247

Alarak(the truth)

преди 6 години

Ха честито на тъпите мейтове, има една старa Българска поговорка която за такива като тях важи с всичка сила, каквото повикало, такова се обадило, така че на смешниците, ще им кажа next time bitches, try again ;)

246

Калоян

преди 6 години

До 258 Анонимен.Не ме познаваш,за да даваш оценки дали и какво съм направил за Родината.За разлика от теб обаче познавам българската история и не изпитвам удоволствие от това да се правя на русофил или русофоб...

245

Анонимен

преди 6 години

До 257 Калоян.Калоянчо,понеже много такива като тебе имат сърце и любов към Родината,затова България е на това дередже.

244

Калоян

преди 6 години

Много ви е кеф с вашите продажни душички да сте русофили или русофоби...но си личи,че ви липсва сърце и любов към родината,за да сте българофили...Във връзка с последния коментар ще отбележа,че авторът услужливо пропуска да каже какво правят руснаците в българска Добруджа...

243

Анонимен

преди 6 години

До 46 venix:Напротив,били сме се срещу руснаците.В Добруджа ген.колев напада подло в гръб руската конница.Руснаците не са искали да се бият срещу братя ,но нашите ги посичат най безмилостно.В ответ на това Русия показва изключително благородство.Румънската армия стига до покрайнините на София до Враждебна и е щяла да завладее столицата ,император Николай заповядва на румънците нито крачка напред,това са факти ,които се крият.

242

ognyanz

преди 6 години

Това не се случва за пръв път, и интересно, че само Великобритания е била инициатор. Помня, че по времето на Горбачов също британците бяха експулсирали руски дипломати, тогава за "шпионска дейност". Горбачов отпрати обратно също толкова британски дипломати от Москва обратно на острова. Татчър не миряса от първия път и отпрати нови руски, Горбачов - същия брой нови британски. И ги попита "Ще продължавате ли?". С това се приключи.Та нищо ново под слънцето.А до 254: Както и предсказанията за БСП

241

Анонимен

преди 6 години

До 246Тя, приватизаторката ги докара с рейсове, средна възраст 75г. Още един такъв митинг и следващите избори ще е извън парламента. Ще и измре електората. Или ще е бялата партийна секретарка на ромската раса.

240

Анонимен

преди 6 години

Нормални контрамерки от страна на Русия!

239

Анонимен

преди 6 години

Путин отново наказва руският народ заради собствените си грешки. С това "отвърщане на удара" Шутин принуждава рунсаците от градовете с затворени консулства да пътуват до Москва за английски визи.

238

Анонимен

преди 6 години

В момента в английско тече педофилски скандал, продължавал над 30 години. За него службите, полицията и правителството са знаели, но не са предприели нищо. За вярващите англичани това е тотална престъпност на държавно ниво и сериозно би подронило ВСЯКАКЪВ авторитет на действащите политически структури, включително и на короната. За да се измъкнат им трябва някаква МНОГО ШУМНА АФЕРА, която да отклони вниманието на нискообразованите английски маси, които са 95% от населението. За това е Скрипал.

237

Анонимен

преди 6 години

Заради такива като вас нащте деца ще мрът утре.Лъжливи новинари.

236

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 248Интересно ще е да им пусне една анимация. Всички ще се смеем поне 15 мин.

235

Анонимен

преди 6 години

Явно заради изборите...но пък може Путин да им пусне една от новите ракетки..*** англичани:)

234

От 1939 году инфо

преди 6 години

Путин наверно знает что 1939 году охрана Евроазия подала приказ вигнат все британские шпиони от СССР в том числе и Дмитрий Устинов. К Сожалением оставили их в том числе на важние отвествение поста..ПОгибли десятки милиони в том числе и в диверсия против СССР и Афганистан 1979 году.

233

Апел

преди 6 години

Явно болшинството от българският народ са за добри отношения с Русия!Ами дигнете се и изритайте тази банкянска мутра и шайката му. Малко ли злини ти стовари върху главата народе, че го търпиш още?

232

Анонимен

преди 6 години

Къде са доказателствата за вината на руснаците?Да каже дъртата вещица Тереза Мей..............по-добре да се заеме и да намери виновните за педофилския скандал вместо за всичко да обвинява Русия и Путин!

231

:):)

преди 6 години

новичок старичок товарищ путин си оплете кошницата, допълнително му вдигнаха рейтинга в Русия....

230

Анонимен

преди 6 години

Англичаните обвиняват Русия без да имат доказатесва, мислех ги за по-интилигентни и умни... и те кат нашите

229

Kiki

преди 6 години

Повече трябва !!! Браво на Русия

228

РОССИЯ

преди 6 години

едната баба казва на другата баба едната е израснала в ссср блок казва на другата баба недей рашките са много смели те не знаят стоп назад при тях има само вперед.едната е меркел а другата тереза англия стана за смях екс руски гражданин живеещ в америка го доказа че с новочок шега не става