8

Не...

преди 6 години

...съм нито от Лефски, нито от ЦСКА ( Микре ). Един път ходих на техен мач на Националния стадион. Лефски паднаха с един на нула, сбиха се с полицаите и затвориха стадиона. Излязохме чак към полунощ - беше и студено. У нас се прибрах чак в 01:00 след полунощ. Никога повече няма да им стъпя на мач! Безинтересни сте... Предпочитам да дам някой лев и да отида на мач от Английската лига.

7

Анонимен

преди 6 години

Уефски София е прекръстения Спартак София и Динамо София

6

Анонимен

преди 6 години

Левски от кога загубихте? ЦСКА-София , ЛИТЕКС ИЛИ ЕТРОПОЛЕ?

5

Припознавачи

преди 6 години

ЦСКА-София си остава прекръстен Литекс

4

САМО ЦСКА !

преди 6 години

... Както "Ботев" ( Пд ) си е "Ботев" ( Пд ) а НЕ Е "Металик" ( Сопот ) ... !!! Дори и на самите привърженици на клуба от "Подуене" им е ясно , че БЪЛГАРИЯ има нужда от това ДЕРБИ ! ... Както има нужда и от сблъсъка "БОТЕВ" - "ЛОКОМОТИВ" ... :) ! Това е истината ! ... Те и затова са толкова много в Сектор "Б" по време на дерби срещите ! Защото го знаят ! И защото знаят , че ги МАЧКА точно ЦСКА !!! ..... ДРУГОТО Е ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ОТ ЗЛОБА И ДУШЕВНА ТЪПОТА ЗА ПРЕД МЕДИИТЕ !!!!! .... :)

3

Наблюдател

преди 6 години

тези мачове няма ли да ги забравят със закон те са по опасни от войната по пътищата , то не е чупене на инфраструктурата на столицата побоища , задръстване на целя център и всичко това за сметка на данъкоплатеца и обикновения човек му се бърка в джоба да гледа не футбол а Гаменщина !!!

2

Анонимен

преди 6 години

"дербито" :)))) по-скоро жалък селски мач зяпан от утайките на обществото.

1

САМО ЦСКА !

преди 6 години

... Опссс ... Какво се чува от Сектор "Б" ... ?!?! ... Май нищо , а ?!?! ... Освен мучене и злоба ... Много злоба ... :) ... СИНЯ ТИШИНА ! ... Страхотно е ! Гали ухото ! ... От 2013 година ЦСКА МАЧКА ЛЕВСКИ така ... както сигурно Кобрата НЕ мачка силикона на Андреа в спалнята им ! :) .. Сега НЯКОЙ сигурно ще измучи , че това не е ЦСКА ... НЕ ! ЦСКА Е ... ЗАЩОТО ЦСКА Е ПО - ЖИВ ОТ ВСЯКОГА ! ... Както "Берое" си е "Берое" а НЕ Е "Олимпик" ( Галата) ... "Локо"( Пд) си е "Локо"(Пд) а НЕ Е "Велбъжд"!