25

Анонимен

преди 6 години

Ето вижте какви проблеми си имат хората по света,имат корупция в държавата.А вие сте седнали да ми се оплаквате от управляващите в България.Да пази Господ България от корупцията,че появи ли се,отърване няма.Даже няма да има смисъл и да роптаеме като словаците.И да не съм ви чул да се оплаквате.

24

Анонимен

преди 6 години

Д къв народ да излезе ? Нали самия "народ" участва в корупцията ? На колко декларирате имотите и колите си ? Кой плаща тези рушветии ? Нали всички са в кюпа ...кво се правите на много възвишени. Селяндурии.

23

Анонимен

преди 6 години

Уж само тука.... разправят разни копейкии по цял ден. Явно много нещо НЕ СА само тук.

22

Минувач по улицата

преди 6 години

А бе, тя корупцията не беше ли само у нас?

21

РАЯТА

преди 6 години

65 хил. на улицата срещу корупцията в Словакия............А НИЕ ......ЗАСПАЛИТЕ ............КОГА ?????????????

20

b

преди 6 години

До АнонименДа не прозвучи,като оправдание.Първо 45 години под дебелата сянка на големия брат.После,създадоха мутрите,които смазаха всякакви наченки на гражданско общество.Трето половината от активните българи са в чужбина.Разни НПО-та подкупиха интелектуалците, журналистите и др....и ето рерзултата !!!

19

Анонимен

преди 6 години

Словакия, Румъния, Гърция всички се надигат срещу корупцията и кражбите, за по достоен живот самопри нас е всичко ОК. Няма корупция , няма кражби, няма осъдени крадци на прехода/ дело образувани и дела прекратени / колкото си щеш ,но ни един големец крадец нема в пандиза. Защо ли?

18

Анонимен

преди 6 години

СЛОВАКИЯ Е В ЕВРОПА, БЪЛГАРИЯ Е НА БАЛКАНИТЕ, А БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-РОБСКОТО ПЛЕМЕ. БОЙКО СИ ВЗЕ ЧЕЗ, ТЕМЕНУЖКА ОСТАНА МИНИСТЪР НА ЕНЕРГЕТИКАТА, ВЪПРЕКИ 20 ГОДИШНОТО "ПОЗНАНСТВО" С ГИНКА И ЯВЕН КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ. ЖУРНАЛЯСТИТЕ НАКИЧИХА С РОЗИ ОС РАНИТЕ ЗА ДНИЦИ НА БОКО И КОМПАНИЯ, А НАРОДЪТ ПАК ЗАСПА. ДОКОГА - САМО ГОСПОД ЗНАЕ. ШШШТ, ТИХО,ДА НЕ МУ СЕ СМУЩАВА СЪНЯ.АКО И ТОЗИ СКАНДАЛ ИМ СЕ РАЗМИНЕ, ЗНАЧИ БОКО ЩЕ СИ ГРАБИ БЕЗНАКАЗАНО, ЖУРНАЛЯТА ЩЕ УСПИВАТ РАЯТА, И ЖАЛНА И МАЙКА НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА

17

Анонимен

преди 6 години

Словакия май и тя не подписа Истанбулското споразумение. Някой клати здраво противниците на тая гадост.

16

Шиши

преди 6 години

Време е българите да разберат,че така се бори корупцията! Когато народа излезе! Която и партия да дойде,хвърля прах в очите! Отвън също никой няма да ни пребори корупцията! Това трябва да си го направим сами,да спрем да дремем и псуваме пред телевизора ,а да се размърдаме! Ние сме си виновни за положението в което сме!

15

Анонимен

преди 6 години

Словакия е цивилизована постсоциалистическа държава, не *** кат ***. Скоро гледах Братислава на стрийтвю, много чист и подреден град. Чехия е още попонай. Нашите управници са за разстрел, щото почти всички от бившия соцблок вече ни задминаха, включая мамалигарите.

14

Джендърчо

преди 6 години

Време е да разтурим тая вишеградска четворка. Много взеха да ни мислят и да пречат. Да се готвят Чехия и Унгария.

13

Тикволанди Суджуков

преди 6 години

Ми то ние нямаме корупция. Ко ривете? О Тиквоне славни води ни към светли бъднини.

12

Анонимен

преди 6 години

*** и джендърите удариха най-слабата държава сред непокорните от Изт.Европа!Фицо се огъна и подаде оставка,ако беше Орбан ,това нямаше ,да случи!Сега ,ще започне рев за избори,лъжи и избиране на подходящия словак-*** ,да управлява Словакия!

11

Анонимен

преди 6 години

В Тикволандия всичко е мирно и стабилно.

10

az

преди 6 години

а тук човека счел че има неизвестен участник при разговора по телефна с Ало Ваньо, стана шеф на антикорупцията, но протести няма! щом е цтака не искам никой да се оплаква че сме зле бедни и изчезващи и корумпирани.... проблема на давещия се е проблем само на давещия се!

9

Анонимен

преди 6 години

Я дедя Шорош пак е събрал парички за още едно майданче.

8

Сарказъм

преди 6 години

Е защо да се случва тук ? Всичко е перфектно:1. Милеещ за родината и независим държавник - Имаме го2. Стабилно и прозрачно правителство - Имаме го3. Икономически подем - Имаме го4. 3-то място в галактиката по ръст на заплатите - Имаме го5. Рекордно ниски нива на престъпност и корупция - Имаме го

7

толерантен

преди 6 години

Знаем кои са майсторите на майданите.Няма да иска "бежанци" Фицо, а. Няма да подписва "конвенцията"...

6

Анонимен

преди 6 години

И тук ще стане. Просто не се е натрупало достатъчно недоволство. Но ще стане