339

Бибитко

преди 2 години

Това е най-разумния и безболезен сценарий за човечеството

338

Тъб каманизд

преди 3 години

Да да да господар на света в неговата кратуна кагебистка. Баси платените драскачи в тоя червен а.нал Фес БГ:D

337

НАРОДЪТ

преди 3 години

Сроред мен тези думи са приписани на Ванга от кгб. Запис??? Не. Документ? Не.

336

10101111101010111111

преди 3 години

Code - "Всички ще се стопят, като лед, само един остава недокоснат - славата на автентичния Владимир...............

335

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости ,Ванга е измислена и движена от ДС пророчица.Къде точно са предсказанията....при Нешка дето си хортува с нея нощем.

334

Анонимен

преди 6 години

Тя е говорела за Владимир Расате- не за тоя крондир!

333

Анонимен

преди 6 години

дрън-дрън та пляс... пак се приписват някакви пророчества, където никъде не за записани и документирани. Важното е, вЕрвайте в СССР!!!

332

ала-бала

преди 6 години

А защо никой не коментира думите на Ванга-Русия ке падне...А това е самата истина,а не глупостите за някакъв си Владимир,освен ако не ставма дума за Владимир Илич Ленин.Много хора свързват предсказанието с блок Русия в Русе,който е наклонен и може да падне.Но явно става дума за бедната държава Русия ,която отдавна е паднала и продължава да копае дъното.

331

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 334И кой точно е източникът на информациятя, че Олга била внучка на Борис I? Нешо ми мирише на художествена литература. Точно като пророчествата на Ванга.

330

Анонимен

преди 6 години

До ВладимирСветослав е син на Елена /Олга/, дъщеря на Расате, но е ревностна християнка, една от най-високообразованите жени в света за него време. Пощадена е от дядо си Борис заради вярата. Омъжва я с мисия за Игор, основава град Плиск-ов и носи много ценни старобългарски книги със себе си, сред които е и Евангелие, познато по-късно като Реймско.Светослав, който нанася голяма щета на България, има големи амбиции, но бащата на Елена не е багрянороден, освен това престъпва клетвата си.

329

Анонимен

преди 6 години

Знае жената.

328

Анонимен

преди 6 години

А Тръмп няма ли да командва? поне америка?

327

Подкрепям Русия

преди 6 години

До ВладимирАз смятам да разчупя каръка в Българската политика и да не съм отново на страната губещите.

326

A..!

преди 6 години

Каква е тази статия?Вгорчихте и без това горчивото ежедневие на зелените!(кофти е да знаеш че си бита карта)И увеличихте нивата на зеленото към черния спектър... (сега има да плюват, да плюват - нали всичко им е черно)

325

пийй си апувити

преди 6 години

отрицателистите да се ненанинят ами одма да си пият весело-паралитичните капки, хапки и глътки до дека се парализират от смех

324

Владимир

преди 6 години

Ако потърсите книгата на Сидоров, ще разберете че Ванга приказва за княз Владимир, който покръства Русия. Бащата на същия Вовка, е Светослав, който напада и превзема България по времето на Борис II. Владимир пък напада Волжка България...Все отбор юнаци.

323

До 320

преди 6 години

До До 310Ако си живял наистина в СА, искам да отговориш веднага на какъв адрес. Щото аз светкавично ще ти напиша адреса, на който живях там. Простоне ти вярвам. Газ! Бързо, нямаш време! Газ!

322

Анонимен

преди 6 години

Аз се съмнявам в това тя да е черпила информация от достоверен източник. Когато правиш предсказания, или виждаш нещата, или ти се казват чрез ченълинг. Тя е казвала, че се свързва със същества от планетата Вимфим, които искали да помагат. На мен лично това ми звучи да се е свързала със Сатаната или друго същество от астрала. Там освен създания има и егрегори, паразитни образувания, и блокирани духове, които искат да се инкарнират.

321

Анонимен

преди 6 години

ПОКЛОН

320

Анонимен

преди 6 години

ВАНГА НЕ Е ПРЕДСКАЗАЛА СМЪРТТА НА СУПЕР БЛИЗКАТА СИ ПРИЯТЕЛКА ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА И ГО Е ЗАЯВИЛА ПУБЛИЧНО!!!ТЪЙ, ЧЕ ВАНГА Е ПРОРОЧИЦА ОТ НИШ КЛАС!