32

Анонимен

преди 6 години

По-долу: '' Най-видния терорист вече го избраха за пореден път за президент.''. Любезни, сакън, не се коси - за колкото и поредни пътя да го изберат, няма никога да догони един средновековен лъжепророк, основал ''религия'' - побратим на нацизма, пред когото и ти вероятно биеш чело...

31

Liksar

преди 6 години

Aaa, to samo u sofiisko pole sa dosta poveche...glei kvi okopi, dupki, lokvi ...pa i plateni s vinetki sa gi napravile...

30

Анонимен

преди 6 години

Най-видния терорист вече го избраха за пореден път за президент.

29

точка

преди 6 години

Танте Меркел и брюкселските зелки поканиха ислямските терористи в Европа на безплатен живот на гърба на европейския данъкоплатец.Присетил се Роб Уейнрайт да ОБЯВЯВА нещо което всички европейци знаем.Институцийте са се превърнали в папагалски говорилни.Празни приказки ,никакви действия.Нямаме нужда от недействащи институции.

28

polvo

преди 6 години

''до 1'', какви ли въртели е правила руската мафия, щото в Европа да се озоват освен ''сирийски''( по техните думи) ''бежанци'', и такива от - както в друг коментар споменаха - Мароко, Алжир, Косово, Иран ( и тия ли са ''бежанци'', след като там война няма?!?) Ирак, Пакистан, Афганистан ( и ако можеш да ми обясниш какво е руското присъствие в споменатите 7 територии??? И на руската мафия - в частност?)?

27

polvo

преди 6 години

Извинявам се, в предния ми коментар да се чете ''с КОЗНИТЕ на руската мафия!!! ''.

26

polvo

преди 6 години

По твоята логика, ''do 1", всички, дето , награбили въпросните плюшени мечета, се деряха ''Flüchtlinge Willkommen!'', са агенти на руската мафия! По твОята логика и самата ефдейотлерка (комсомолка демек) Меркел е агент на руската мафия!! По твоята логика ПЕГИДА и ''Алтернатива за Германия'' са единствените в Швабско, дето са наясно с кредите на руската мафия!!! Любезни, то само със зубренето на корана тия работи не стават: хем да послъгваш, хем лъжите ти да хващат дикиш!!!!

25

polvo

преди 6 години

По-долу: ''Точно Европата искаше безопасна зона за бежамците в Сирия,но Русия не искаше,за да може бежанците да стигнат Европа и да има проблем.Пращаш бежанците,правиш един два атентата и Европата е под натиск и разиденена какво да прави.Идеално за руската мафия,за която се споменава в статията,нали.''. Аааа...сега ми просветна! По твоята логика плюшените мечета ,с които бяха посрещани ''бежанците'', са Ако не произведени в и внесени от Русия, то платени с рубли!.( следва)

24

Бай Иван

преди 6 години

Веднага да го съдят за дискриминация ,как може така да се говори за клетите майки с деца -30 годишни ,представящи се за 13,хелзинкския комитет къде спи ,либерални меки китки ,а вие ;) ???

23

Анонимен

преди 6 години

Кой ми *** в гащите!

22

Славян

преди 6 години

А турските терористи тираджии дето трепят хора по пътищата в България и после бягат за анадола докога българският съд ще ги пуска?

21

Факт!

преди 6 години

До do 1Ти разговарял ли си с французи германци и тн западняци по темата бежанец.Ако кажеш нещо против тях веднага те обявяват за расист и спират да комуникират с теб.Западняците си ги канят и ги посрещат с мечета та кой съм аз да ги спирам.Дано в България стандарта продължи да е отчайващо нисък така няма да има пари за помощи и те няма да седят тука както и наще ци.ани а който е умен заплата може да си докара!

20

Анонимен

преди 6 години

Ami zaschto ne gi gonqt?Znachi ES ne misli za sebe si.

19

талибантурист

преди 6 години

Идвам на олинклузив

18

Анонимен

преди 6 години

Ами хайде де, какво се моткат. Да започват!

17

Анонимен

преди 6 години

30 000 ми се струват малко. По-голямо е племето на циниците.

16

Анонимен

преди 6 години

Всеки мюсюлманин е потенциален терорист. Я Европа има милиони терористи. Исляма е психическо заболяване.

15

Анонимен

преди 6 години

Я, каква изненада- след като Меркел и Брюксел напълниха ЕС с бежанци, от нищото се появиха 30 000 терористи.

14

аз-ът

преди 6 години

баси колко много мюсляк има у форумите на ДНЕС БГ, не е истина просто.

13

Анонимен

преди 6 години

TOZIO NE RAZBIRA OT NISHTO--PROSTO KALINKA NA ZAPLATA I BEZPLATNI KIFTETA.