70

айде-е-е-

преди 6 години

Нинова е назад с една седмица. Докато се е спотайвала след поредния скандал на 3 Март е пропуснала да забележи реакцията на Външно Министерство.Ама тя си е такава. Живее в собствен затворен свят плод на нейното болно въобръжение.

69

Ризван

преди 6 години

До бспдпс 71Целувката е много силно разпространена в политиката от панти века! ДПС и БСП са брат и сестра с родители БКП!

68

бспдпс

преди 6 години

довчера се целуваха на моста, днес обикалят ядосани

67

Курнелия лицемерка

преди 6 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,В.Лечева, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

66

Анонимен

преди 6 години

Каква госпожа Лъжа бе герберчета, то от вашия по-голям лъжец има ли някъде? Господин Лъжец бие госпожа Лъжа. По три пъти на ден в зависимост от кое посолство му натиснат копчето се върти като пумпал. Боки дистанционното. Най-често го цъка Ердоган. Колко борци за демокрация в Турция избягали и търсещи спасение му подари.

65

XXX

преди 6 години

Ееееееее. Хубаво се разприказвахте и включихте лай..нометите на отличен ама някой направи ли си труда да прочете,за какво призовава Корнелия??? От това ,че сте против думите и съдя,че ДАНС трябва да се заеме с драскачите тук,като агенти на чужда държава и като индивиди които са против националната ни сигурност!!! Така ли е,господа от ДНЕС.БГ???

64

хамстера

преди 6 години

Г-жа ЛЪЖА си я знаем .Чакам ДПС .как ще реагират ?

63

Анонимен

преди 6 години

Представете си това чудо Корни иска да е Премиер. Ако недай боже стане изгоряхме от всякъде. Затова народа гласува за Борисов.

62

Анонимен

преди 6 години

Нинчето е в критическата, не и обръщайте внимание!

61

Нинова палач на БСП

преди 6 години

С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.

60

акуд

преди 6 години

каза селянката от село крушовица и продължи да пада в черната бездна..........а от къде взе парите????? кога ще кажеш ?????? за техноимпекс??????

59

Анонимен

преди 6 години

Нинова е на всяка манджа мерудия. Кажи на твоя приятел Радев да коментира , а не давай акъл на десет пъти по умния от теб Премиер.

58

Анонимен

преди 6 години

Не я е срам, довчера се либеха, че и днес с марионтките на Ердоган. Била възмутена, това само на някоя баба или в психиатрия биха и повярвали.

57

Анонимен

преди 6 години

Не могат да спасят Кърджали, но искат пари за обезщетение за одринските земи.

56

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е президент, така че коментар трябва да направи колегата му Радев, но той е зает с гимнастика.

55

Анонимен

преди 6 години

БКП точно да се загрижи...Някак си не вярвам.Тези взривяваха църкви и създадоха насила "македоснката нация", убиваха българи в концлагери, създадоха изкуствените националисти след 1989 г., и самите те имитираха национал-сопциализъм към края на комунистическото робство.

54

Анонимен

преди 6 години

Кърджали е само формално в България и всички говорят туррски език, гледат турска тв и гласуват за Ердоган

53

Anti-communist

преди 6 години

Абе, ***, ако беше на власт дали щеше толкова да знаеш? Да сме питали Ердоан. Ти на Ердоан чая не можеш да му сервираш. Мизийска приватизаторке.

52

Анонимен

преди 6 години

"" Константинопол е Български! Всичко над 50 км от Константинопол е Българско ""......................Когато един човек или народ не е зает с нещо градивно ... той се топи, става пушечно месо във война и накрая изчезва.Не харесвам комунистите, нито путинска русия, но бойковата стабилност ми прилича на гниене

51

Анонимен

преди 6 години

НинчеЕлаа и си вземиииЕелаа и си вземиии обещетенията!