40

Kioranalelve

преди 4 години

Сегодня много женщин обращаются к докторам: терапевтам, невропатологам, урологам, логопедам. Безумно много молодых людей предпочитают в наши дни лечиться у докторов, у которых есть практический опыт. Если вам нужен эндокринолог, но вы не знаете, куда обратиться, лучше обращаться в медицинскую клинику Линия Жизни. В медицинской клинике вы можете пройти комплексное обследование и [url=https://lifeline18.ru/ultrazvukovaya-diagnostika]трансабдоминальное узи малого таза у женщин[/url] . Если у вас есть хронические заболевания, вы можете проконсультироваться у талантливых специалистов. Если в

39

тя

преди 6 години

Ами те затова разиграха този цирк!

38

Анонимен

преди 6 години

в Англия на местопроизшествието имало някакъв си Джими Найт, 30 годишен, пиян, който крещял обидни лозунги против Путин и полицията го е прибрала в затвора. Тая новина защо не се пише тук? Интересното е че пияният е нарушил кордона пък не е отровен. Адвокатът му казва, клиентът ми така и не можа да обясни защо е крещял против Путин и Русия, той никога не е срещал руснаци през живота си. Пияни сър! Както във вица. линк https://websleuths/forums/showthread.php?367437-UK-Sergei-66-amp-Yulia-Skripal-33-poisoned-Salisbury-4-March-2018/page5

37

Анонимен

преди 6 години

Когато се разследва едно престъпление, се построяват версии, като се има предвид кой има полза от него. Явно Мей има полза, така че тя е една от версиите, нейните служби да са извъртяли тоя цирк. Чакаме доказателства от независимо разследване.

36

ognyanz

преди 6 години

До ? Никога нищо няма да се докаже със сигурност. Остава си само пропагандната кампания. Всеки може да вярва в това, което му харесва повече.

35

виц

преди 6 години

- Холмс, как мислите кой е виновен за отравянето на Скрипал?- Лично Путин!- ??????- Елементарно Уотсън. Ако го нямаше Путин, нямаше за какво да тровят Скрипал.

34

анонимен

преди 6 години

педофилският скандал трябва да свали правителството тереза мей не може да сесправи с брекзит и разчита на интригата с отровения предател ми6 го отровиха зада не тежи на бюджета му няма снимки няма доказателства само празни приказкиза де-били

33

До?

преди 6 години

На първият въпрос отговора е не, на втория също е не. Те в Наглия и сега добре знаят, че Русия няма нищо общо. Пък за нашите- но комент.

32

?

преди 6 години

иНТЕРЕСНО ,а ако се окаже че Русия няма общо с този Скрипал(95% е верятноста) дали Мей ще се извини и признае за грешката си ? А и нашите пишман специалисти марионетки на Запдаа -те ще си признаят ли че са сгрешили ?

31

ама...

преди 6 години

гледах по телевизията - 6 души, екипирани със скафандри търсят отровата, а до тях 3 полицаи само със светлоотразителни жилетки си говорят спокойно - ха познай кой режисира този театър

30

nina

преди 6 години

Преди време писах, че Русия няма полза преди изборите да предизвиква международни скандали. Такава има само Тереза Мей - да отклони вниманието от себе си. И, ако има честни политици /оксиморон/, това ще се установи.

29

Анонимен

преди 6 години

Според последните договорги ЕС ще дои Великобритания до края на 2020 г.Наследникът на старата чанта ще трябва да плати общо над 100 милиаярда евро.

28

тереза НЕмей

преди 6 години

Тереза не е Маргарет Тачър и никога няма да бъде .

27

Анонимен

преди 6 години

СКОРО ЩЕ Я ГЛЕДАМЕ КАК ИЗЛИЗА ОТ ДАУНИНГ СТРИЙТ С УВИСНАЛА ФИЗИОНОМИЯ.

26

Хитрата сврака

преди 6 години

Каквото си надробиш това ще сърбаш! (руснаците могат да услужат само с подправките)

25

Че

преди 6 години

В момента тече невероятен отлив на руски милиарди от албиона. Това + около 100-те приблизително милиарда необходими за БРЕКЗИТ е най-голямата полза за Мей. Скоро ще я изметат...

24

Анонимен

преди 6 години

Погледнете Мей, сравнете я с Караянчева и Цецка Дранговска. Бати кукумявките! Предизвикват отвръщение, погнуса, омраза, вместо да увеличават симпатизантите на партиите им, ефекта е обратен. Има и още такива, за които е ясно, тишината в спалните им се отразява на всичко.

23

Анонимен

преди 6 години

След Камерън толкова простотии направиха заради вътрешни борби в партията си, че каквито и циркове да използват срива ще е доста голям. И те като в България всичките им интереси са сведени до пари и все се налива от пусто в празно. ***, надути и изключително прости, независимо от образованието им. Единствено от колониите им могат да им съперничат на бездарността и способността да прехвърлят на някой друг отговорност.

22

Анонимен

преди 6 години

Англичаните се питат далиако ги свикат за военнаслужба трябва да се отзоват.И голяма част смятат чене си струва. А има и много коитооткрито поддържат Путин .

21

Ник

преди 6 години

Тази Тереза лай, както преди Росен Плевенлиев. Едно е да говориш предположения със собствени пристрастия и друго да обеждаваш хората в самата истина. Сама се излага.