12

Митко

преди 6 години

Не вярвайте на американските евреи, които държат хазарта. И там всичко е лъжа. Нагласена работа. Интересно пак в Пенсилвания е печелившия. Също като при нас все в Русе.

11

Анонимен

преди 6 години

До Дзъправ си ! у нас според рекламите - всеки безработен вече е спечелил по някой милион.

10

Анонимен

преди 6 години

Браво не му завиждам независимо че съм беден. Стига хората са мислели че българите са завистливи хора и плюят от гняв и завист. Да ядосваме се с хората в работата си после като се прибереш вкъщи и си казваш най накрая се отървах от тези защото си спечелил от тотото напускай и си живей само се пази от шпиони телефонни измамници и крадци оуу и от банките. Най добре ги инвестирай в биткойни парите никоя банка не може да ти ги вземе.

9

Дзъ

преди 6 години

Браво на късметлията. В нормалните държави има такива джакпоти и съвсем реални печеливши. Дори да му удържат 50% кинтите са си доооста... а в *** имаме реклама с подставени лица - не остана социално-слаб не спечелил минимум 100 бона... пълен цирк

8

Анонимен

преди 6 години

то няма чepни на помощи в USA, това не ти е Европа. Затова черните често прибягват до престъпления защото ги мързи да работят, а помощи няма и отнякъде трябва да вземат пари. Трябва да се учим от USA, в бг помощите са само за познайте кои.

7

Andreshko

преди 6 години

Сега от тази сума почти половината я взема държавата,като такси и на него ще останат окло 230-240 милиона...Държавата се явява съучастник в джакпота.

6

Анонимен

преди 6 години

Този е USA. Те не са като данъчните в БГ.

5

хаха

преди 6 години

По важно е как ще ги изхарчиш за свой удоволствия ! Когато умираш от джакпота трябва да имаш най много един долар ,това е изкуството !

4

Анонимен

преди 6 години

Споко , сега ще му вземат обратно 450 млн. за данъци и ще му оставят няколко милиона хихи

3

Анонимен

преди 6 години

Тая новина е намеса не само в руските избори, но и в украинските, българските, румънските, германските, британските, китайските и т.н. А колкото до търкането, аз не търкам а протривам...

2

Анонимен

преди 6 години

Аз нямам зъби, но търкам на шиши и черепа простотиите.

1

Началника

преди 6 години

А ний търкаме картончета,за които собствениците не плащат ддс.Но за лекарствата е твърдо 20%