69

Анонимен

преди 6 години

Тези са като ХЕИ-тата. В градини и ясли, където всичко свети, буквално се чудят за кой неправилен цвят на кофа да те глобят. А в мизерните ресторанти, дето парцала за пода е до кюфтетата се траят. Ама там бият и изритват с шутове. Че и тез от ... КОРЗ/ сега ги чувам/

68

Народа

преди 6 години

Решението на общината е правилно.Ами ако всеки започне да прави каквото си иска,до къде ще я докараме.Ами дай тогава всеки апартамент, да си засадят зарзавата пред или зад блока,а.Друг е въпроса,че общината не си върши работата и не поддържа междублоковите пространства.Но,какво да се прави,все пак живеем в тоталитарна държава,където решенията се взимат от един човек.

67

Анонимен

преди 6 години

Всички общини знаем за техния "РЕД". Премахваш междублоковото пространство слагаш БЕТОН на поразия и няма зелени площи. Цял свят нашите кметове мислят така. Не! В целия свят едно дърво се изсича, но на негово място 2 нови или 3 нови зависи от дървото!Само тука трайте си, че още комунизъм . К'во е това "демокрация"?!!1

66

Анонимен

преди 6 години

Правилно! Не може всеки да си бучка каквото му падне, където му скимне! Нашата махала един недобре с главата човечец я набучка с джанки. В града плодни дръвчета да си береш , ядеш или консервираш е пълна простотия, защото са силно замърсени а и цапат, когато капят!

65

тцтцтц

преди 6 години

човешката ГЛУПОСТ и простотия нямат край и измерение особено ако си на държавна службичка не знам само защо все пак човека им е обърнал внимание.трябвало е само да им тегли една умопомрачителна изповед . казано по нашенски .сувня

64

Анонимен

преди 6 години

Много хора си мислят, че един блок може да издържи на каквато и да е човешка глупост. А това съвсем не е така. Браво на хасковските общинари, за съжаление не всички общинари си гледат работата като тях.

63

Анонимен

преди 6 години

Сега е добре журналиста да се ограмоти малко зщо до стени на блок не се садят големи дървета и лозници, не се бутат носещи стени за "подобрения" и да напише една статия за да поограмоти тези селяни, че в блок се живее по правила за да не падне блока върху всичките.

62

Анонимен

преди 6 години

Oбщината е собственик на имота включително и мястото на което са блоковете .Ако стане заметресение и паднат оставате на улицата без имот и един метър място .Ама на гробищата ще ви осигурят два метра срещу заплащане .

61

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПраскова да засади?! Може, ако получи разрешение от КОРЗ! Май не си чел внимателно и не си знаеш задълженията. Готов нарушител на реда си!

60

Анонимен

преди 6 години

И да ги засади дървената мафия ще ги отсече.

59

Анонимен

преди 6 години

За пръв път чувам, че има такава служба КОРЗ! Веднъж звънях в РПУ-то, че един подлуди квартала, дежурния рече, че имали лимит на бензина и само за сериозни неща ходят. Вече не им звъня. Тия КОРЗ имат ли национален телефон, повече да не безпокоя полицията. За един приятел питам?

58

Анонимен

преди 6 години

може да звучи абсурдно за вас, но в случая от общината са прави. Който е имал ела в двора си знае за какво става дума. Корените й попиляват всичко наоколо. Да беше засадил плодно дърво с корени които не създават проблеми - праскова примерно

57

Анонимен

преди 6 години

Какво става в тая държава? Дядо сече изсъхал орех в двора си, друг пък сади незаконно елхички, трета отглежда агресивни пуйки с 2 стръка канабис, всеки втори с незаконен казан за ракия ... пенсионерската престъпност избуява и вече взе да достига невиждани размери. Тия с по 200 лв. пенсии подкопаха държавата, ако взимаха 500 лв. - Пабло Ескобар ряпа да яде. Разбирам защо държавата не се кефи на пенсионерите и я избива на геноцид.

56

Пешо

преди 6 години

Малииии , засадих две рустифини в градинката пред блока, то едната я измъкнаха хлапета от съседния вход , ама - сега акт ли да чакам от общината - некой "съвестен" съсед да ме топне...а аз ужким - за добро - дръвче да има, нещо да се зеленее...Да направя такова грандиозно нарушение....

55

Един от Северозапада

преди 6 години

Денят за размисъл е преди изборите, а не след.

54

1

преди 6 години

Божееее, за опасните дървета не ходят да ги режат, но ако човек реши да направи нещо хубаво, ще го видят и порицаят! За какво са тези служби? Да получават заплати само!

53

ХА, ХА, ХА

преди 6 години

КАТО СЕ СЕЧЕ, РУШИ, ЦАПА... ИНСПЕКТОРИТЕ ГИ НЯМА НИКАКВИ, НО КАТО СЕ ОБЛАГОРОДЯВА, СЕЕ СИ "ЗАРАБИТВАТ ЗАПЛАТИТЕ" С БЮРОКРАТИЧНИ ХВАТКИ!!! А ТОЗИ ***, ИНСПЕКТОРА ЗАЩО НЕ СЕ Е САМОИНИЦИИРАЛ И ОФОРМИЛ РАЗРЕШИТЕЛНОТО ЗА ЗАСАЖДАНЕТО НА БОРЧЕТАТА, А МУЙ.ЛЬОТИ С АКТ ЗАПОЧВА??? ОТГОВОРЪТ Е, ЧЕ НА ТАКИВА ПОЗИЦИИ САМО ГА.ДОВЕ ЛАПАТ ЗАПЛАТИ ОТ ДАНЪЦИТЕ НИ И ИМИТИРАТ РАБ

52

БПФ

преди 6 години

Разбира се, за ония които изсичат горите, а вече и парковете - санкции няма !!!! Тая държава няма да се оправи, докато поне 100 000 мpъсни чиновници не бъдат натикани в мините на 10-часови смени !!!

51

Анонимен

преди 6 години

КОгато ти трябват тия от КОРЗ, никаквиги няма, но решиш ли да засадиш дърво, веднага ти се нахвърлят. Боже, пази България!

50

рррррррррр

преди 6 години

Н-к КОРЗ не е ли братовчедката на малкия зурльо дето орева орталъка, че му подпукали родата в общината на Аскьой?Еееех майка му мечка, общинар да си днес! Можеш да правиш тъпотии колкото си искаш!