33

Анонимен

преди 6 години

НАЙ-МАЛКО 10% Е РАЗЛИКАТА,ШУМКАРИТЕ НИКОГА НЯМА ДА ВЗЕМАТ ТАКИВА ПРОЦЕНТИ-***-НЕЛИЯ И ДРУГРКАТА СТАНИШЕВА РАБОТЯТ ПРОТИВ ТЯХ

32

Анонимен

преди 6 години

Като искаш да изгониш комунистите от БКП трябва да започнеш от Суджук ефенди!

31

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен27Коя е леката жена от Монтана? Нещо май не ти е вярна информацията, поне се информирай. От Монтана имаше една "лека" жена, дясна ръка на Борисов беше, казваше се Фидосова?

30

ГЕРБ forever

преди 6 години

На зло куче зъл прът.Само така. мреееееттттееее

29

Анонимен

преди 6 години

Това не е експертно изследване, а лобистко...първото изречение говори достатъчно...Ама ГЕРБ сега нали са на зор...

28

Анонимен

преди 6 години

Какво общо има оптимизмът на българина с ГЕРБ и БСП?

27

Анонимен

преди 6 години

ОСТАВКА!!!!!!

26

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен17 Коя е Михайловградската? Я внеси яснота? Аз съм от този край, но не знам някоя от Михайловград да е начело. Знам със сигурност обаче че комунистите от Михайловград се отказаха от централата в София, като започна да им налага тяхни хора на първите места в листата, та се наложи да ходят софиянци на място в михайловград, да ги убеждават да се върнат в правата вяра.

25

DiesIrae

преди 6 години

До ПредложениеС партии и без тях докато в управлението са бивши БКП-та били те сини (герб), червени (БСП), зелени, ***, пенбени и тн. Няма да има промени - просто трябва да се въведат изисквания за да може да се кандидатираш - 10г. трудов стаж в реалната икономика (частен сектор, държавни служители да нямат право да се кандидатират), право да се кандидатираш 2 пъти (избран или не това е) в живота, да не си имал червена книжка (задължително), да не си бил в ДС като за начало.

24

Анонимен

преди 6 години

ОСТАВКА за мафията ГЕРБ!!!

23

Анонимен

преди 6 години

С какви пари леката жена от Монтана плаща на троловете тук?!?!?

22

генчо

преди 6 години

21,1-18,4=2,7(3клас)

21

Морски

преди 6 години

Това че ГЕРБ водят не е повод за радост а за тъга,тия съсипаха България.

20

До Симеонов

преди 6 години

Вярваш ли си?

19

Един от Северозапада

преди 6 години

Ако тия 1004 анкетирани лице в лице, са анкетирани в центъра на София, разбираем е резултатът.Защо не направите анкетата минимум на 80-100 километра измън Околовръстното на София? Направете една анкета във Видинско, селата покрай границата, селата с преобладаващо ромско включване, селата, дето основното препитание са кражбите и работа по програма за временна заетост? Анкетирайте и тия, в Гърция, Италия, Испания, дето зарязаха семейство и родители за да изкарат някое евро?

18

HeinrichHimmler

преди 6 години

Какъв оптимизъм ? Оптимизъм има само за шайката на бойко, която вирее сред овце и роми, на които купува евтино гласа. Оптимизъм за взимане на ЧЕЗ сигурно от Делянчо и Бойко. Живеем в държава прогнила от корупция и никой не прави нищо по въпроса. А ежедневно сме облъчвани от медиите, как тук се живее като в рай. Докога ще бъдете овце в собствената си държава и ще оставите едни мутри да управляват и да ви бъркат в джобовете ?

17

Симеонов

преди 6 години

При капитализма е така - има хора които знаят,могат,предприемчиви са и работят.Тези хора печелят добри пари и си позволяват все повече неща-жилища,коли,потребителски стоки.Неслучайно през първите два месеца на годината имаме увеличение на покупките на нови коли с 40% и жилища с 16%.Това се купува с пари,а не с хленчене.Някои се справят прилично,други криво-ляво,кой както може.А неграмотните,некадърните и мързеливите завиждат и мечтаят за някой като путин,да ги оправи.

16

Анонимен

преди 6 години

С ТАЯ МИХАЙЛОВГРАДСКА *** НАЧЕЛО НИКОГА НЯМА ДА БИЕМ ГЕРБ,ТАЯ МИСЛИ САМО ЗА МЛАДИ МОМЧЕТА

15

Лелеее,

преди 6 години

След победата на Путин,*** боцопитеци ще се успокояват с измислици,как ГРОБ води пред БСП. Едва дишат завалиите..... Къде ви е Боцко,бе. Пак се е снишил докато мине бурята. Завалията. Проверете дали не е вдигнал кръвното,преди с вроденото си лицемерие да честити победата на Путин..... Текстът трябва да се обмисли и прецизира. Не е лесно,когато си прочел само една книга и то....до средата.

14

DiesIrae

преди 6 години

Вместо да харчите пари да питате все същите 1000 човека (уж случайно (наши хора) избрани) защо просто не погледнете коментарите под статиите в сайтовете?И от там ще видите, че 95% от българите са отвратени от всички партии и като изключим някои индивиди които по един или друг начин се блажат от дадена партия всички останали не искат да чуят за която и да е политическа формация. Рейтинга на които и да е политик е отвратителен и хората имат повече вяра в Йети отколкото в политиците.Оптимизъм няма