74

Anonimen

преди 6 години

Тоя е пълен с миналогодишни *** ,но проблема е ,че за 15,20 километра взимат 3 лева в двете посоки 6 и трамвай до някаде и обратно над 3 лева стават близо ,а и повече от 10 лева ,с автомобил и сам е по евтино ,после защо има задръстване и въздуха бил мръсен

73

Подуенец

преди 6 години

От 2007 година съществува фирма наречена UBER.Създадена в Сан Франциско. За 10 години съсипа транспортните фирми в САЩ. И държавата нищо не предприма.Не е само България. Мисля че опита и в България, но държавата я посече.Копърките я дублират.

72

пенко

преди 6 години

"Законното"място за такъв превоз е на 50 менра от " околовръстното "-спирка и на близо! Не би трябвало нарушителите да избягат от /и моето/ ПЕРНИШКО възмездие !!!!!!!

71

Анонимен

преди 6 години

Е заради такива плондери умният красив Бьлгарин неще да се врьща в такава мутренска кочинка.

70

правилно

преди 6 години

Командировка в Бакърената , че е по-близо от Малашевци .

69

боби софиянчето

преди 6 години

Какво се разправяте ? Тая пълна с газове торба получава няколко милиметров аспирин против главоболие и туй то !

68

Анонимен

преди 6 години

До Така еЩото несподелено е безопасно - с 20г. таратайки, алкохолизирани ""професионални" шофьори и летни гуми зимъска за по евтино. Колкото и да *** фирмаджиите истината е, че докато услугата не се подобри, хората ще предпочитат да пътуват на цената на билета.

67

Така е

преди 6 години

Споделеното пътуване е изключетелно опасно , както и такситата. Не знаеш дали няма да попаднеш на някоя Дивна и да те убие.

66

айде бе

преди 6 години

А лобито на автобусните превозвачи как съсипа БДЖ?А наглите копърки, които просят по спирките (возят на цената на билетче) как прецакват автобусния градски транспорт?Само, че БДЖ и градския транспорт се дотира с нашите пари, тоест тези нагляри ни цакат нас.Така, че ползвайте или споделен транспорт или градски/държавен такъв!

65

Кьорсуфра

преди 6 години

Фирмите превозвачи не е ли време да си сменят автобусния парк.Возият ни в едни раздрънкани курници от90 и имат претенций.

64

у

преди 6 години

До уоп грешка- счупете

63

у

преди 6 години

Я му шчупете носа на този, но после полицията ще ви арестува и обвини вас така е в БГ

62

Анонимен

преди 6 години

а на спирката има ли кошче за повръ щане, че при тази гнусна гледка на толкова сланина...

61

Дзъ

преди 6 години

Перничани моля да се стегнете - губите си имиджа... всеки да е с винкел в ръка на тая спирка... ей така за кеф

60

rushi.gonamushi

преди 6 години

Тоз балбутин мяза на ше.бек

59

Мен

преди 6 години

Хубаво да има споделено пътуване. Но нали сме далавераджий ,та веднага се навъдиха такива с коли от по 300лв. Опасни коли , и по цял ден возят ,че нали не е тежка работа. И се препират един с друг, кой имал право да вози,кой не . Иначе викат работа няма хахах но те са привърженици на средичката :)...

58

Негър скиор

преди 6 години

МВР е организирана престъпна група. Да се закрие веднага. Аз отказвам да плащам повече данъци и да ги издържам тези мутри. Отказвам се от българско поданство.

57

Моряк и половина

преди 6 години

Тия фирми са ***! Защо трябва да плащат хиляди за данъци, такси и всякакви други щуротии, като могат да си купят 100 опелчета на газ и да им излиза по-евтино и да няма напрежение за пътниците! Щом схемата с частни автомобили работи, значи не е чак толкова незаконно!

56

Американ

преди 6 години

Тая тлъста cвиня някой да не я заколи накрая.

55

Bobo

преди 6 години

Е... ти дебелия плондер с тоя анцуг селянин од класа. Една бухалка и бой у тъпата глава до каде му изтече мозъка. А за перничани честно казано ***..........