34

Анонимен

преди 6 години

Е,столичани,не завиждайте толкова де,от коментарите си личи от къде сте,от село София,не злобейте толкова много, че вашия град е с най мръсен въздух и сбирщина от,,наше село плюс ваше село,,.

33

1

преди 6 години

До ТеоМинаваше се и по този мост, имаше и пешеходен, после направиха моста на В.Априлов/до ВХВП/.

32

Анонимен

преди 6 години

До ТеоМинаваше се по ЖП моста на собсвен риск. Ако идва влак трябва да висиш като *** отстрани на тръбата, а дъските по които ходиш липсват на много места и рискуваш да паднеш надолу. Още от там се минава докато не построят нормален пешеходен мост което ще вземе има няма 25-30 години.

31

И И

преди 6 години

Безполезен щото там няма трафик. Район Западен е по на Запад, а район Северен по на Изток. Влизащите в Пловдив от Пазарджик нямат работа в спалнята Западен, а идващите шопите са *** и си знаят само Голямо Конарско - България - В.Априлов или Руски.

30

mad hatter7

преди 6 години

От статията не става напълно ясно дали мостът ще бъде само за пешеходци. Трафикът в града е ужасен, утежни се през последните години, броят на автомобилите е прекалено голям, а въздухът е отвратителен и съм сигурен, че е по-мръсен от този в София...

29

mad hatter7

преди 6 години

От статията не става напълно ясно дали това ще е само пешеходен мост...

28

Тео

преди 6 години

Наистина не знам какво е било, но просто от любопитство питам, най-вероятно някой осведомен пловдивчанин ще ми каже - статията започва с "Повече от 30 години ... няма пешеходна връзка". А как е било преди 30 години? Как са пресичали хората? Нещо се е случило, или? Това не е сарказъм или политически въпрос, просто наистина ми е интересно. Колкото до новината - супер - нека има повече такива. Надявам се съоръжението да оправдае средствата, които ще се вложат в него,и да си кажем едно Густо Майна!

27

С.К.

преди 6 години

Моста ще се строй в Пловдив, не в София.

26

Анонимен

преди 6 години

Не ме интересува какво се случва в ДИВАТА провинция!!!

25

Милиони ,милиони ...

преди 6 години

Най дългият мост ли ?Най-скъпият мост съм съгласен .Ако е само пешеходен за 25 милиона е по-добре да направят лифт над реката .

24

Анонимен

преди 6 години

Около Марица, бодро крачи магарицаживота там е същински рай...О моя майна, моя малка моя майнаживота там е същински рай...

23

Солнцево

преди 6 години

До ПуткинМръдни до Женева примерно.

22

Анонимен

преди 6 години

До ДечоСпрете наркотиците или минете на по леки!!!!Пловдив е градът най мръсния въздух не само в България, но и в Европа. Не знам дали има град в България с по високи данъци. Велоалеите са крайно недостатъни и обикновено свършват в жив плет или в бетонена стена. Задръстванията са по големи от софийските, а месното население е все повече родом от Смолян, Кърджали, Хасково и прилежащите им села. Градският транспорт е толкова нередовен, че по добре да го няма, но... За 45 000 000 толко....

21

ПЛОВДИВ

преди 6 години

като гледам минусите и плюсовете долу прочетените това е много глупаво от страна на посетителите на сайта българина не знае какво иска не си знае интерестие или на този сайт пишат само платени от държавата ни изменици и продажници мен не ме интеоесува как живейте и какви интереси имате аз съм извън пределите на бгна мен мие добре мислете му вие че се интересувате от интересите на сащ и ес а не ващи интереси

20

Путкин

преди 6 години

Обиколил съм половината свят ама от ПЛОВДИВ по хубав град нЯма!

19

wer

преди 6 години

Поредната недомислица в Пловдив. Моста ще прехвърли голям поток коли точно до стадиона и зоната за спорт. А парка няма нужда да се прави ,той си съществува, само ще се откраднат още едни пари.

18

Анонимен

преди 6 години

До ИГепирастка тъпотия от всякъде. Важно е да се краде докато сме на власт. Няма значение, че този мост ще е безполезен докато жп линията е там. А тя ще е дълги години.------Що да е безполезен ?

17

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали въздуха не е по-мръсен и от софийския. Като излеза на улицата смърди на бензин и дизел. Уж излизаш на чист въздух а дишаш отрови.

16

Джедай Мастър

преди 6 години

До ДечоНие също караме все повече колела.

15

Дечо

преди 6 години

През 2019-та, Пловдив ще е европейска столица на културата! Не съм фен на Тотев, но трябва да кажа, че направи доста за града. Пловдив е с най много велосипедни алеи. Докато Софиянци се чудят как да се справят с мръсния въздух, ние в Пловдив караме все повече колела.