213

Две неща

преди 6 години

Две неща трябва да се забранят-"социологическите" проучвания и националната лотария!

212

До 218

преди 6 години

Обективно погледнато си прав. Реално единствената партия в тоя парламент, която не би направила коалиция с ГЕРБ е БСП. От тази гледна точка наистина единствената реална опозиция е БСП. Не можем да разчитаме и на малки нови партии - както изглежда всички са готови на сделка с ГЕРБ само да има парче от пая за тях. А тоя пай взе да става все по-голям. То се краде от всичко и от всеки. Навярно 90% от всички разходени обществени средства включват 10тък за тоя дето разполага с тях - доверени на ГЕРБ.

211

АМАН ОТ ГЕРБ i ДПС

преди 6 години

ЗА около 2 000 000 000 ограбвани от народа годишно за бюрократите в Брюксел лихвата е над 1 000 000 000 живи кървави лева годишно/подават проверяващи наглия ГЕНОЦИД СПрямо БЪлгарите чрез менкани на власт в София.Вероятно експерти отчитат липсата на живи пари у над 70% от населението и превеждането на живи милиарди от оборотни пари за чужда вражеска бюрократична структура /Европейски съюз/

210

Анонимен

преди 6 години

Мълчат в армията, защото по закон нямат право на стачки, протести или митинги по никалъв повод. Ако кажат нещо им посочват вратата. Те си купуват с лични средства доста неща, за да могат да работят.

209

АМАН от Некадърници

преди 6 години

СКоро ЮНкер обяви подкрепа з а крадците на милиарди от БЪлгария подставени на власт. Да се провери колко още е обещал Борисов в Брюксел да краде от народа з а издръжка на наркоманите от Брюксел.НАпомнят, че досега крадяха около 2 000 000 000 живи лева годишно.това са над 2.4 годишни военни бюджета за издръжка на цялата ни АРМИЯ..

208

Анонимен

преди 6 години

Опозицията са БСП.

207

Армията нема храна

преди 6 години

Армията даже няма обувки за мокро и снежно време..Откраднали им ги платени престъпници временно на власт.НЯмат нормални дрехи ,каски,НЯма ги самолетите,танковете ,БТР,гаубици..НЕМА ПРОТЕСТИ МЪЛЧАТ КАТО РИБИ НАПРОЛЕТ.

206

Анонимен

преди 6 години

Освен,че купуват и манипулират изборите,си търсят и патерици.Останалите партии трябва да се обединят и да не се лакомят,оставете ги без патерица!

205

Анонимен

преди 6 години

Привидно са политически опоненти, а всъщност се споразумяват помежду си за всичко. Затова сме в тази безизходица вече близо 30 години, изкуствено ни държат така бедни.

204

Отровиха МВР

преди 6 години

ЗА да немат проглеми крадците на милиарди от българия през бюджета отровиха армията и полицията тотално. МВР служителите с е следят с нано скенери и микрочипове подавани им през устата и със спец озверяващо озлобяващи съставки пускани им в кафето вкл автоматично от спец автомати../вендинг /Ползват платени прокурорчета за набеждаване на неудобни и за прикриване на престъпницiте на власт.

203

До 207

преди 6 години

Бюлетините ги брои Мишо Константинов-една от патериците на ГЕРБ.Сега ясно ли ти е защо ГЕРБ печелят?

202

АМАН от наглеци

преди 6 години

Държат ги на власт чрез пси активни нарко спец добавки подавани чрез ХЛЯБ<БЕЗАЛКОХОЛНИ<КИСЕЛО МЛЯКО и пси активни клипове по телевизии.Неудобните с е блокират д а не гласуват през лични карти с тежко терористични съоръжения вградени..

201

аман от престъпници

преди 6 години

Става въпрос за НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ МАскирани като ПАРТИИ.Менкат ги на ВЛАСТ с цел ограбване на десетки хиляди милиони годишно от БЪлгарския народ.Играят в един отбор с ДПС..ЛИквидираха ударно милиони работни места в БЪлгария. Селата и малките градове вкл Свищов са пред ликвидация.НАд 5 600 000 българи НЯМАТ ПАРИ ЗА ЖИВОТ В БЪЛгария..Живеят ден за ден.НАд 2 790 000 нямаме НИКАКВИ ДОХОДИ..Договориха се на ДОндуков 1 да са червеникави /бсп дпсна ДОндуков 2 да са кафеникави/герб

200

Анонимен

преди 6 години

Главният проблем е какво става в избирателните секции, как се гласува, кой гарантира контрола по затворените вече пликове, как се доставят в ЦИК и най - вече кои ги броят.

199

Неда

преди 6 години

Къде са комунистите- в ГЕРБ- слагай плюс в БСП- слагай минус

198

Гнус ...

преди 6 години

Платените социолози са по-лоши от най-долнопробните ***...

197

Sido

преди 6 години

Аз не знам за тия социолози, обаче усещам, че ББ ще си падне на шията на следващите избори. Освен ако не се получат пак едни отворени чували с бюлетини и т.н. И те не знаят какъв огън им гори под краката но се вижда, че усещат дима. Цялата пропагандна машина е задействана. Дали не се готвят за един предсрочен вот? Повечето медии вече са собственост на мутренската пасмина и това го казаха дори независимите журналисти. За корупцията също си казаха думата от Европа.

196

Анонимен

преди 6 години

Така си е, но бързо си намират " патерици " да ги подпират, сменят си имената, вливат се в коалиции и след изборите вече установяваме кои точно са и за кои неща са ни лъгали преди това, а и после като вземат властта. Дори и на ден по няколко пъти си сменят позицията по един и същи въпрос. Както и да гласуваме, все сме излъгани и то от всички политици.

195

TOVA E LYJA

преди 6 години

AZ NE POZNAVAM NIKOI KOITO SCHTE GLASUVA ZA GERB I BSP A VIE?

194

....

преди 6 години

5.1%...Много сте надценили "наколенките" на Обединените ***,милите драпат,даже Симеонов и Касабов с 1% подкрепа, не само споделя една и съща сграда с Десните,а ще се коалира с тях...по презрян от "Еднокнижника".