39

Анонимен

преди 6 години

Да ги накарат да приемат Истанбулската конвенция:)))) Какво се бавят:)

38

Факт!

преди 6 години

До ДемократСъщевременно обаче непрекъснато ми разправят за права на жените и колко процента има жени в управлението.Все я намаляват тая плодовистост отдавна в Европа е под санитарният минимум обаче в Африка където е най-голяма не са я намалили.Май ми мерише на еврейско отмъщение към Европа.Просто искат да ни затрият от Тел Авив а ние им честваме някакви спасени евреи и тн та тия се гаврят с нас!

37

Тимур и его команда

преди 6 години

ХД видео по случая, да ви се намира?

36

Потресен

преди 6 години

Подлъгах се да зачета. стигнах до "...разказва дойче ***" и спрях!Айде стига с тия сълзливи булшитни на немската радиоточка! Писна ми! Оригвам си на саздърма.

35

Тъжната

преди 6 години

история на свят, управляван от западно двуличие - отвън демокрация, отвътре гнилоч.

34

Анонимен

преди 6 години

Това е живота, грозен до побъркване. Ада е тук на земята в този момент!

33

Демократ

преди 6 години

Ами някои искаха това стане и в Сирия. В Афганистан, Ирак и Либия демокрацията победи. Всеки моможе да прави с жените каквото си иска, ако не са придружени на улицата от близък. Египед още се съпротивляват на "Арабската пролет" и малтретитат прогресивните "Мюсюлмански братя".

32

Анонимен

преди 6 години

От цялата статия едно не ми стана ясно: кога е успяла да нацвъка 5 деца? Ако е било преди да отиде при ислямистите, защо е зарязала децата, за да отиде на майната си? Ако е след това, нали уж няма мъж, пък те децата не падат от небето. Освен това вероятността и те да са носители на СПИН е огромна.

31

Циник до факт

преди 6 години

С малка поправка - за "непридружените малолетни шебеци" ( които често са над 20 , естествено без документи ) Германия плаща 8 000? месечно ... а те са десетки хиляди

30

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен29 Поправка, приятелю. Те вече са в Европа.

29

Факт!

преди 6 години

До АнонименНе лошата е че ще дойдат в Еуропътъ да оно.дат бели женки или най-малкото ***.истралки.После и некой друг ке ги о.оди и така ще разпространят спина тука а лечението му е скъпо и тва ше го плащаш ти от огромната ти заплата равняваща се на 800 лева докато спинозния конгуанец ще продължи с германки в Дуисбург и ще взима социал от 2000 ойро.Кой е прецакания а.

28

Анонимен

преди 6 години

Добрата новина е, че всичките тези ислямисти ще се разболеят от спин, заради безобразния секс.Лошата новина е, че ще дойдат в Европа вече заразени за да се лекуват като клети бежанци.

27

Факт!

преди 6 години

До ЦиникСкоро и белите жени в Европа!

26

Факт!

преди 6 години

До КокоВинаги оставяш последната граната за себе си!

25

Коко

преди 6 години

Насилие има навсякъде по света -къде по-слабо , къде по-брутално , но насилие .Оказа се ,че исляма е най- насилствено -бруталната религия . Ердоган се старае да я наложи с всички средства и се опасявам , че дългото му властване ще го позволи. Дали Европа ще се ислямизира ? Предполагам , че ДА .Много зловещо , но ние го разрешаваме . На тези ,които доживеят факта - жална им майка.

24

Циник

преди 6 години

Шебеците в Африка - нагъват мозъци от горили, и шимпанзета....прехвърлят ни спин, и ебола....режат клиторите на женските шебеци с ползвани ножчета за бръснене...самоизбиват се.....особено противни са алахогъзниците между тях. Кой аджеба я е изтезавал тази "девойка" на 27?На тази възраст - наборките и са баби на многобройна челяд!Тръгнаха си лошите бели колонизатори - и шебеците продължиха с това , което най-добре могат - да се размножават , и избиват помежду си!

23

от сидниАав$тралия

преди 6 години

До minuvachи значи в френския видео-репортаж "Reporters at the Cameroonian frontline battle against Nigeria's Boko Haram terrorist group" който го има в тубата,тези войници всъщност стрелят по въображаеми противници, нещо като вятърни мелници а? Имагинерни Боко Харам терористи? Просто решили да си направят излед сред природата сред куп картечници за украсаЩо не се лекуваш първо пък после коментирай събития далеч от твоето село

22

добри новини

преди 6 години

Новината е доста добра. Да се надяваме че Радия е заразила максимален брой ислямисти. Предвид промискуитета за който говори можем да очакваме епидемия от спин. Тогава ще можем да преценим дали новината е фалшива.Между другото при Кадафито имаше епидемия от спин и той се опита да хвърли вината върху българските сестри. Къде беше Русия тогава? Накой спомня ли си?

21

minuvach

преди 6 години

А спонсорите на тези наистина ФАЛШИВИ НОВИНИ, можете сами да се сетите кои са. 6-те най-големи американси медийни корпорации са притежавани всичките от....сетете се от кои...тези които чичо Хитлер не харесваше много много....И така, двете монотеистки религии, Ислям и Християнство, се карат помежду си а Евреите стоят на страна в ъгъла и се смеят.Има една поговорка, че това което обича най-много Евреина е да отклонява вниманието от себе си.

20

minuvach

преди 6 години

Като пример мога да ви дам измислицата за така наречените ислямисти от "Боко Харам", които пленявали млади ученички, за да ги насочат към Исляма от малки.След това, когато един независим френски жарналист отиде да реазследва случая, се оказа, че първо там никой нито е виждал, нито е чувал за тези Боко Харам, и малкото информация която имат, всичката идва от западните медий. А Тези села и месности които били посочени в статиите като сцена на случаите са обикновенни, нормални африканси села.