70

Анонимен

преди 6 години

Путин е избран за Четвърти път и е Диктатор.А пък Меркел я назначиха за Пети път и е демократка. В Китай също имаше скоро избори но никой не скачаше като петел без глава.Сега защо Русия им е такъв трън в задните части не е ясно.Или пък е ясно

69

Анонимен

преди 6 години

Първи изпрати телеграма българския пРезидент със следното послание: Милостивий Гасударю, кажи на Киро Фасо на не ми бие вече чембери, че ми клепнаха ушите като на дакел....

68

ЧАР

преди 6 години

БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ ДРУГАРЮ ПУТИН ! НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ СА С ТЕБ И РУСИЯ - ОСТАНАЛИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПРОВЪЗНАСЯТ ЕВРОПЕЙСКИЯ БАРДАК. ЯВНО ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА МНОГО СЕ ОБЪРКА ЩОМ В ЕВРОПА УПРАВЛЯВАТ *** И О..БРАТНИ.

67

Анонимен

преди 6 години

едни и същи мутри са вечно на власт почти навсякъде,света има нужда от почистване

66

Анонимен

преди 6 години

До Русия в изолация Ей той джудже западът го "бутна" с тия санкции !!!Това икономическо "джудже" има търговски взаимоотношения с половината от населението на земята .... САЩ се самоизолира , Европа умира .... Не мога да разбера , освен ако не ви плащат за глупостите , защо ги пишете ?

65

Анонимен

преди 6 години

А от българска страна .... или ние сме по католици от папата? Или и в тая война пак ще сме на губещата страна?

64

Анонимен

преди 6 години

Мисля ,че сега на малкия човек не му остава нищо друго ,освен да развърне голяма война, в която ще падне със смърта на храбрите и да се свърши с тоя пигмей веднъж завинаги.

63

въпрос

преди 6 години

Не разбрах какво имат предвид като казват "въздигаща се Русия".Може ли някой да ми каже.

62

Анонимен

преди 6 години

МАНИПУЛИРАНИТЕ СТЕ ЕДИНСТВЕНО ВИЕ-ПРОМИТИТЕ ЕВРОГЕЙТАЦИ - ***! След като лъсна осрания *** на западноеврогейците с вашите перверзии, на ваше място бих бил по-тих и от тревата, джендърчета! Не си подлагайте джендърските халки пред руския куряга, щото да не ревете после!

61

славянин

преди 6 години

Няма как многополово-безполови ***-пендъри да поздравят мужик за победата му!

60

До честито

преди 6 години

Всички ДИКТАТОРИ печелят с такива проценти- 70,80 ,99% . Но да знаеш това се иска нещо което ти го нямаш.

59

Страхуват ли Бойко

преди 6 години

А нашият бай Бойко - Банкянския очевидно много го е страх преди евро-лидерите да изпрати поздравления на преизбраният президент на Русия. Призовавам Бойко да събере кураж и да поздрави Путин . А на следващите избори и Борисов да вземе такъв резултат?

58

Русия в изолация

преди 6 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже.

57

Анонимен

преди 6 години

Общо взето поздравили са го хора които нямат много общо с модерния свят или са откровени диктатори като Иран, Венецуела, Боливия, Еквадор, България, Азърбайджан, Казахстан и Китай. Предполагам че Ким Чен Ун е поздравил първи Путин, но вродената скромност на рустаците не им позволява да се изфукат с това. Японеца е говорил по съвсем други теми, шведите направо казват че избора на Путин е незаконен. С една дума позорна картинка представяна от пропутинските ни медии като голям успех за Русия.

56

ЧЕСТИТО

преди 6 години

Дъртата Мей пак злобей !!! Оня ТръмПАНАР си глътна езика като видя процентите!!! Той за такива неможе и да сънува. А за купуване на гласове трябва да си голям *** да си го помислиш,при тези проценти.

55

Стамат

преди 6 години

Честитка и от бай ви Стамат :-)

54

Бай-Кольо

преди 6 години

"Когато фактите говорят...и Боговете мълчат" ..другото е приказки за пазара. Не съм фен на "Гутен ***"...ама това е реалността. Хубава вечер на всички...спете спокойно деца ! ;)

53

Различни светове ...

преди 6 години

Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...

52

Анонимен

преди 6 години

Оставаме без руска православна газ. Ужас !

51

мдаааа

преди 6 години

До Анонимен 40 Доколкото успях да разбера , не е спрян ТП , нещо спират работата по втората тръба , която трябваше да замести ЮП / нали ББ ще строи някакво хъбче , и мислеше оттам да взима газта /Та с две думи - газ за Турция ще има , газ за Германия и сие / СП 2 ще има / , само ние тука заради изключителния слугинаж на политиците ни / в частност на ББ /, няма да имаме нищо . Чета украйна прибирала по едни 5 млрд долата транзитни такси На нас излишни ли ни бяха такива пари ???