26

Руснака

преди 6 години

Да ви таковам и у сигнала.Много интересно как 3-годишното човече е възкликнало, че и е разбрало какви са тия кълбета дим...АРЕ СТЕГНЕТЕ СЕ БРЕ, подминавате паднали хора на земята, загрижили сте се за кълбетата от дим от автобуса, карайки автомобила си с ДВГ, ако беше Тесла *** дойди ама... инак си мятаме найлонките в гората ) Спасете Пирин А?

25

Комуне

преди 6 години

До Данчето май послъгваДе видя автобус от комунизма в София? Няма такова нещо, преди 2010-та почти няма останали, преди 2000-та вероятно няма нито един.Този на снимката е с махнат филтър за твърди частици - като наближат половин милион километра, така става. Ако сменят на автобусите, ще те накарат да смениш и ти - приготвил ли си 5 бонки за филтър и хилядарка за катализатор?

24

Данчето май послъгва

преди 6 години

Недейте така. Данчето нали ви каза, че се возите в най-дъ бест шукар градския транспорт?Е, 50% от превозните средства са от комунизЪма, ама това са подробности!

23

Анонимен

преди 6 години

Ааааа, ама щом кака Данче каза, че транспортът екологичен, значи е такъв! Може цялата Менделеева таблица да бълва, ама щом тя или Бате кажат нещо, просто нямаме право да се съмняваме. :))

22

младен

преди 6 години

Де ги видяхте тия калба дим бре?. Какви други съм виждал........тоя си е направо ЕВРО 10

21

котенцето

преди 6 години

Тоя МАН като го гледам май не е първа младост а и когато е произвеждан дизелчо е имало съвсем други еко норми така че мър мър мър ...

20

До 18

преди 6 години

10 пътника в автобуса и 5 автомобила с по двама души - много се съмнявам, че с автобуса е по-екологично. Ти да не си мислиш, че има 40 човека в такъв автобус!!! Това на никой не го пожелавам.

19

Анонимен

преди 6 години

Ако не бъркам линии 69 и 70 се обслужват от фирма Карат С. Не знам дали в договора с фирмата има изискване какви да са автобусите.

18

Анонимен

преди 6 години

И пак е по-екологично от 40 автомобила.

17

Мазния влак

преди 6 години

До ТерсенетоВ прованса много обичате да търкате билетчетата на Пеевски. И чакате да падне нещо, ама то не пада все сте си такива мyxльовци.

16

Софийска баница

преди 6 години

До Селянина с колело"... никой не мисли за провинцията. Аз искам да попитам в малките градове и села кога ще имаме някакъв транспорт???!!"С изказването си показваш какъв ви е проблема в провинцията - вечно чакате някой друг да ви оправя проблемите и да ползвате всичко наготово. Вие кметове нямате ли, глави на раменете си нямате ли, че да помислите как да си решите проблемите? Но мисленето никога не е била силната ви страна. Друго си е да чакаш наготово и да обвиняваш за всичко софиянците.

15

Анонимен

преди 6 години

И какво като дими?! Една печка на дърва и въглища дими много повече, а ако сложат и гума в печката, автобуса е направо екологично чист на този фон.Някои се престарават на тема екология, а винаги такова престараване води до по-лошо.

14

Анонимен

преди 6 години

"отработени вредни газове", при това "такова количество".Това, което се вижда, не са газовете, а сажди; Дори не са финни частици...

13

Анонимен

преди 6 години

То не е само по Бистрошко шосе, и линия 67 към Симеоново е така, да не говорим за 50 годишните автобуси към Алеко

12

Селянина с колело

преди 6 години

Никакви афтобуси за Софианци, те всички имат коли и само се оплакват от това и онова, а никой не мисли за провинцията. Аз искам да попитам в малките градове и села кога ще имаме някакъв транспорт???!! В бистрица живеят само паралии и богаташи, не им пука за автобуса.

11

Еколога от АЕЦ

преди 6 години

Тази новина чудесно кореспондира с управлението на държавата.Много шум и фанфари , а реалноста жалка , та даже трагична.Със стари ..... нов бардак не се прави.

10

Истината

преди 6 години

Някои така и не разбраха, че в София наднормено замърсяване дължащо се на пътните превозни средства няма. Единственото наднормено замърсяване в София се дължи на използването на твърдо гориво, най-вече за отопление в най-студените дни, т.е. използването на въглища, дърва, стари гуми и т.н. Колкото и да димят превозните средства в София, наднормено замърсяване няма. При това колите в София са относително нови - средна възраст около 11,5 години и замърсяват малко, а и са малко на брой.

9

Анонимен

преди 6 години

Това чудо къде минава технически преглед? Сигурно в някой пункт на катаджия, или даяджия, където и кораб ще прекараш на ГТП.

8

Чиновник

преди 6 години

Ако общината купи нови автобуси, простолюдието ще мучите, че имало корупционна схема и се харчели много пари. Затова няма нови автобуси за простолюдието. Тия ще се движат, докато могат и ще се возите в тях, понеже от всичко разбирате.

7

Коля

преди 6 години

И пак един такъв бълва по-малко отколкото 70 голфа без катализатор едновременно в града ... Идеята на екологичното в градския транспорт е друга изначало. Естествено това не оправдава употребата и неподдържането на превозни средства с изчерпан ресурс на употреба.