107

Анонимен

преди 6 години

Защо специалистът по всичко невежата Захариева слугува така безропотно на Джонсън и Мей!

106

Анонимен

преди 6 години

Аз подозирам ЕС и този рошав неудачник и зверски грозната му шефка, че слугуват на САЩ в мръсните им планове.

105

Анонимен

преди 6 години

Почти всички двойни агенти имат една съдба , убийство. Само, че сега е направено шумно и показно за назидание на т.н. предатели.

104

До 103

преди 6 години

Ади сега: подробности.Ми гойпоица Захариева - тя е лаУретка Нобелова по химия и биология, тя от раз като заклета и утвърдена възпитаничка на Ми 19 подушва БОВ и Глупичок и локализира с точност до нула точка 5 процента източникът на БОВ.А източникът разбира се е Русия.В тази нелека задача и помогнаха разузнавачи Нубур Уан на РБ гусуин Антони Тодоров и гусуин Плевенлиев. Но тя има резерв от тайни експерти в лицето на госпоица Гинка и астралното тяло на гусуин Плъх.Да живей БГ разузнаване!

103

Анонимен

преди 6 години

и познайте от къде ще дойдат експертите и какво ще им заключението... смях...

102

Анонимен

преди 6 години

Нашия Георги Марков го убиха по заповед на Тодор Живков и какво последва , нищо. Сега Лондон пак дига гири и какво ще стане , пак нищо.

101

Анонимен

преди 6 години

Как хванат кои го ползват,използват и разпространяват в опаковачен вид,че и аналозите му като конкуренти тогава могат да кажат,че не могат да излъжат никого,а то като с допинга,едни препарати забранени,други тъкмо да ги запишат в списъка забранени,трети за подозрение,четвърти никой не мислил да ги подозира и т.н като последни още неизобретени,мого пък тутуткави са тия служби по целио свет,че и оттуй,че и изобретателя ги осведоми,че е участвал в производството как база,че още ги осведомява от тях

100

Фризьор

преди 6 години

Не питай за лудото - то само се обаждаОтровата е най-*** средство за убиване. Особено с БОВ защото първо трябва да осигуриш летална доза на обекта и после да минимализираш щетите за околните и себе си Гаранция - Франция ще няма да се затриеш сам. А пък и резултатът не е сигурен, както се и получи. А трябва да си пълен умник да използваш отрова, която директно сочи към теб. Борко, влез, кака, в лудницата. Ще те изкъпят и спретнат. Маниите се обострят през пролетта.

99

До gos

преди 6 години

Qui bono?Сам пишеш: "Виж поне 10 статии в този сайт а и всички тръбят че спечелил заради нападките. Така че той е с ползата".Дай да се разберем, сайтът ли извлича полза? Значи продажбата на > от 10 фейк/фак нюза е донесла полза на сайта? Ох, че им е bono! Значи, ако продължим разсъжденията, значи и те могат да бъдат заподозрени в случилото се. Но аз не казвам това, защото съм значително по-интелигентен от Борето Джонсън. Всъщност откъде-накъде този красавец ще носи прабългарско име, свято име?

98

Анонимен

преди 6 години

Тези безумци са готови да подпалят световна война, за да се отърват от вътрешните глупости, които сътвориха... Кръволоци! Жалки смешници, които рискуват мира и живота на милиони!

97

Анонимен

преди 6 години

Дайте го тука в нашият парламент този новичок ние май най много имаме нужда от него.

96

Ъ?

преди 6 години

Тоз чиляк на снимката що не съй среши.Тъй, обичайните заподозрени са: Великобритания, САЩ, а може САЩ - Великобритания, НАТО - демек пак САЩ и Великобритания.Следват великите пудели - Украйна, Полша, Чехия, Швеция, Австралия.(кът съ замислъ, пунеже Бугарите имаме велика шпонска мрежа, вътре можи да съ - Велик разузнавач на РБ гусуин Антони Тодоров, гусуин Плевенлиев, Госпойца Гинка, второто АЗ - еманацията на ПЛЪХА, и гусужа Захариева - агентка на МИ 19 - жената е Нобелова лаУретка по Химия.

95

Анонимен

преди 6 години

Как е възможно британскивъншен министър да събиравъншни мин-ри от ес и да гиинструктира за нещо коетое работа на следствие и послена съд . Очевидно в ес севършат много неправилнии порочни неща . Все едновъв великобритания нямаразделение на властите .По масонски маниер тозирептилски министър се опитвада предреши работата насъда .

94

Анонимен

преди 6 години

Русия е номер едно в света по запаси от полезни изкопаеми в света. С това тя може да е икономически почти независима и да влияе на световните пазари. Втори по запаси е Иран, а трети Венецуела. Случайно и трите държави са нарочени от щатите. хахаха 3e-news.net/%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8/18-%D1%81%D0%B0-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB-%D0%B3%D0%B0%D0%B7-%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B0_34429

93

Анонимен

преди 6 години

До 91 gosТова означава ли, че ако не беше случаят Скрипал, Путин нямаше да спечели изборите.Или е измислил този пъклен план, за да подлъже великата британска дипломация да обвини Русия, в резултат на което електоратът да се обедини зад него? Гениално, или както биха казали Т.Мей и Б.Дж. "highly likely".

92

проктолог

преди 6 години

След като Швеция и Чехия, наравно с Русия, отричат да са произвели този газ, значи и те, според логиката на Тереса Май, също влизат в списъка на заподозрените страни-убийци?

91

!!!!!!!!

преди 6 години

В англия психиатрии няма ли ? Или там прибират нормалните хора а болните ги правят премиери и сенатори. И ние прихванахме от тази " демокрация "

90

Анонимен

преди 6 години

Статия написана от фашистки и.д.и.о. ! На снимката злобен фашизиран реп.тил.

89

Боби

преди 6 години

Навремето Тони Блеър се извини за химическото оръжие в ИракИ Буш бил подведен,но избиха невинни хора и съсипаха страната. Целта на САЩ и послушния ЕС е да унищожат РусияДа има само една суперсила, която да командва целия святДа, да ама не

88

Анонимен

преди 6 години

Сега пък Евросъюзът "ПОДОЗИРА " . Мрежата за разнасяне на фалшиви новини се развихря. Лу.ди ДРОГИ-РАНИ от.репки от цял запад са в ИСТЕРИЯ. ОТДАЛЕЧАВА СЕ МОМЕНТА ДА ПОСТАВЯТ АЛЧНИТЕ СИ МРЪСНИ ПРЪСТИ ВЪРХУ НАЙ БОГАТАТА СТРАНА В СВЕТА..... РУСИЯА ДОКАЗАТЕЛСТВА ВСЕ ОЩЕ НЯМА. НЯМА И ДА ИМА. ЗАЩОТО НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА.