247

криста

преди 6 години

Хахах, много ми хареса постът на Т.Ерменков ! Един лайк от мене !

246

П.Петров

преди 6 години

Най-дразнещото за западните политици в поредния избор на Путин е, че не могат да кажат, че не е избран демократично. Ако кажат, че е избран заради манипулиране на общественото мнение, това би уронило обосновката на собствения им избор.Светът се управлява от олигарси, които използват медиите за манипулиране на общественото мнение! Демокрацията при *** електорат е утопия!

245

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОАбе пезевенkин, за теб няма ли НК, НПК? Или онези мърди не могат да мръднат затлъстелите си дирници, да дойдат и да ти сложат едни белезници! Нещо много взе да си изтървяш нервичките и да показваш раздвоения език! Ще взема мерки! Трепери!

244

Анонимен

преди 6 години

Десиславо Танасова, че като е народен представител Таско на държава член на ЕС, не може да обижда ЕС или САЩ? ЕС и САЩ ли го избират за народен представител, *** *** маллоумна? То да си пррост гербераст не е лесно.

243

Анонимен

преди 6 години

Референдум за напускане. Няма повече да се търпи тоя гнет.

242

не обединен патриот

преди 6 години

Всичко което е надуп"но на изток , запад или юг , трябва да получи здрав хайдушки шут отзад.

241

Анонимен

преди 6 години

Браво на Таско! Право в герберунгелската халка!

240

Анонимен

преди 6 години

Защо обаче Путин не прави КАТО СВОЯ ДОБЪР ПРИЯТЕЛ ЕРДОГАН И НЕ ВДИГА РЯЗКО МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА И НЕ ВКАРВА СИВИЯ % В БВП,МИ ЩОТО ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА Е ДВА ПЪТИ ПО-НИСКА ОТ ПРЕДИ 5 ГОДИНИ,ЗАТВА!!!Все пак от май месец будьет увеиличьение,зарьплата будьет околА триста наших льева!!На повечето българи само ако им събереш парите от имотите ще се окаже че бая западняци с големите заплати и още по-големите заеми са бедняци сравнени с нашего мрънкащего брата.Сухо имаме по-малко ама па имоти по няколко!

239

Х

преди 6 години

У нас обявяват резултатите в 18.55h.!А в 19.10 зачочва прес конференцията на победителите - какво от това че бюлетините още са в урните.!?!?!

238

До Sf

преди 6 години

Приятелю, и Русия и Сърбия се обезлюдяват, но защо, защото всичко читаво бяга при гадната демокрация на запад:)

237

СатаНАТО™

преди 6 години

Такива като Таско и Иво Христов трябва да се пребиват с мотики и прави лопати.Такава гад ако се добере до власт,ще набута половината народ в концлагери.

236

Анонимен

преди 6 години

Това за бедната България в ЕС е много смешно клише,миналата година Румъния отчете небивали нива на растеж,ами оказа се че Румъния е направила това което направи и Турция преди години ПРОСТО СИ ВКАРВА ПРЕДПОЛАГЕМИЯ % СИВА ИКОНОМИКА В БВП!След това все пак заплатите но и цените трябва да съотстват на този "невероятно"висок растеж ПРАВИТЕЛСТВОТО В РУМЪНИЯ ТОЧНО КАКТО И ЕРДОГАН НАПОМПВА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА!В крайна сметка ръст в Румъния 14% на заплати в България 12% т.е. цялата пара в свирката!

235

Анонимен

преди 6 години

Всеки във властта се изхабява, хората винаги искат промяна и се надяват на нещо ново и по-добро, НО при някои народи не е така, например Северна Корея и други...

234

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля че 233 живее в *** на ГЕРБ.

233

Анонимен

преди 6 години

До КЕКСМного е смешно да се хвалиш, че си успял да направиш един КЕКС! Значи е събитие при теб? Правех по 3-4 всяка нощ и през ум не ми е минавало, че това е нещо за хвалба. Кофти беше, като започваше да личи по сините кръгове под очите. Хайде със здраве, да те спохожда всяка седмица - две!

232

Sf

преди 6 години

Ko vi prechi Putin, ne razbrax...demokraciqta na zapada e tolkoz hubava che ostanaxme bez Sela,pytishta,proizvostvo i Najvaznoto MLADI XORA

231

Учуден

преди 6 години

Бе то и Борисов управлява в коалиция.!!!

230

Анонимен

преди 6 години

ПЕС,Мес, ЕС все тая разградска .....;)Полския президент каза че ЕС действал като СССР, а ние тук ще им се радваме докато ни карат да им се дупимм

229

Анонимен

преди 6 години

Таско, ***.и.н.о, тези 77% само дето не ги обявиха още наобяд. Преди така правеха! Сравнете качеството на живот в нормалните държави с това в най-богатата на природни ресурси държава и извода всеки с акъл в главата ще си го направи сам. Минималната заплата в Русия е 270лв. После ми говорете, че сме най-бедната държава в ЕС, да но в ЕС, клубът на богатите!!!

228

Анонимен

преди 6 години

Комуняри нали знаете какво означава някой няколко мандата да печели с над 70% при това ПРИ ВЛОШЕНИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ,ОЗНАЧАВА ИДИО..ЧЕТА ДИКТАТУРА!!Но от викащи по улиците лелки в тежък климактериум какво друго да се очаква освен идио..щини.