11

Анонимен

преди 6 години

Хетеросексуален ли ще става? Браво мис Путина.

10

Анонимен

преди 6 години

Голям смях. Германците и американците избраха бабичка и дебелак на по 70 години а Путин който е с черен колан и спортист на 60+ е вече твърде стар хаха

9

Анонимен

преди 6 години

Чичо Рони Рейгън "застъпи на поста" на 69 години. На 73 беше преизбран втори мандат.По-възрастните помним колко много направи той за Америка и в икономически, и в политически аспект.Така,че Путин на 65 "все пак НЕ е достатъчно възрастен".

8

dk

преди 6 години

и аз така мисля и това е най правилния начин да предаде властта на такава мощна държаване може да рискува разни пудели да скапят отново страната както при белязания и алкохолика

7

Анонимен

преди 6 години

До ХаХа 7Хи-хи-хи-хи-хи.....ще падна от смях.....ха-ха-ха-ха...............слушай, сменяй плочата с тия "опорни точки"......абе, ти откъде "изкопа" тия лафове бе......"на нивото на 90-те"......мале мила...хи-хи-хи-хи................Не-е-е-е-е.......явно в България има около 5-10% (в Русия се оказа че са 5%) такива неадекватни джендърчета, без мисъл, без акъл даже, без логика, без нравственост, без морал!!! Моля ти се...скрий се!!!

6

ХаХа

преди 6 години

Ако не виждаш очевидни неща, значи или си *** или ти е платено да се правиш на ***. Първо в момента Русия е почти на нивото на 90 год, що се отнася до доходите на населението. Междувременно имаше възход, но за него Путин няма никаква заслуга, а беше благодарение на цената на петрола. И второ руснаците гласуват винаги за тоя, дето е на власт. Въпрос на народопсихология. Те се кланяха на Романовите, на Сталин на Горбачов, сега на Путин. Разлика няма.

5

До 2

преди 6 години

Ревността те яде, нали?

4

Леко обратен

преди 6 години

Ще го вземем в нашия отбор, даже капитан ще го направим....

3

така е

преди 6 години

То и затова Запада не може да преглътне възхода и независимостта на Русия. Времената когато си правеха каквото искат при Елцин приключиха. Васали може да бъдем само ние, но не и страна като Русия, когато има истински лидер, а не лакей.

2

Анонимен

преди 6 години

Сменя отбора? На левия бряг ли минава?

1

Анонимен

преди 6 години

Значи очакваме да афишира интимният си партньор...