18

ПУТИН е ВЕЛИК

преди 6 години

Само на АТАКА може да се вярва .Това го доказва и Путин .На другите избори Атака са на власт !

17

Панталеев

преди 6 години

Патриот та дрънка,ще ни купи и продаде щом трябва.

16

ЕС не е САЩ

преди 6 години

Италия се събуди от про хамериканската политика за самообиството на ЕС .Надявам се Франция и България да подновят напълно търговията с РУСИЯ .Америка да не се меси в търговита на ЕС с Русия и Китай .

15

Анонимен

преди 6 години

До Атакист 9"Ей затова обичам Сидеров защото е умен мъж" - то мъжката обич в атака е публична тайна :))) ... централата на атака прави най-големите поръчки за лубриканти - няма майтап , статистика от онлайн сексшопове ;)

14

Анонимен

преди 6 години

Това го е казал Сидеров в Дума.

13

Старите политици

преди 6 години

В Европа се е напълнило със стари политици дето само лъжат и мажат. Европа са заприличали на дърти комунисти както едно време. Ако продължават с тия очевадни лъжи избирателите ще им го натикат напук с такива пишлемета като Сидеров. Сидеровци се появяват вече във всички европейски държави и даже печелят избори, както стана в Италия. Ако Европа продължава да плюе в кладенеца, скоро ще се разпадне от само себе си.

12

Зозо

преди 6 години

Волен-мекия е ходил в Кремъл да му набият чемберите, че доста се е отпуснал. Станал е Волен - хептен мекия!

11

Ванката

преди 6 години

Под прицел на Прокопиевите медии и *** са Всеки, всеки, който каже нещо против Ердо от всякакви партии. Нинова, Радев, Джамбазки, Сидеров разни анализатори, националисти. Абе Сорос***идите имат отново Анти-българска задача .

10

С Путник

преди 6 години

Слава на Путин !

9

Анонимен

преди 6 години

Kak moje oschte radev da ne e pisdravil putin makron stainaer brd i mn dr presidenti sa go pisdravili. Radev kakvo 4aka boiko da mu rasreschi li ne se islagaite sabudete se balgari

8

Ванката

преди 6 години

Забележете !!! Троловете спонсорирании от "Америка за България"-Сорос, подкрепят прикрито Ердоган. Тактиката им е да нападат всеки който се опълчи на Ердоган, като нападат коментиращия и го осмиват и не оставят да се коментира темата. Явно Иво Прокопиев заедно с Да България и ДСБ активно съдействат на Ердоган в това което ни е намислил и против България.Не вярвайте на мен, а се уверете си очите си. Влезте примерно в Дневник статия "БСП призова Борисов да критикува Ердоган"и вижте коментарите им

7

Атакист

преди 6 години

Ей затова обичам Сидеров защото е умен мъж .Трябват ни пазарите с Русия освен това защо Турция ще търгува с Русия а България да неможе ? Нашето море има нужда от руски туристи .Аз имам нужда от рускини по плажа .

6

Анонимен

преди 6 години

Прав е Сидеров...............най-адекватния БГ-политик!Следващата крачка е България да признае Крим за руска територия!!!

5

80- ГОДИШНА

преди 6 години

БРАВО НА АТАКА БСП СПИ , НО ЩЕ ЗАГУБИ , ТА НАЛИ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ НА ПАРТИЯТА СА РУСОФИЛИ ? .БРАВО НА РУСИЯ И НА ВЕЛИКИЯ РУСКИ НАРОД , СЛАВА , ЗДРАВЕ И УСПЕХИ НА ПУТИН

4

Анонимен

преди 6 години

хептен жалък!

3

Слава на Путин !

преди 6 години

Точно от това има нужда България !Да се отвори бизнеса със огромна Русия и да се обичаме като братя .Нека го забием на Америка с нейните ограничения и болезнена русофобия.ЕС ще е добре само с Русия стабилна както винаги с Путин .

2

НАТО

преди 6 години

До наще управници: Ердоган току що каза че след Африн, идват и други градове. Може би Кърджали. Дали НАТО ще ни помогне, как мислите?

1

Haha

преди 6 години

Сайдър Оф се наведе доземи.