бавно, но стабилно.Продължителността на живота се увеличава.Здравеопазването се подобрява, заплатите и пенсиите бавно се увеличават.Въвеждат се най-съвременни технологии във всеки отрасъл на промишлеността.Селското стопанство бележи рекорди. Импортозаменяемостта е почти пълна.Възражда се гражданското самолетостроене.На Китай не се надявай!Те не са подпукали Монголия, Казахстан и другите бивши, ще нападат РФ, която им пази гърба!

47

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37Лошото на българина че между държавата и салама той избра чалгата и гладорията! П.п. за справка винету!ми върви в русия бе каскет.

46

маладци

преди 6 години

за салам не дава за водка се продава в комплект с майка си и баща си

45

Кико

преди 6 години

За руснака храната не е важна. Важно е на телевизора да дават П у т я и той да обяснява че всичко е наред. Големият брат Вова те наблюдава, красний пролетарий.

44

Анонимен

преди 6 години

Видяхте ли коментарите - винаги сравняват Путин и Борисов, макар, че са на различни постове ;)Така е защото Радев никой го няма за нищо !

43

Анонимен

преди 6 години

Руснака избира Водката пред всичко друго.Вова намаля цената на водката преди избори и ... винаги печели.А салам не може да избере, щото салам просто няма.

42

Отвратен

преди 6 години

От кога Росен Петров стана политически анализатор? Нали беше политически неудачник? Глупаво момче.Напусна си хубавата работа в БТВ политик да става.Па сега кво шъ ям? Яж ми ...... .Така де.

41

Анонимен

преди 6 години

на ББ му дай само да се мляска с евродърточите и онея да му бият шамари по мутроподобната тиква

40

Анонимен

преди 6 години

Най-накрая някой да изрече гласно истината. Затова западът не разбира руснаците. Ако за западняците по-важни са "***" ценностите, правата на разни безобразни и това за тях е връх на демокрация, то в Русия е съвсем друго. Там доминират позабравени ценности като патриотизъм, любов към родината, спазване на традициите.

39

Анонимен

преди 6 години

У нас , понеже няма държава, избираме суджука.Но и него ни дават само ако гласуваме за ГЕРБ.

38

Анон

преди 6 години

До България е великаБългария е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра.Това ви го каза и Патриарх Кирил още на летището, ама вие предпочетохте да не го чуете.

37

одеколон

преди 6 години

пред държавата руснака ще предпочете водката

36

Анонимен

преди 6 години

Бе баш "салама" си избраха,ама.... Най-важното е, че намаляват със страшна сила. Писано им е по един Хичо да ги избива,докато се гордеят. А Китай си чака търпеливо...

35

Анонимен

преди 6 години

Путин бил такъв, какъв ли не. Добре, а нашия поплювко от Банкя, я ги сравнете. На нашия който му свирне, тича да изпълнява чужди политики и желания. А българи и България, тя му е да си я краде колкото иска, както предава и продава който я пожелае. Да не ги сравняваме по физика, интелект, излъчване, култура. Нашия е дебел, страхлив, придадени, обграден от огромни охрани, параноик е вече, дори в Брюксел ходи с гавази. Добре, че Тръмп му е бил шута, не иска да го види заради корупцията.

34

Анонимен

преди 6 години

Лошото на българина че между държавата и салама той избра чалгата и гладорията! П.п. за справка винету!