100

Анонимен

преди 6 години

Само промити от пиндоскатапропаганда мозъци могат дасе чудят каква е икон. системав Русия , Китай и т. н. Чететенапример Т. Пикети и ще разберетече западният капитализъм енякаква фантасмагория коятови я продават като истина отпоследна инстанция .

99

Джон

преди 6 години

Русия върви с бързи крачки към някакъв хермафродитизъм на социализма, не може да имаш капитализъм и милиардери ,и в същото време вожд ,спасител от вражеските капиталистически страни и да печели с тия проценти характерни за социализма, господ да е на помощ на Русия след Путин ,АМИН .

98

Аритметка

преди 6 години

Ами като бягат руснаците от Путин, защо в България печели 80 % , както и в секциите в САЩ и т.н???

97

Анонимна

преди 6 години

Руснаците бягат от своята държава.Винаги са били лъгани,като нас българите.Путин, колко хора унищожи? Русофили, защо го величаете? Руският народ живее зле . По това как живеят хората, ще разбереш какви са управляващите!Ние българите и руснаците работим за жълти стотинки! Това е истината!И там има милиардери, които ограбват Народа.

96

Анонимен

преди 6 години

Че то в социалистическа държава е нормално да се печели с голям вот и от един човек. Голяма хвалба.

95

Ели Минск

преди 6 години

Браво на Меи сплоти Русия Путин спечели!!!!!!

94

к

преди 6 години

Путин спечели с 76% от гласовте !!!ното един западен измикярин никога дори не се е доближавал до такава популярност - дори Чърчил не е имал такава подкрепа Русия е злобно и несправедливо атакувана от световния еврейски заговор - резултата е обединена, сплотена и силна Русия !Запага и САЩ се уплавляват от група изкуфяли 100 годишни еврей-олигарси които са на път да се самоунищожат

93

Анонимен

преди 6 години

До 95 Нещо грешите в Русия вече няма такава идеология. Там цари първоначалното натрупване на капитала. Не управляват комунисти и социалисти, а партията на Путин, която няма общо със социализма и пр.

92

Анонимен

преди 6 години

Специално благодарим на г-жа Тереза Мей и г-н Борис Джонсън , за неистовите им усилия с които направиха възможна разгромната победата на г-н Путин на президентските избори в Русия!!!

91

Анонимен

преди 6 години

Как е възможно е идеология, която трябва са има равенство - едните са милиардери ? А другите пият шампоан ??? А президента има състояние за малка държава.Нека ми обяснят тези, които викат слава русияя . Мерси.

90

Анонимен

преди 6 години

Като глефах вчера интервютата с руснаците , как бяха облечени и как плюха джуджии. Ми стана жал. Гласуват щото няма алтернатива.Успокояват се с патриотични слова, докато страната тъне в олигархия и ембарго. Единият руснак: като трябва да гласуваме ни говорят за ВСВ, а после нищо. Хахахах

89

Анонимен

преди 6 години

Слава на Русия и Владимир Путин.

88

Анонимен

преди 6 години

Този Иво Инджев да вземе да се скрие някъде и да не се показва.

87

Анонимен

преди 6 години

В момента по радиото чувамИво Инджов да препоръчвакак трябвало да се демократизираруската полит . система . След товаго представят като преподавателот великотърновския университет.Назначението му там на подобнадлъжност е голяма грешка ,

86

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията се лансира катоформа на управление в сащ , къдетосъщо има робовладелска формана обществения строй . Т. е. тозитермин е фалшив . Истинскияттермин е народовластие .

85

Анонимен

преди 6 години

Антидемократичната пропагандае правилна пропаганда .Това коетоса пропуснали да ви кажат е , чедемос на старогръцки не означаванарод .Думата е лаос . Демос еимето на квартал в Атина , къдетоса живеели богатите робовладелци .Демокрация означава власт набогатите робовладелци от Демос .Виждате ли връзка с днешнатадействителност и вашето положениев нея - няма нищо случайно .

84

язе

преди 6 години

И още една умна стъпка на Путин: срещата му с победените кандидат-президенти, отново в търсене на единство и сплотяване.Кога у нас нещо подобно може да се случи?

83

Анонимен

преди 6 години

Стандартът им е по-висок и отСтранджа и от София .Да мумислят само ...слугинчета .

82

681

преди 6 години

А нас никой и с нищо не може да ни сплоти. Такъв ни е генът - преди всичко робски, съчетан с много злоба и завист! Вижте общото във всичките убийства в България от последните 2 месеца - изтребваме по роднински, само пловдивският доктор прави изключение...

81

Анонимен

преди 6 години

Българите продадоха родината за турски дъвки Би-Бип , корекомски шоколат с палмово масло ,кастфони и тонколони..