624

Анонимен

преди 6 години

Някой май живее в миналото и си мечтае за времето на предателя Горбачов, нали?Но руснаците си научиха урока............избраха най-достойния президент.............Владимир Владимирович Путин!!!

623

Анонимен

преди 6 години

Западняците кога ще разберат, че колкото по-агресивна политика водят срещу Русия, толкова повече руснаците се сплотяват и стават по-силни???Кога?

622

Анонимен

преди 6 години

Дъртата вещица Тереза Мей как ли ще преживее победата на Путин??

621

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски завинаги!!!Слава на Путин и на братския руски народ!!!

620

Джендър

преди 6 години

Честит последен мандат във властта,мили приятелю Путин!

619

Анонимен

преди 6 години

6 месеца затвор за русофобите ураа.

618

Снежанка

преди 6 години

Като Русия,няма втора тъй могъща на света,тя е нашата опора,тя е нашата красота,руска сила,руска кръв и руска пот,ще избавят от неволя клетия български народ!!!

617

6 месеца затвор

преди 6 години

Слава на РУСИЯ слава на Путин България с Русия *** за глобалистите!!!

616

DELQN PEEVSKI

преди 6 години

dovechera vsichki slujiteli ot saita sa na kupon v saraite

615

Хано

преди 6 години

Великият Владимир Миродържеца! Да живей!

614

Burzum

преди 6 години

Приближава към 99,99% ...само още 2-3 мандата.....Ленин да се стяга и да освобождава собата ....

613

Мишо

преди 6 години

До EUМного са уплашени тези руснаци като ги гледам с наакани *** гордо си ходят с високо вдигнати глави. А нас европата ни мачка евро-рома и ние му викаме браво!Крадеца влиза в къщата ти изнасилва жена ти и те пребива, а полицаите го пускат след 24 часа, защото е човек на някой. В България има диктатура на страха, решат ли ще ти вземат бизнеса до 5 минути и нищо не можеш да направиш. Да си видял осъден престъпник? Да си видял осъден политик за корупция?

612

Мишо

преди 6 години

До IQ146Отделно нивото на минималната заплата трябва да е съпоставимо с потенциала на потребителската кошница. Що за глупости пишеш. Дай да видим нивата на инфлация тогава и да съпоставим цените на енергоресурси, храни и битови продукти. Що за глупости IQ-0

611

EU

преди 6 години

До АнонименПутин отново е избран от страх, преследване, затвори, мъчения и диктатура! Това цари в тази държава, не се опитвайте да заблуждавайте българите Русофили! А аз как искам да отидете там да живеете!!!!!!!!!!

610

Мишо

преди 6 години

До IQ146Приятелю откога нивото на минимална заплата е реален показател за ръст на една икономика. Ако искаш изкуствено да вдигнеш нивото на подоходното данъчно облагане както се прави при нас то тогава добре, ама това ефективни мерки ли са?

609

До 745 Добрутро.....

преди 6 години

Не бой се. Ще ударим много повече от хиляда. Повече сме от привържениците на Боци.....Русия си избра Путин,а западът ни избра Борисов.За цЕлото ГРОБ от всички гласували- 15%.За Путин....над 70%.РАЗНИЦА БОЛШААЯЯЯ.....

608

+

преди 6 години

До обяд ще има ли 1000 коментара ,а това значи ,че Путин е политик номер 1 в света и уважаван от много и ненавиждан от много ,но той е политика 1 в света в началото на 21 век. Нито Обамчета с Тръмпчета,нито Мейчеа с гейчат Джонсови,нито Оланд с Макрон ,да не говорим пък за баба Меркел.1-Путин

607

Хаха,

преди 6 години

Тереза зМей ще поздрави ли Путин,или ще плюе за да го отрови?

606

Добрутро русофили

преди 6 години

Русофили, ще успеем ли да ударим 1000 коментара?

605

Анонимен

преди 6 години

Правилното заглавие е "Путин отново се самоизбра". Както правят доста мафиоти във властта в днешно време...